17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В тъз криза как да ядеш Сьомга от 30 лв килограма? Ето решихме проблема с Омега мазните киселини. п.п. нямам правописна грешка. Нарочно е.

Пурини не се образуват от растения. Камо ли от сурови растения, каквито са ядките и авокадото, че и сурово изтискания зехтин. Несправянето на бъбреците с пуритите в кръвта за да бъдат изведени ....води до кристални натрупвания в ставите. А резултата от правилното хранене с ядки, авокадо и зехтин е налице на картинката ви....големи и красиви цици.

Май някои хора са в грешка. Много точно описано, но пурините предизвикват подаграта, а не артрит и нему подобните заболявания.

А отделно, че пурини се образуват от консумацията на куп растения, да не ги изброявам сега, че са много. Поинтересувайте се, какво не трябва да консумират болните от подагра и сами ще се убедите, че много растителни храни са противопоказни. Точно, заради пурините.

Не разбрах какво каза,но винаги гласувам за цици. Обичам да клатя цици.

Не знам дали правите разлика между артрит и артеросклероза.

Затова сега пиша с краката си. Интересно, на какво вредят пачата, бахура, супродуктите, майонезите, сланината и лойта, жилките и космите, стабилизаторите, консервантите, глутена,кармина, оцветителите, оксидантите? Май изредих цялата ни трапеза. Има ли още гладни? Я що едри салати, репички, ябълки и др. се появиха, просто да ти потекат лигите. Както ги гледам да си стоят кротко в очакване, май вече няма нужда от маски и ваксинация.

Какво се опита да кажеш?