17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рон, недей. Не си на работа. Излез от роля...

Тоя па не се наеба!

naprotiv ,dobre se e haebal s 90 godini reshetki.

Сега остана да обвинят някой депутат че е работил по празниците ))))

А тя с взлом ли е влязала в къщата му за да я изнасилва?

Чудя се дали когато хлебаря се върне от работа почва да меси още хляб? Та и Джереми едва ли ще изнасилва. Само да попита някоя иска ли и ще е пълно с мераклийки.

И неговата не е лесна. Представете си го само. Цял живот с курви да се занимаваш , бахти наказанието.

Хахахахахахаха, браво пич! Не бях се замислял но е точно така както си го казал. Хахахахаха

Да обвинят порно актьор в изнасилване.Да беше в побой или измама,че да повярваме.

Професионална деформация

Феминистки феминисткииии феминистки! Сами ще си строшите клона на който сте кацнали! Значи ясно е, че в изнасилване феминистките обвиняват само богати известни и или влиятелни мъже! Остави това ами го правят не когато е станало изнасилването или година две три четири и т.н. а го правят гато вече то и те са забравили дали е било изнасилване или просто човека не им е платил след като ги е изклецал! И още повече подават молби за изнасилване когато човека стане богат известен или влиятелен! Само ми е жал за наистина пострадалите от изнасилване жени! Щото наистина има такива! Но ако сте чели приказката за льжливото овчарче може и да азберете какво ви казвам! Ха дано ама на дали!!!

0

Педро, аз съм пич, но подкрепям феминизма, особено при патриархални, уродливи, пост-комунистически общества като нашето. И знаеш ли основната разлика между нас? Аз ева, а ти само хейтиш. После сигурно жените ще са ти виновни, че си цел живат на ч-кии.

Чак да хейтя не мисля! Просто казвам това което мисля! Не знам дали си запознат с таз концепция! Ха дано ама ...! Колкото до споменатите от теб "ч-кии", така като гледам поведението на феминистките, то явно е добре човек да се запознае с таз "работа"! Но засега ти си по-напред от мене в тез баш неща и няма да споря с тебе по точно тез въпроси! Ха със здраве, че то в тия времена какво друго ти остава!

Пич, не се връзва, самите феминистки не си падат по мъже феминисти. Считат ги за слаби и податливи, зависими от чужда кауза. А сексът, ако въобще съшествува е с хиляди условности и смяна на настроения

К'во се обясняваш като ученичка?

Тоз жив ли е още, много може да го вдига? Ха, ха ха.

ima hapcheta be alankoolu

Дай Боже на всеки мъж мераци след 60-те!

0

Не знам дали новините са стигнали до теб, но вече и на 90 може, с помощта на едно синьо хапченце.

синьото хапченце е по-вероятно да те закара в гроба отколкото да те качи на черешата.

Рони има голяма патка, ама вече не я ползва. Не се подигравайте с него.

да не си пробвал?

...го в "част-пром" ...пак закъсали mi too-сИ.

Едно е сигурно, тоя човек им е натъртил зелките :)

и всеки ден след тежка работата като изхарчел изкараното по проститутки бил забелязван из храстите на местния парк да си продължава да си играе с оная си работа ......

Ако се окажат недоволни от заплащането проситутки трябва приживе да му всигнем паметник на човека

В днешно време човек по-добре да си удари една чикия, вместо да се занимава с курви.

Според мен тоя човек толкова наденички е раздал през тия 5 години, че едва ли помни тия женици. Да не говорим, че жените сами си търсят известни и богати. После са искали да видят наденицата и накрая са си казали дай сега и някой лев да изкараме от тоя.

0

Тва прилича на лидерката на една партия, ама с мустак.

Този е по-готин, определено.

нищо свято няма вече, щом и на тази икона не се посвениха да погнет обезумелите мастии

*посегнат

Това ли за теб е икона? Лъскаш бастуна докато си го представяш гол ли?

Разбрахме каква е тенденцията отдавна . Белият хетеро мъж е опасен за новия световен ред и трябва да се атакуват всички видни представители, било с ковид, било с феминистки, било с права на цветнокожите...

90% от най-богатите хора в света са бели хетеро мъже. Смяташ ли, че щяха да бъдат такива ако се водеше яростна атака срещу тях? Много лесно бивате манипулирани без да проверявате факти. Разбирам, че ти е гладко мозъчето, но можеш да отвориш сайта на която и да е международна компания и ще видиш, че борда на директорите е съставен само от бели мъже. А този цървул ако наистина е изнасилвал и влезе в затвора, все пак е още млад и ще излезе запазен на 157 години. Съдебната система на щатите е доказано най-справедлива в световен мащаб.

Летящи, сини слонове виждаш ли?

май за много пари става въпрос от страна на жените спомнете си Кубрат Пулев

кубратпулев - най-светлия от светците

Toва с движението "Ми Ту" е излязло вече от контрол. В щата Ню Йорк, ако жена е пила алкохол независимо от количеството, след това прави гушу-мушу с мъж и каже "Той ме напи и ме изнасили", то мъжът е 100% подсъдим. Правилото "невинен до доказване на противното" не важи, сега той трябва да доказва, че не е виновен. Ако някой случайно пътува натам, да си знае. А случката с Рон е конкретен пример, докъде се стига с крайния феминизъм в днешно време.

И не си излизал от селото си ама говориш за Ню Йорк.

Май вече трябва да се прави секс само след съгласие чрез имейли. И пак не е сигурно.

Само 4 ( . )( . ) ????

Значи тоя дето цял ден това прави.. му се е приискало още. :)) Великан.

Човека беше легенда 70те и 80те и в много добра форма. След това се отпусна, възрастта на малко хора прощава. Жениците хапнали 10 инчовата наденица, сега се сетили след почти 10 години, че не било доброволно...

да си обичаш работата.

ПИПО

Рон Джереми обвинен в изнасилване? Направо ми оправихте деня, смях се от сърце.

Със снимката на този садо-мазо актьор ти пък ни развали деня!

0

Бе не знам дали е актьор, но определено е наемен аржентински убиец, който е трепал за чужди, комунистически държави, като напр. Куба. Сигурно другарят затова му се кефи.

Украинците си избраха за президент комедиен актьор,американците могат да си изберат Рони...100 процента ще е с по висок рейтинг от тоя глупак Тръмп !

дирейнджмънт синдрома, мурзилке :)))

Президент не , но на Хилъри вице можеше да стане хахах

Ама разбира се. Отишла на гости на порноактьора. Да си говорят за шах?

Кой да предполага, че човекът е бил home office.

в бара бе другарююю, не баш на гости. Най-вероятно има камери и някой плаща за да гледа как изнасилват млади жени. Има такива, кото гледат как изнасилват деца - момичета и момчета. И не само гледат, изнасилват. Така дават храна на болното си его, на болния си мозък, Такива работи. Радвай се, че не си попаднал на такива индивиди.

И в затвора ще продължи да е актьор, но този път безплатно. ))) Успех, Рони.

Тоя ако не си е от..бал, какво да кажат останалите завалии.

Този малко е оправил, че вече сигурно му се гади като види междукрачие. Но яво искат да ни убедят, как го е закъсал и от на сухо тръгнал да изнасилва.

защо си мислиш, че този е много нормален. приписваш му качества на мисълта на редови човек, този не е такъв.

Влязох за да се посмея на коментарите :-) Нямам представа кой е Рон и какво може, но като гледам чичака на снимката.......не, мерси :-) Има къде-къде по-привлекателни мъже на тези години. Сигурна съм, че поне половината от коментиралите изглеждате по-добре от него ;-)

И по привлекателни да сме .....ква полза.....до 2000(две хиляди)филма....останалото освен филмите не се брои ....?!)))

Ти сигурно си някое момиченце набор след 2000? Живота не започва 2000 година. Ако не знаеш нещо - има уикипедия, човек погледне, научи нещо ново. Па намери някой филм - погледа. Има какво да се научи и от по-старото поколение. Не е задължително да караш само на епилирани навсякъде с неясен пол. Но пък може да си обсъждате методи за епилация, маски, маникюр и т.н. с младите мъжлета и да си мислите че едно време хората не са живели. Ама сме си живели с всичките му добри страни. ;)

чукча, а след това пиши. Писал е над 2000 ФИЛМА, а не година!

Де да бях 2000 :-) Ама съм....77'ма :-) Големи фенове сте му на чичето :-) И не, не харесвам епилирани мъже. Просто човекът от снимката.....не ми го вдига :-) Почти всеки ден срещам много по-привлекателни :-) Интрументът не прави мъжа, а мъжът който му придава стойност ;-) Бъдете здрави и щастливи :-) ПП: Коментарът на БАХ не го разбирам :-)

Свобода за Рони......не пипайте Краля на порното ....той е икона !

Кралят е Роко Сифреди ,точка :)))

Глупости......прочети малко,Роко може само да му диша праха.Даже в уикипедията Рони го пишат Краля ! ))

Абе уикипедия, Роко е поетът на порното ,а Ронката е просто пич :)))

Хаха, по-големи глупости не бях чел - порно актьор - изнасилвач...

Тоя чука по цял ден и има сили за още.... определено е велик

Този е легенда,като тинейджър си мечтаех да съм на негово място,а тия четирите най вероятно лъжат търсейки внимание.....точно той да тръгне да изнасилва е като някой да иска да работи до 8 а не до 5 !

Накъде отива този свят, щом посегнаха и на Рон Джереми...

Работохолик ....

Правя ли любов, в главата ми е само Рон Джереми..

Дали ако чукаш курви извън работно време се счита за часпром?

Ашколсун, Рони! Да работиш порно актьор и да намериш сили и ищах да изнасилваш...

Как се сещат след 5 години, че били изнасилени малко...

Легенда:)

Е те тоя е златна мина! Изнасилените са десетки, да не казвам стотици... през цялата му кариера.

2000 филма ....спокойно можеш да кажеш хиляди

Това почва да излиза извън контрол. Имам чувството, че някои жени вече възприемат какъвто и да секс като изнасилване, което не е честно спрямо реалните жертви на изнасилване.

ако не са подписали предварителен договор за секс, вече си е изнасилване :)

Рон Джереми - с прякор "Таралежа", защото на едни годишни порнонагради, провеждащи се във висок алпийски курорт, пристигнал с рокерския си мотор с кожен елек на голо и космите по целия му гръб били настръхнали като таралеж :)

Разни ненаситни и алчни ''гълъбици'' знаят, че Рони има '' златна патка'' ...и решили да изкарат някой долар, правейки си кефа.

Ашколсун, бре Рон! Така или иначе все някой ще ги клати- поне някой " гущер" да изкарат! 2000 филма= 2000/ поне!/ изнасилвания! Ще трябва заради някакви заспали пуйки 15- ина пъти да се преражда човека!