Куп звездни семейства на парти с ”Под прикритие”

С пищно парти снощи започна третият сезон на "Под прикритие". За премиерата на първия епизод се събраха огромен брой звездни семейства.

Обратно в новината

Коментари - Куп звездни семейства на парти с ”Под прикритие” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мега як сериал , браво : ) Любителките на резашки бози да си траят и да не се излагат .

Сега разбрах каква е последната мъжка мода за официални събития - дънки и сако.

о мои господи това ли ви елита в бг и пак ще ме обвините че плуя бг сираков ,томас лавчис динко и брат му кои от кои по голям простак с пари и простакесите до тях потрес

сбирщина начело марян!непрятно излучване *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Само Захари Бахаров и Диди Алексиева ми изглеждат нормално.Всички останали имат вид на сбирщина мърлячи.

УСПЕХ НА НОВИЯ СЕЗОН!САМО НЕ РАЗБРАХ КАКВО ТЪРСЯТ НА ПАРТИТО ЛАФЧИС,СИРАКОВ И ДИНЕВ....ИЛИ ТЕ ОТ СКУКА СЕ ЧУДЯТ НА КОЕ ПАРТИ ДА СЕ ПОКАЖАТ....

Динко Динев пак ли е със старата си жена Соня ? Понякога се чудя какво ли не правят жените за пари. Тая я изрита като мръсно коте, доведе Мария Цветкова в дома им още докато тя беше там и накрая след като се поигра с нея на семейство, взе, че пак я повика обратно..и тя се връща по-усмихната отвсякога..

мамини сладки

каквато даржавата, такива и "звездните" и семеиства: паразити и олигофрени.

бо болка си права но от кого да се учат милите... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

права си ани но куде да видят това ,звездите в бг да пуват по-често до англя,франця германя ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

нищо не разбираш от кино -:( ял ми е за теб! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тоа па от куде го изровига?снежинка много тупа бе да беше убавец поне а то мазен гаден руб и сус слн оле това момиче не е у ред??! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Звезди в България - мръсни обувки,мазни коси,никакъв вкус на обличане,но иначе голямо самочувствие.........то само това да беше проблем........

пдофилска му работа - разликата им е има-няма 25 години, а е ясно че нямат бъдеще Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

само мужете се отпущат в бг и жените какви убавици *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Велик филм, велик сериал! До всички хейтъри - пукнете от яд, че може да правим такъв качествен продукт, жал ми е за вас ...

ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха

това са звезди!?! потрес... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като прочета нещо от рода на "звезди" Звездни" и ме хваща "морска болест и драйфам..пардон,моля...

Добре, но защо не се чуват репликите на персонажите? Оправете дикцията и записите или пуснете надписи. И успешен сезон!

Много точно . Репликите не се чуват,по-добре да се четат .

Страхотен филм! Чакахме с нетърпение 3-тия сезон. Браво!

На подобни 'звездни' партита по света обикновено са заснети приветливи и поддържани хора. А тук пълно с брадясали, обрасли и намръщени грозни мъжки мутри. Защо в България повечето мъже спират да се поддържат след като навършат 30: телесно и духовно? То бива мързел, ама това вече е върха!

Не бе Ани,просто тук са модерни кроманьонски мутри тип охранител/ББорисоФ. Виж дори и Дянков се острига като чобанин да е в крак с модата !! :))

гледаи си работата мърло *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.