17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Невена Коканова е недостижима. Всяко нейно движение и мимика бяха ИЗКУСТВО. Моника Белучи, София Лорен, Анна Нетрезво, Мария Калас, Тина Търнър. Все жени останали икони в ИЗКУСТВОТО. Недостижими от 4-те истерички, чийто мъже им купиха филм.

Имаше една яка серия, където един и направи rimjob! Иначе от 4-те крави Шарлът най-става. А Кари е най-грозната, откъдето и да го погледнеш!

Челопек можно подлудете...

Къде го намери?

Ако сляза долу до супермаркета - която от продавачките или касиерките да хвана ще по -хубава от която и да е от тези четири кранти набедени за хубави. В БГ то поне на жени случихме. И на домати.

Гледам Алесандра Амброзио в съседната статия и точно това си мисля, да, че тази и още 3 там били ги познавали по цял свят и че били повелителки на секса. ха.ха.ха....

Евала на колежките!

Пдобни феминизирани комплексарки са пълна скръб в леглото! А на 55 да не говорим - сигурно и кладенчето е пресъхнало вече...

Баси уродите ...

Всеки има право да бъде щастлив. На вас с какво ви пречи?

"Намерен в хотелската си стая, умрял от свръхдоза!" или в банята в имението си еди-кое си...

Ох, чакайте ме малко... отивам да повърна

Ами по-добре взимай пуканките и идвай да гледаш какъв купон става! Нек'ви изтрещели грозници-бабишкери си повервàли, че са голямата работа! Му-ха-ха-ха...!

Тая лсецбийка да я изтриете незабавно. Отврат. Тая ако си мисли че е видяла секс...

Навремето класната викаше бащите ни при издънки, понеже с майките не се получаваше същия възпитателен ефект. Интересно, когато синът на Синтия води татко си на родителска среща, педераса под прикритие ли води или жената с дилдото- официалната съпруг на майка си.

що е викала само бащи да не са я челастрили нещо......

Се е изповръщал с тази "статия"

Тази простащина нормализира курварлъка и шопинг зависимостта на жените като стандарт. Толкова свинщина и малоумие никой не е навирал в тиквите на милиони омотани женки. Отврат.

Какъв секс ше ми прави тая на 55 години?! Аре у лефо ...

Прав си, Иванов, простите селяци като тебе не докарват до 55 г., така че какъв секс тогава?

ПаФка, ти май си пенсионер, за тов се засвгна толкова! Бойко дава ли ти по 50 кинта?

Колкото и да се пише за един тъп филм, той си остава тъп филм.

След тоя филм много жени почнаха безразборен секс, подражавайки на главните героини.

T