Прея: Съсед ме заплаши с убийство

Певицата все още не е подала жалба в полицията

Обратно в новината

Коментари - Прея: Съсед ме заплаши с убийство | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе и мен първоначално ме напуши смях и щях да се изцепя с някой коментар относно расата на ИЗпрея, но всъщност това с лудите съседи в София си е голям проблем, почти всеки втори блок си ги има. Като оня лудия шапкар - ушев дето застреля най-обикновен човек щото му тропал. Е такива ги има навяскъде и оправия с тях няма, щото те имат цялото време на света да ти погаждат разни номерца, и нито може МВР да го прибере, нито по някакъв начин да го разкараш. Та и тоя на прея е такъв някакъв - бил му надраскан номера със спрей, сметай къв е тъп. Ако някой му ливне кофа вода на колата ще обикаля по блока да заплашва като си пускаш кранчето ли?

Тая наркоманка прави по цяла нощ купони и тоя човечец е на ръба да превърти !

Че комшията щял да я накара да изпее женските арии от "Травиата". А то пак било старият номер: той си "поискал" безплатно а тя се направила на "звезда".

Жалко, че така си спомняме за теб, а не с новината "издаде нов албум".

Като гледам отговорите, явно много се е засегнала Прея, лично идва да отговаря, правейки се на 'възмутен фен' :)))) какъв човек трябва да си, за да говориш с 'медии' като България Днес и Флагман, да си продаваш междуетажните разправии за някой друг лев... срамота, иначе жената има качества, просто много и се иска да е известна, да е инфлуенсър, да е артист - ама няма заложби, или има по-талантливи алтернативи от нея. Да си намери ново поприще би бил моя съвет, вместо да ни занимава със селски клюки.

Сигурно и е чул песните и е предложил да я отърве от мъките!

Погледни се в огледалото и си шибни един хубав шамар , после се обади на родителите си и им се извини , че си станал такъв тъпанар .

Пускаш анално ?

сигурно е казал " ша та чукам до смърт" а тя си е помислила че е закана за убийство

В условно наклонение и се закани: Щъ пра'я да умиргаш. Но тя останала само с надеждите.

Сто процента платена статийка, защото тази няма парички вече - изгониха я от бтв, никой не я слуша, сега правим фалшиви драми. А от всичките интервюта с нея дава вид на превзета и с големи претенции, но без грам покритие. Социалните и медии само платени постове също. А в крайна сметка може и тя да е надраскала номера, няма как да разберем. Колкото по-малко ни занимавате с такива псевдо-артисти, толкова по-добре....

С изключение на "може и тя да е надрскала номера". Може, но не бива да е в контекста на колко не струва. Когато знаем със сигурност, тогава трябва да е "ама тя му надраска и номера", въпреки че и тогава убийството е крайно и не може да се оправдае с колко е некадурна и че пръска коли със спрей.

Е, да ама трябвааше да подадеш сигнал в полиция/прокуратура , щото първо съседът ти няма медийна трибуа, второ може да те съди за клевета. Аз бих те съдил, ако размяташ такива твърдения, без поне един сигнал срещу мене да си внесла официлно в институция

В статията съседът не е назован по име. А и тази история не звучи толкова необичайно.

Името на съседа вероятно е Расист.

Мишо Паламарката ми викат.

никому неизвестната певачка си прави ПР да обясни зашо му е боядисвала номера на човека