Правнучка на последния австрийски император се омъжи за пилот от Формула Е

Елеоноре фон Хабсбург и Жером Д'Амброзио се венчаха на скромна градска церемония

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Но один все-таки заехал — граф д’Амброзио, аристократ, гонщик и в душе такой же безумец, как и сам Либеро Парри.

Фамилията на Жером - Д'Амброзио, посказва, че и той е от аристократично потекло

"хмм" е някъв турски шпионин. изрод.... Крадец и башибозук, който 500 години е клал българи.

kolko sa padnali velikite niakoga aristokrati. vnu4kite im da se zeniat za shofiori. ama e taka v sviat pulen s turgashi

Няма да ги бъде дълго

Типична реплика от тукашните ширини. И коя си ти, да определяш кой колко ще го бъде? Да не би да ги познаваш, да си навътре с характери, възпитание, чувства на двойката? Важното е да си изтръскаш комплексите....

Някой беден младеж? Няма ли счетоводители, програмисти, учители или продавачи около нея?

Ама защо? Тези, изброените с какво са по- добри от този пилот?

Аз беден програмист не съм видял ...

Прекрасни... Двойка, толкова различна от родните пачаври и тулупи, колкото Лондон от Лом. Толкова е жалко, че в БГ не остана нито един наследник на стар род или буржоазна фамилия. За това всеки ден гледаме в интернет подути от силикон, обезформени същества и техните тъповати “дарители”. Мъка, мъкаааа

Говорим за Хабсбургите. Къде ти видя стар български род? Кога имаше такъв?

България е имала царе още преди Хабсбургската династия да изгрее. Български принцеси са били омъжвани във всички европейски царски дворове. Включително дъщерята на Калоян е управлявала като константинополска императрица и регент. Ако турското робство не беше унищожило българските благороднически родове, сега щяхме да имаме не по- малко знатни линии и ние. Въпреки всичко след Освобождението в някои градове е имало буржоазия, макар че от наследниците й днес няма и следа. БГ се ръководи от второ поколение селяни- чалгари и поклонници на силикона. Срам!

.

Дори след толкова векове, все още не са изчезнали наченките на хабсбургската челюст :)

Още не приличат на хора. Трябват още поклоление да се изчистят от белезите на кръвосмешението.

Децата да бъдат осъждани за престъпленията на предците си! Зъб за зъб, око за око обаче до днес е валидно в една расова доктрина, чието продължение е Комунизма.

човече, лекувай се, имаш сериозни психически проблеми!

То си е така. Дете между брат и сестра, в мнозинството от случаите се ражда идиотче. Други фактори са алкохола и може би цигарите при бременни.

Карл фон Хабсбург оглавява днес рода Хабсбургите

Златотърсач ...

Като в приказка - кочияшът се оженил за принцесата и доживели до дълбоки старини!!!

Защо лие избрала него, а не чичо си, или някой първи братовчед ...? Ще им се затрие династията така ...

dimankaf

Да им е честито на младите! :)

че добавката фон е премахната от името на тази бивша владетелска фамилия преди много деситилетия срещу позволението членовете ѝ да посещават Австрия и да живеят там.

Малки цици има мадамата. Не ми харесва. Освен това има и някакво меко, подпухнало лице, че и сравнително голям задник (особено за малките цици). Този пич определено се е прекарал. Като пилот от Формула 1, можеше да е с 10 пъти по-готина мадама.

след 5-10-20 години и с другата ще се е прекарал

Не ги разбираш тези работи...

Пилот от формула Е, а не формула 1. Огромна разлика

Тия австрийци са изтрепали много араби, турци и сирийци, докато се освободят Румъния, Гърция, Сърбия, и най- накрая и ние- България.

най много изтрепани са от граф Влад Пещ Дракула, потомък на български болярин Миту, член на Орден на Дракона

Сирийците са араби(семити). Не арийци. Гърция е РОССИЙСКИЙ ПРОЕКТ. Проекта "Проливите" извършен от имп. Николай Първи през 1828г. Тогава Николай Първи СМАЗВА "ВЕЛЧОВАТА ЗАВЕРА" - въстание вдигнато от руския капитан Георги Мамарчев, вуйчо на Раковски. Тогава Русия създава Гърция ....като бъдещ проект "Византия". Николай Първи дори кръщава вторият си син КОНСТАНТИН, с идеята да стане император на Византия. Здесь, сука блядь, Österreich непричем!