Коментари - Президентското семейство уважи премиерата на първия филм на Камен Донев | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре си е жената! На никого зло не е сторила. Стига сте я плюли, защото с нищо не сте повече от нея :-) А за Камен Донев - не съм му от възторжените почитатели, но не го намирам и за съвсем халтурен...

Без червило е Десито

Успех на Камен и филма ! Пича бачка !

Е това е дива селяния - да напълниш залата с "VIP" персони и да караш журналистите, които ще пишат рецензии за творението ти, да си купуват билети за премиерата. Камен Донев си остана на ниво "Улицата". Спектаклите му са еднотипни, интервютата крайно несъдържателни, а честно казано, не очаквам много и от филма.

Ама и ти си един Ентелектуалец... ''Улицата'' е на Теди Москов.

Ах, пардон... Видях, че има някаква ''Улица'' и от К. Донев. Ама, като не го харесвам, не следя творчеството му.-:)))

Не, той по-вероятно е директора на плевенския театър и разбира от спектакли толкова, колкото и от театъра, който убива с некомпетентността си. Нормално явление, когато (за разлика от този, когото коментираш) не си постигнал сам нищо, а само са ти давали всичко на готово, а ти пак не можеш да се докажеш просто защото не ставаш. Остава ти да коментираш успели хора, да завиждаш, че не си такъв и да се молиш да те търпят колкото се може по-дълго, нали Директоре? И между впрочем да - по нашите ширини такива ги наричат Ентелектуалци...

И на тоя ще му лепна една целувка...

Селяндурите отишли да гледат халтура. И кво? Нещо за тоалетчето на госпожата? За дизайнерката на тоалетчето?

"Работа насам няма, работа натам, работа си търся за да се наям" - по принцип това са ми текстовете.

Кво стана сиа човека артиста, който вероятно внася най-много от билети в държавата не е подкрепян за финансиране на дебютния му филм. В същото време с милиони се финансират всякъкви режисьорски полюции невиждащи бял свят и с общ зрителски интерес по малко от зрителите на балкона в Зала 1 на НДК по време на спектакъл на Донев. Евала на коисията в НФЦ за 2 стотинки не ставате и вие и вашите възгледи за киното и докато такива дядовци и техните внуци/протежета се самофинансират всяка поредна година българското кино ще е на това плачевно дередже.

Ушатия малоумник се е натресъл на Донев.Камен едва ли щеше да покани пишман генерал,пък и под чехъл да му посети премиерата.

А ти си откровен амбрияж!

Целият въпрос е Камен Донев ли се е смял повече или Радеви...

той и тато обичаше артистите

Искам да се обърна към г-жа Радева: Г-жо Радева разбрах защо не Ви долюбват медиите, държите се така, като че ли всичко се върти около Вас. Смилете се над Президента, дръжте се по-скромно, всичко това, което сте в момента го дължите на него! Осмислете поведението си, за да има шанс да оцелее г-н Радев! Благодаря!!!

Форумна калинка??? По-интересното е от каква позиция натрапвате мнението си и защо мислите, че е интересно на някой? От какви РАБФАК висоти е паднало естетическото ви превъзходство? Това, в което обвинявате всъчщност вие го правите. :)))))))))))) Недоклатени милиционерски калинки. :)))

Първата ни дама г-жа Десислава Радева!!!! С елегантност и стил! Както винаги!!!!

щях да се зарадвам, че най-сетне ще видя новина и коментари без нарушаване на Закона, а то... пак Първа дама! Абе, Льольо, чети Конституцията!!! Няма Първа, няма Втора, нито Трета!!! Вярно е само, че Деси е поредната съпруга на Радев, но не и Първа дама.

Много аристократично е това общество. Какви ликове само!!! Трябва да напечатат новото 10 евро със снимка от партито. Произволна. С надпис 'Киткъ' на иврит...Много добре.