Попзвездата Крис У е арестуван за изнасилване

Според полицията в Пекин, 30-годишният поп-идол е "подмамвал млади жени многократно към сексуални отношения"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уважаеми дир-ници,въпросния актьор е арестуван още на 20.07,новината е оттогава е в бг медиите, малко редактора ви да си размърда мозък си и да пуска актуални новини

Поне е през същата година. Дирниците са велики!

Стига бе, мъж използвал пари и влияние, за да подмамва млади жени в леглото си? Не може да бъде.

Сега са я спуснали от НПО центъра, отново! Имаше я преди седмица пак. :-) Напомнят ни един вид.

Значи, ДУ обвинила У, че подмамил Б, З и Й…

да бе, представи си! а младите жени са налапвали тази евтина блеснà заедно с кордата, кукичката и макарите... :-)))

Значи така Китай борят огромния прираст на населението. Обаче нещо не ми се вярва човек с красива външност за азиатските стандарти и то лице на над 10 световни бранда да му се налага да склонява към секс разни девойки. И то в Китай, братче, където се прескачат буквално. Мирише яко на пали икитайските миндили са решили да осребрят ситуация "евана и отсвирена". И сигура те му са се натискали.

Браво на момчето, ние за джендър го мислихме но с тази постъпка се изправи в очите ни. Да продължава да ги надупва и рязко да им го вкарва. Отсега нататък ще ти викаме Крис Р (Риска) защото го заслужаваш

Ду обвинила У , че и турил един ху...

Смешник жалък ходи ти им пиши статиите

Тая новина е още от преди две седмици, а вие чак сега я качвате

"подмамвал млади жени многократно към сексуални отношения" че то това го прави всеки хетеро сексуален

Като утрепят китаец, арабин, турчин или негър- маймуна в ТЪМНОТО, хем РАЗЧИСТВАТ всякакви ВИРУСИ, хем ВЗИМАТ пари , хем СПАСЯВАТ България и ще има Пари и Работа за нас, българите.

Новината за ареста е нова. Обвиненията са от "две седмици".

Новината за ареста е нова. Обвиненията са стари.

Интимният ми живот е и пълноценен и финансово и криминално сигурен.

чинките са както чинчилите....раз-два и готов...с пишленцето. Те затова са 1,5 млд. , защото я карат както зайците.

Прелъстил ги или ги изнасилил? Има много сериозна разлика! Цялата работа прилича на опит да бъде изцоцан човека с определна крупна сима пари. Като е известен - ще има възможности. Като е мъж - ще се възпозлва... В последно време оставам с впечатление, че самият секс с красиви госпожици скоро ще бъде криминализиран. Ако беше нещо по нетрадиционно или ако беше спал със стари чанти, нямаше хич и да го разследват. А оная дето твърди, че й обещали материални облаги срещу секс, да седне да го съди за имуществени вреди, не за изнасилване. Нея пък да я разследват за проституция! Тази схема за унищожаване кариерите на мъже посредством финансовия опортюнизъм на някакви бивши техни мимолетни връзки, трябва да бъде спрян! Изнасилване е само и едиснтвено ситуацията в която дамата прави секс на сила или след упойване (без да броим доброволното напиване).

Прелъстил бил кифлите... И как да прави скес с тях без да ги "прелъсти"? Това е другият начин просто да кажат, че са правили секс по тяхно желание. Ама прелъстени били завалиите и затова се надяват да си оправят живота до пето коляно без да им се налага някаога да бачкат. После защо мъжете или се изпедерастиха или се наливат с алкохол и не поглеждат женско.... Обшеството иска това от тях!

Ама май обществото иска точно това от теб.

Я кажи, ако не ги "подпами", "прелъсти" и пр. как да прави доброволен секс с тях? То флирта е едно "подпамване" и "прелъстяване". Дори му викат - "изкуството на прелъстяването". Може би проблема е в думата "млади". Ако беше хикнал да жерави стари чанти, щяха да му викат браво.

Когато Крис У им е обещавал работа, сексът е бил доброволен. Когато не си е изпълнил обещанието, сексът е станал изнасилване.

На сън ме изнасилиха Бил Гейтс и Джеф Безос, къде трябва да отида да си взема милионите обещетение?

Твоето "общество" ненавижда САМОДОСТАТЪЧНИТЕ хора - сексуално, метално, професионално, финансово. НЕЗАВИСИМИЯТ човек е най-голямата опасност за твоето "общество".

)--{;;;;;;;;;}=-------------- ~