Принц Андрю ще бъде съден в САЩ по обвинения в сексуално насилие

Американката Вирджиния Джюфре настоява, че е била жертва на трафик от страна на Джефри Епстийн, за да прави секс с британския принц в Лондон

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пази боже от такива “ мъже” нещастници, които са тжлкова отчаяни и невъзпитани, презадоволени мамини синчета, че имат нужда на прелъстяват непълнолетни момичета. Възпитание, сър….Съдът ще се произнесе, както винаги, без страсти, моля.

Тази е толкова усмихната и щастлива до принц Андрю, че хич не и личи да е насилвана.Всичко е пари, ама за мноого пари! Пази боже от такива к...и!

Той аристократ, бе. Всичко му е позволено. Е, сега ще види какво му е позволено

Принудили я ! Намерили я и я вързали, и я принудили ! Древната професия е най - вървежна! Грешката на тузарите е , че се хващат с такива малки боклуци ...........е, ще си плащат тогава !

А така, да издои до край този самодоволен ч.....я.нищо, че е принц, мъж не бива да си позволява да спи с малолетни под 18 години. А това, че те се натискат не е извинение - бий им два шамара и ходи да спиш с някоя на 20. Бай Ганьо няма как да го разбере, тъй като половината мъже в чалгария са педофили.

Не зная колко са я принудили, но на снимката с принца изглежда много щастлива и усмихната. Сега е стара, дебела и грозна, направо противна. Малко кат "га яде кебапчетата не рьва..." Как пък всеки си затваря очите за очевадното...

Тези толкова са пренаситени от удоволствията в живота, че ги избива на всякакви извращения. ДОЛУ КРАЛИЦАТА.

Одъртяла е и вече няма клиентела, за това съди старата, която в началото на кариерата е обслужвала. Ех, урви с урви ...

a Клинтън кога?

После

Няколко пъти да я опрашили-и почват едни съдилища,адвокати.живо чудо.Със сигурност и е платено поне няколко пъти досега ама няма насита .За едно ебе цял живот копане.Абе принце толкоз ли не можа да намериш някоя по непретенциозна примерно от Мароко или Украйна,Русия,Тайланд?Тая е професионална ковра докато не издои всички до които се е докопала,смукала лизала няма да миряса.

Да си адвокат в Америка..... Съдят се за щяло и нещяло

Горката Лилибет, в много черна серия е напоследък. Ако го оправдаят ще му увеличат ангажиментите към Фирмата и така ще четкат имидж. Ще видим американската гордост - съдът - какво ще отсъди. Няма американски филм без съдебна зала, стриптийз клуб и сцени със смяна на имиджа: магазин, нови дрехи, прическа и грим. :))

Ковричката просто е опукала парите, и сега иска още. Те някои за това като мандръсат ковра я трепят после - излиза по-евтино.

Кво изнасилване бе? На е била на 17. Няма медицинско, има и давност все пак. Пък и как пътува тази от Щатите до Лондон без разрешение от родители ? Къде са били родителите ? Не се чува да е била бита нещо ? Не одобрявам , не е етично или морално от страна на т. нар. принц, но не е незаконно. Пратено й е веднъж 300 000 долара, явно парите са свършили.

И след 20 години се сети че може да изкара ПАРИ от таз работа

може да е некой двойник ,она 100% сигурна ли е че имала вземане-даване с аристокр. персона,живи&здрави

На този му личи, че е боклук.

Това според мен няма да стане. Прекалено много влиятелни хора са намесени тук.

На повдигнати обвинения от американски съдия, няма къде да се скриеш. Издава се заповед и го арестуват и довеждат. Защото следващите стъпки ще са дости неприятни както за този, така и за другите от семейството им.

А.бе американци,вие баба Бети питахте ли,а?

Епщайн, Айнщайн - от един дол дренки нерези. Последният по едно време се кротнал като се оженил за братовчедка си.

И ку...ви те им са според парите им. Изпадат в някаква псевдо демокрация вече. Рогатия е проля всичко.

Значи взела парите като малолетна проститутка, а сега го съди, че било по принуда.

Как изкарват пари само!

Принудили? Бас ловя че като е пътувала към мястото е подскачала от радост знаейки какви пари ще изкара. Бивши проститутки се правят на достойни хора

Обаче какво е американска демокрация и демократичен съд! Аристократ и то не обикновен аристократ и то в друга държава на съд! В наша руска кочина няма нито 1 осъден дори директор на водопад не депутат не министър! Цяло наводнени село с десетки жертви 10 години едвам тръгва делото малко преди давност! Друг заснет с кюлпетата злато! Трети обвинет за агент арестуван отива в Русия да си вземе лично медала от Кремъл! Де са ония де сме ние!!!!

Ама чакай бе. Нито е започнато дело, нито ако има дело, ще го осъдят. Жената иска пари, ще има извънсъдебно споразумение.

Най - вероятно ще го депортират с Джулиан Асандж в един самолет! :)))

Чеки де, "Лолита Експрес" не лети вече:)))

Той няма ли да се пропие като Крис Нот?

и трите ли, ваше величество? Да, и опра също!