Прецедент на "Мис Венецуела": 27-годишна майка бе коронясана за най-красива

Учителката Илеана Маркес стана първата победителка в историята на конкурса, която има дете

Обратно в новината

Коментари - Прецедент на "Мис Венецуела": 27-годишна майка бе коронясана за най-красива | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега като вземе наградата ще усили процедурите по красотата на дъщеричката, че и тя да се явява на конкурси. В много южноамерикански страни тунинговането се започва от рано, за да има ефект като му дойде времето. Миската е хубава, но поне на тия снимки не се забелязва нещо, което да я различава от множеството миски от тоя континент. Колкото до това, че е майка, не знам защо все още съществува митът, че бременността и раждането “развалят” жената. Това е много индивидуално, както и митът, че всички жени имат стрии по корема след бременност, което също не е вярно.

Щом мъже може, значи няма ограничения

Мис е младо, неомъжено момиче... обикновено девствено /поне такива са определенията, когато е създадена тази форма на обръщение/ ... сега мис може да е възрастен плувец, баща на няколко деца... който, някак си е решил, че се чувства момиче... не е омъжено и не е раждало. Въпрос на трактовка... аз съм на 50+. имам деца и внуци... но технически съм мис... щото не съм омъжена. И там играят много пари, корупция и платени награди... и като цяло - тези конкурси за Мис са доста тъпо и обиждащо жените нещо... и при мъжете е същото!

Красавица и то каква... При това, няма корекции. А нашия крокодил Николета до кога ще загрозява с образа си във всякакви гнусни пози модните медии?

Каква красавица? Носа и циците са фейк.

Най-вероятно е любовница на някой комунист от управляващите в момента. То иначе за каква мис говорим! На 14-15 години е вдигала яко краката, родила в 8-ми клас по нашенските училищни стандарти! Пародия!

Важното е че е красива, за разлика от нашите "целомъдрини" миски, според Вашите критерии

Красива е. Има шанс за Мис Свят

че на 15 год. вече се е праскала здраво.

Какво от това. Това става и от веднъж. Важното е,че е красива , не като нашите Мис, които избират

Сетих се за следният виц: Корупцията вече не знае граници. На конкурса "Мис Видин" победи 44 годишният племенник на кмета.

а ти победи на конкуса "Кръгъл идиот " !

Това видео ме подсеща за филма "Мис Таен агент". Далай лама Далай лама, Далай лама...

Брей тия даскалици във Венецуела какви ли заплати вземат, за да се ,,потегнат ,,така на 25 години и да носят такива рокли. А нашата Николета Лозанова си скъса гъ зъ, за да си плаща тунинга и да лъже футболистчета прилича на нещо

Преди 20 години в България, имаше конкурсза Мис и Мистър( за мъже и жени)... Но след това разни цигани и турци и техни помагачи- Митьо-вци ( Мутри) тръгнаха да ИЗНЕРВЯТ цяла БЪлгария и да крадат и ОГРАБВАТ българите.. И жените , и мъжете започнаха да ПОГРОЗНЯВАТ... Много български фирми ФАЛИРАХА.. А след това на тяхно място дойдоха разни араби- ДЮНЕР-джии китайски ресторанти !! Само куршуми за Митьо- вци и араби.. Да бягат с РАЗПРАНИ гъззове към Турция, както бягаше Осман Ага през 1865 г !!!

"Досега организаторите на събитието не разрешаваха сред претендентките да има дами с деца." дори не съм се замислял че не допускат "дами с деца". някой гений е творил тия правила.

По-добре майка с дете, отколкото транс... нещо.

Жената може да е най-красивата на света (венецуелките се водят топ красавици), но не се вписва в критериите за 'мис'. Тя и на 45 годишна възраст може да е толкова красива, но не е за тая категория. Има си правила.

какъв е критерият да не е раждала или да не е омъжена? Щото те конкурсите са разделени на категория мис и мисис , а мис и мисис са граждански статус - госпоица, госпожа..

стъпка по стъпка, нарушаването на правилата води до извращения. да не говорим, че не е точно честно спрямо другите, преди тях.

Не отговори на въпроса ми - какви са критериите граждански статут или раждане , има ли възрастова граница ? Филосовстването за нарушаването на принците , без да сме изяснили какви са принципите и дали има въобще нарушение на правилата е безсмиселно упражнение

Ами каК да ти отговори като не умееш да си формулираш въпроса? Задаваш два въпроса . Може отговор да или не -зависи от обстоятелствата и за какво се отнася

Който има дори минимално ниво на функционална грамотност, много добре разбира какво питам. И да, можеше да отговори с Да или Не. Но дори това не е направил.

начи ако е джендър с патка може да не е омъжван и да не е раждал и се вписва в критерия.........

Не, не може - трябва да отреже патката, да отиде на хирург , който да конструира влагалище и на документи да успее да го докара хормонално на нива за женски показатели.:)))

по правилата мъж може нали

Добре изглежда, за което Браво!!!! Не виждам и аиликон ,въпреки че е раждала, за което два пъти Браво !!! Аз такива моми много ги уважавам и не ги връщам ,ако ми дойдат на сгода !!!!:)))) А сега ,сериозно ! Докога нашите така наречени мисли и плейтмейтки ще си приличат като две капки вода една с друга ,а всички заедно на Крокодила Гена със силикон, а ???? И аз като нормален мъж искам да изплакна окото с нещо качествено ,а не да сънувам кошмари и да придобивам временна импотентн8ст от нашите миски, плейтмейтки или водещи по разни ТВ !!!!! Стига Николета Лозанова, дайте мис Венецуела ако има дете ,няма да я върнем !!!:))))

Те там техните миски са като наще силиконки, тоест всички си приличат еда с друго. Що ли , ми щото там това е индустрия, дялкат ги в лицето от пубертета още , няма нито една миска от латинска америка без пластични операции на физиономията. И това, че една жена е раждала не означава, че ще си развали фигурата, какви са тия глупости , които лансирате не ми ясно, особено, ако ражда в малда възраст и има добри генетични дадености , ражда по естесвен път възстановяването е бързо . Сега тези които дебелеят и се отпускат, дебелеят и се отпускат, не заради раждането , а заради папкането ...

Щом на 27 има дете на 11, значи е родила на 16 и забременяла на 15. А ние тук се притесняваме, че ученичките в 7 клас пушат.

Журито са рекли: дайде да видим коя е по-различна (според новото политкоректно) и да я изберем. После установили, че една от всичките стотина има дете, и работата станала задължителна. Смееш ли да не гласуваш - после ще те разнасят като хомофоб и враг на семейните ценности до края на живота ти и забрави да намериш друга работа и прочие...

Батка точно във Венецуела въобще не са фенове на новото политкоректно, ако не си забелязал. И това им е хубавото.

Дир, прекалявате с триенето на безобидни постове. Половината постове ги няма, което не ви прави сериозна медия. Преди време поствах само във Вести.бг, където постващите бяхме стотици. Сега са само няколко десетки, защото и там прекаляваха с триенето за нищо. Всички избягаха по други медии, където рестрикциите не са толкова големи.

Забелазъл съм, че триенето става автоматично след определено време, явно сканират коментарите и по някакви заложени правила се трият автоматично

така поне ще си спестят до организират и мисис венецуела

Абе тия не умираха ли от глад??? Или краварската пропаганда пак се издъни?

Ами това си е класика. Хляб и зрелица - лъскави сцени, фоерверки, мацки в скъпи рокли и бижута - и вижте ни колко сме доре.:))) Същото като да се разходиш в циганското гето и да видиш паркиран в калта майбах със златни джанти;)))

знам ги тия жени..може да крие 25 сантиметрова паламарка..

Свят широк - питки разни...

Много красива жена.

Красивите ябълки са най червиви.

Бай Мите, ако ме видиш колко съм млада, сладка и красива и ако можеше да се докопаш, ще забравиш за всякакви червеи в мен. Кой знае как ви текът лигите със Сандито като видите червива жена, ама сега само се чешете езиците.

И са гадни, щото не "връзват" на бай Митьовци, нали?

красиви жени във гнусна, комунистическа държава...

друго си е лондон някой талибан да развява мачете като сандокан с двата ножа или париж радикализирал се младеж кара наред с ножа елитна капиталистическа държава

даааа, друго си е да си рядко тъп.

Щом не е 27 годишен баща (по настоящем майка), пак бива :)

На 27 години клиторът и ще виси поне един сантиметър. Това защо не го гледат, а гледат само лицето и тялото. Една жена, колкото и да е красива и с изваяно тяло, ако няма праскова между краката никой мъж няма да я погледне, което показва, ме междукрачието е много по важно от лицето и тялото.

Еволюцията явно има чуство за хумор и оставя някои дебили да се превърнат в още по-големи такива.

особено такива като едносантиметровите висящи дон сандьовци...

Хехе, затова 99% от жените никой не ги "поглежда". Ще порастнеш и ще ти дойде акъла в главата.

Еми правя й евала, доколкото сметнах е забременяла на 15-16, но това не я е отказало от живота- отгледала си е детето, завършила образование за да стане учителка и накрая постигнала фигура, достойна за мис Венесуела.