Приеха дъщерята на Румен Радев в НАТФИЗ с един от най-високите балове

Президентът няма да присъства на церемонията по откриването на новата учебна година на наследницата си, защото събитието ще се проведе при затворени врати

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Р. РАДЕВ Няма снимки в медиите със втората си дама? Какво и е? Да не би да е грозна, та не я показва? Деса А? Да не и е сложил и на нея Вето и тя да го е зарязала?

Деса я е взел от поделението, Била му е секретарка, та му е пишела речите и не само това..

Дано е талантливо момичето.... Но изглежда леко злобливо и показва средни пръсти наляво и надясно.

За да преуспее в политиката се иска солидна доза актьорско майсторство и собствен почерк.

Дечицата на богатите все нещо по-така ги влече, никое не ще да стане заварчик например или стругар....

СлОчаЕнос’. Не мислЪ

Наследила "актьорския талант" от тате си ? Но пък на татето му е все тая за нея , има си генерал Деса

Това е дъщерята на 1вата дама на Р. РАДЕВ 2рата дама на Радев е Деса - бившата му секретарка?

Р. РАДЕВ подай си оставката, Пък ние пък, след това ще направим Кръгла маса за проблемите в България и ще обсъдим всичко. Направо подавай оставката си (както ти предложи в Трявна)

НЯКОЙ ИЗПИТ,ДАЛИ ЩЕ ПОКАЖЕ СРЕДЕН ПРЪСТ/С ДВЕТЕ РЪЦЕ/ НА ИЗПИТВАЩИТЕ.

Ще размаха юмрук пред двойкаджийте и ще опънат палатки пред бутката дето Волян вилня навремето.

Нямам наблюдения относно таланта на момичето и не го отричам. Също така се съмнявам президента да е ходотайствал, по простата причина, че това не е било нужно. Изпитната комисия от подмазвачи сами са се натиснали в типичния си стил както правеха преди 1989г. когато децата на властимащите влизаха навсякъде с най-високите балове. Ето затова българското образование никога няма да бъде уважавано и признавано никъде.

а ако мислиш и че в чужбина не е така с децата на властимащите, значи си адски наивен чуждопоклонник.

Може да съм адски наивен, но фактите говорят сами. Радвай се на дипломата си от ЮЗУ и се оправдавай със световната конспирация срещу теб и високите ти знания и умения придобити по време на следването ти там.

ЮЗУ си завършил най-вероятно ти. Аз получих магистратурата и доктората си в Канада. Поздрави от далече!

Единствената докторантура (не докторат) е в псевдонима ти. Правописните и стилистичните грешки те издават, че имаш максимум бакалавърска степен от ЮЗУ. Бъди здрав и успешен по форумите.

имам доктрат и правя докторантура-май-някой не знаят и български,АЗЪ?!

А бе лизачи, в държавата ни има младежи пълни отличници, влизащи в цял свят в университети, но за тях не се чува, защото родителите им са обикновени работещи хора, а не руски шпиони!

знаем какво е нивото на нашите "звезди". Ако беше изгряла в Холивуд ,е това вече щеше да е новина .

Разкажи ни за Марс? Нали ти там изгря.

Оооо яка пуска,само за порно драми!!!

не бе, щеркта на маравиля е в пъти по-подходяща за порно-виж и инстаграма!Да доста по-грозна е от дъщерята на Радев и на живо още повече, но е дашна разпоретина.

Дано се е метнала на майка си, че тате е мани, мани...

Обикновено дъщерите приличат на бащите си. И това че дъщерята е талантлива доказва тази аксиома. А какво знаем за дъщерята на Тулупа, освен че заради нея е пребивал нейни гаджета и че му ражда серийно малки внучета, тулупчета?

тъп си, като антична брадва

Момичето е талантливо, стига завист!!!

МАЛКАТА РУБЛЕНКА КАТО ЗАВЪРШИ ЩЕ ОТИДЕ ДА БАЧКА В МОСФИЛМ. ЩЕ СНИМА РИМЕЙК НА "НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР". ФИЛМА ЩЕ Е БИОГРАФИЧЕН И ЩЕ Е ПОСВЕТЕН НА НЕЗНАЙНИТЕ ГЛАВИ ОТ БИОГРАФИЯТА НА ДОВДЕНАТА И МАЙКА - ДЕСА.

Много си прозорлив, мани, мани.... умник...!!!

А бе въпросът е, ти като падне сега герб, какво ще правиш. Вярно е, че сега обратните са на мода, ама едва ли ще те включат за Оскар, вероятно ще се насочиш към новата част на Околовръстното, дето ви го подготви лидера ви.

Той предвидил ли е отбивки за бивши гербераси, където да стоят и да примамват турските тираджии?

Ще се бръсне гола глава да играе баша си :D

Смеят ли да не я приемат. Роднина, милиционер, роднина, милиционер.

Вместо да стане пилот, да даде пример на жените по цял свят....

По твоята логика, дъщерята на Тиквата трябва да стане сикаджийка и да пребива хората ли?

Този баща Генерал е изоставил това дете и майка му. Не мисля, че би си направил труда да се застъпва за нея. Явно детето си е талантливо.

то НАТФИЗ е пълен с талантливите им деца открай време

Големи сте злобари, ей!

Но си виж твоето семейство ....

Ама, то от неговото семейство, няма как да се родят деца. В България гейовете все още нямат право да осиновяват.

Това момиче изобщо не го познавате! Какво му коментирате качествате.

Не я познавам и не виждам, защо ДИРниците държат да ме запознаят с него!? На мен баща му ми стига!

На тебе дето си се кръстил "Така е" Николета и компания са ти "познатите" и ДИРа за тях да говори!? Така ли да те разбирам?

значи искат да я коментираме! Тъй като няма от къде да я познавам, само мога да кажа, че и други такива много талантливи деца на тоя и на оня политик се изредиха да ни ги рекламират последните 30 години.... то не беше талантливата Софианска, па на Черепа сина.... от всичките само Дебеланчо от майка и прасе още се мота като велик бизнесмен и политик...

А ма теб няма как да те разпознаем, Пенчо ли си, Грудо ли си, като си толкова оперен, пиши си името!

Култура да виждате тук, все простотии... Хей теке, да си чешат езиците... Нищо не става от тях! Жалко за хората, които не заслужават оплюване!

Това момиче изобщо не го познавате! Какво му коментирате качествате.

ПОЗНАВАМЕ Я. ТЪПА ЛИГЛА ДЕТО СЕ МИСЛИ ЗА ВЕЛИКА, С ОТВРАТИТЕЛНО И НАДМЕННО ПОВЕДЕНИЕ. С ДВЕ ДУМИ БОКЛУК

Прост от всякъде...

Не си ли свикнал? Кой ще хареса завистливи леваци?Кой?

Няма корупция!

А синчето на мащехата в Америка. Това явно е по-онеправдано или по-тъпо. Ген. С тоя баща-толкова. Божков да се бръкне за театрална академия в Париж.

Някой знае ли защо Деса не придружава мъжа си под ръка, напоследък?

Стратегия. Тактика. Ще мести ли синчето от Америка в Москва. Или го оставя там да пере парите от Божков

Е, смеят ли да постъпят друго яче в НАТФИЗ?! Ако я скъсат нали баща ѝ ще поиска оставките им, ще ги нарече мафия, ще вдигне юмрук и сигурно ще се намерят 5-6 балъка да вдигнат палатки пред сградата!!

Има си хас! Божков плаща. А може и детето да е с генетични заложби. А тоя баща клоун

Па как не "има си крушката опашка"?! Дарина трябва да е даровита поне колкото тейко си... като я гледам така раздърпана и търкаляща се по земята, ще изиграе съвременото продължение на "На всеки километър" "На всеки 3 дни Всенародно възстание" и "Басеина на Орлов мост" и изпее песента "Партизан за бой се стяга" придружена с клип на тейко си размахал юмруче

от артисти..

То и е понаследство..

s18252@

иииии, таман да си я земат у мосфилм навсегда, и по живкоско време дечицата на полит бюро се беа гении по искуствата, хахахаха , пръдни и дришни, тогава беа с връзки , съга са комуникативни

Какво ще и се случи след като изритат баща и от скъпо платената служба не ми се мшсли

ТИ ДА ВИДИШ

Жалко Чудехме се дали мащехата ще пусне тате при щерка

Мащехата отдавна бега в Щатите при синчето си.

Дарина ще бъде състудентка с щерката на актрисата Лилия Маравиля - Паола, както и със Стефан, който е син на телевизионния водещ Витомир Съраиванов. Голяма връзкарщина в този НАТФИС. Смях.

Пък ако знаеш зад въпросната паола колко напъни, релками и най-вече връзки има, за да е в листата. мама бая дудуци направи, за да си пробута стоката.

има ли някой без известни родители в НАТФИЗ...

да тренира да прави свирки, както леля си Дарина Павлова Казанлъшка. С друго не остана известна, освен с този "филм" на Р. Вълчанов. А името на филма е повече от актуален днес " А СЕГА НАКЪДЕ". Недай си боже, гардже на елита да посегне на "науката", както дъщерята на Жужи Путин Ботоксович. Защитата и на "дисертация" бе съпроводена с обилно лизане от страна на цялото "научно общество" и лично от шефа на руската академия "На науките". Един АКАДЕМИК- пожарникар и един АКАДЕМИК-Ритнитопко Стоичков стигат на АКАДЕМИЧНАТА НИ МИСЪЛ.

Както в Народната Република,приемат се деца на партийци.През 70 години,бях свидетел на разговор на два стари шумкари.Ще приемат да следват само нашите деца не на враговете на народа.

Тая с такъв баща... съжалявам я. Може да е свястно момиче, за разлика от Баща си

щото в това дърво плачевно Радев няма грам артистичност!

Но ти харесва Бат Бойко колко е театрален, само актьори да ни управляват ще си най-доволен..

Браво, мое драго талантливо дете! Ти си не само талантливо, но и безкрайно-безконечно красиво!!! Устните ти са сочни като мед, червени и примамливи, готови сякаш да излеят духовно-словесна "медовина", галеща слуха, милваща душата, утоляваща интелектуално-възвишената жажда и на най-финия, всестранно надарен интелектуалец! Със своя талант ти показа и доказа, че красотата и ума вървят ръка за ръка, вплетени в един своеобразно-фееричен, алюзорен "капъп", заклещени взаимно като две отдали си на любовното съешение улични, прекрасни песа - мъжки и женски, а защо не мъжки и мъжки на един вид духовна "задна прашка". Поклон! Възмутена съм до краен предел от крайно негативните, отровно-перверзните, вонящи вербални полюции на трвестясалите коментиращи, предимно от неизяснен, трети пол - разгонени, окаяни пасивни хомосексуалисти, "мъже" с аналистични влечения и нагласи, копнеещи да облекат тайно минижупа на щерката на президента, да се покекнат и почекнат на нейните високи токови, да затанцуват в ритъма на раздиращо-разтърсваща чалга-балада от сорта на великия световен хит "Издислав" с мощни, тритактови вибратори, забучени до дъно в изстрало-дащните им, влажни заднични части.... Спрете се, долнопробни, виещи за запушалка травестити! Затворете гнусните си, омърсени, начервосани, зейнали усти, разгонени трансджендъри! Вместо да оплювато това разцъфнало цвете на младостта и любовта, вместо да завиждате на красотата и полета на мисълта й, обърнете се още утре към д-р Енчев, който за няколко пробити долара ще ви смени пола и ще ви направи истински, красиви жени, които винаги сте мечтали да бъдете! Помислете си, никога не е късно!!!

Мелиха- Рея...липсваше ми!

Целта оправдава средствата, както се казва. Бутнато и е платено където трябва, щерката на "Най-достойният" да е с най-високият бал. Прах В очите на овцете и на Маймун Радев се създава ореол на велик водач. От БСП си знаят , къде да настъпят ,че щерката да блесне и представи баща си в добра светлина. Знаем как стават тия работи.

"детето на държавния глава Румен Радев е прието да учи НАТФИЗ България" - т.e. разбра се, че то няма никакъв шанс да бъде прието да учи в чуЖбина.

Всеки може да учи в чужбина, питай Надка и Корни.

“Данни за извършени престъпления от държавния глава Румен Радев има в прокуратурата. Това стана ясно от извънреден брифинг преди повече от месец на главния прокурор Иван Гешев в Съдебната палата. От думите на Гешев, който бе заобиколен от ръководителите на всички прокуратури в страната, се разбра, че събраните факти са сериозни и при всеки друг български гражданин моментално биха довели до повдигане на обвинение.”… И НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН започнаха така наречените „ СПОНТАННИ ГРАЖДАНСКИ ПРОТЕСТИ

Защо не ни позволявате свободно публикуване на мнение? Разве, потому что противник подслушивает и болший брат не позволяет!!!!!!!!!!!!!!ГГлупака , болен от НАРЦИСИЗЪМ и кътащ партийния билет в левия горен джоб на мундира не позволява да обиждат отрочето, че и то надежден партиен кадър.....

одма го местя в другия крачол

Сега чакаме приема и на другите дъщери и каквото има там от останалите бракове... Интересно, Господ дава на военните фатмаци да имат предимно дъщери, за да се спре тази жилка може би... Неведоми са пътищата Господни!

Защо Дира не напише СТАТИЯ и за останалите приети в НАФИЗ. Или те не са важни. Важно е, че Дарина Радева е приета. Смешници

Важно е че детето на висш български политик учи в страната. Новина си е.

Учи!? В НАТФИЗ!? Хахахааа

Кой е този румен радев?

ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУЛБИКА БЪЛГАРИЯ А ТИ МИШКО КОЙ СИ??

Кажи фигуранта бе! Той така е известен!

Вече има роля - в цирка на баща си...

Мале, Мале каква новина. Писна ми от слугинаж.

аре бе...арееееееееееееее

Като баща се радвам че, детето на някои е прието да учи на България и трябват добри артисти!