Премиерата на "Завръщане" – стил и блясък по холивудски

Червеният килим събра множество от съвременните звезди на българското кино

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страхотни сте! Бъдете все така неотразими! И нечетните глупавите коментари просто ви завиждат.... българина

Поредната боза, която ни сервира Николайчо. Това момче щом се пише каратистче, що не оди на некоя полянка да си врътка чупки и стойки. Задължително без публика. Интересна идея, за жалост окепазена. Бездарна режисура! Куц сценарий! Изключително слаба игра от повечето т.нар актьори. Бих го забранил със закон този младеж, в едно с цялата му шайка бездарници.

Българско кино няма. Идеи нулеви, актьори посредствени и като вземат да се превъзнасят колко са велики ... Да вземат пример от скандинавското кино.

Ники не става за нищо! Другите са ок, като за нивото в бг. Изглежда красиво.

Страхотен филм!

Усвоили са едни ПАРИ от фонда на Пловдив - Европейска културна столица и покрай болезнените амбиции на Илиев да стане "голям" режисьор. Бойко Кръстанов е актьор, за другите дълбоко се съмнявам. ПОРЕДНАТА БОЗА!!

Филмът си заслужава :) Готин е! И остава хубаво чувство...+Красиво заснет! Това хич не е малко! Успех на филма!

Съдейки по трейлъра, пак изкуствена работа. Особено Ники, който говори винаги като някво пребозало теле. Звука разбира се-типично неразбираем говор, имам чувството че в бг никой не знае как се озвучава филм и не желае да се научи.

Типичен гологъзен гъз със блясък

ДА е жива и здрава , мама Кадурина изтръскала яко ВМА .

само една Саня им липсва да мига със сини очи

Едни и същи физиономиики,по-бездарни актьори ако се направи конкурс няма да се намерят!

"и половинката на Диляна - Асен Блатечки, който пристигна с малкия им син Борил" Този човек накъде се ориентира в крайна сметка? Явно нещо изпускам ...

EДНИ И СЪЩИ МУЦУНИ ПОСТОЯННО- БЕЗДАРНИ И ВРЪЗКАРИ!

как се казва тая русата ??

суперлативите в описанието на тържеството никак не отговарят на качествата на филма, ако се съди по трейлъра. Щом не са могли да намерят дори 2 мин., в които да играят добре, не знам как ли изглежда целият филм. Но Бойко Кръстанов наистина изглежда най-органично.

Само му е на народя до кину. Я пушнети Изаура да видити чи нема да остани жива душа по улицити

Тъй га ги гледом ора за работо нема Секи върти сучи гледа работо да ни фани и само риве за пари То пивици то артиски то журналя чиновници и ни знам си кви и сички чекат язе де бачкам да изкарам некой лев и да ги раня Ами дипутати ами меверета ами армия

Да видим филма, пък тогава. Дотук коментираме само снимките и нищо друго. Иначе тоалетът на Д. Попова и останалите - били по холивудски?!?!? Така мислите вие, аз, например, не мисля, че е ВЪЗМОЖНО да е по посочения модел. Пък и защо да е по холивудски, като може да е по български, с наш тертип и блясък. Колкото до актьорските качества на Д. Попова, е, айде по- леко!, така да се изразя.

До тук съм гледал и трите филма на Илиев, но всеки следващ, беше по-слаб. Този не знам дали бих го гледал на кино, или да го чакам по ТВ-то някой ден.

НЯМА ДА ГО ГЛЕДАМ

Нищо лично нямам против актьорите, но от актьорския състав единственият, който може да играе е Бойко Кръстанов. Останалите са посредствени (децата не ги знам, може и да са добри). За режисьорските умения на Ники Илиев няма да кажа нищо, защото на фона на липсата на качествени филми у нас, самият факт, че правиш нещо е положителен. И пак казвам без нищо лично :)

Фойерверки ... за един филм, който никой не е видял.

Успех на продукцията! Млади хора, с ентусиазъм и вече по-голям проефесионализъм - дано е станал хубав филм, който трябва да гледаме, за да подкрепим българското кино от нашето съвремие...

ДА!

Един нормален коментар!

От лигьовци какъв филм може да излезе?