17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЧЕ ТОВА НА СНИМКАТА Е ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО!

Принц Филип е изписан жив и "здрав", защото не са го ваксинирали!

Този е просрочил клиничната пътека, доста се е изръсил, дали му е стигнала пенсията, за да си плати?!

Балсаматора му се е справил много добре.

Какъв левент само! Язък, че е женен.

Няма нищо по- грозно и страшно от старостта. Младостта носи красота , свежест , щастие и копнеж. Староста е грозна, болна и самотна . Уви, няма значение дали си принц или не , колелото се върти и всичко върви към логичния си край! Колкото и да го поддържат и да го обгрижват, няма много да изкара. Гледах им снимки с кралицата като млади ..това е живота. Всички това ни чака ((

Напротив, има. Нарича се война. Старостта е естествен процес. Можеш да намериш красотата у човек във всяка възраст, включително в преклонна. Но няма нищо по-грозно и страшно от войната.

с друг еврей. Но от Кремъл. Брежнев ТРИ ПЪТИ е молил КПСС да го освободи от длъжността Първи, но....Андропов не разрешил.

Пожелавам им и двамата да празнуват заедно 100 годишнината на кралицата, а от там нататък - каквото дядо Боже даде! Не са ми никакви, но за англичаните са институция. А и от кралицата им не съм чул войнствени изказвания - с това се занимаваха Тони Блеър и компания. Някак си тя ми е по-симпатична от кривоносия и син Чарлз. Наподобява ми селски льольо и не излъчва това, което се очаква от монарх на Англия, да не говорим с авантюрите му по време на брака му!

Одобрявам.

Да си спомним, че 99-годишният принц Филип и 94 годишната английска Кралица се ваксинираха на 9 януари: www.bbc.com/news/uk-55602007 Не се спомена вида на ваксината, но съвсем логично е била британско-шведската Oxford-AstraZeneca, а не амер Pfizer (за която има много повече регистрирани смърт и тежки странични ефекти). В края на февруари принц Филип беше приет в болница заради кръвен съсирек/тромб в артерия на сърцето и веднага бе опериран. Това не е ли смъртоносен ефект от AstraZeneca?

Може да си е боднал немската нали знаеш че те са немци по принцип са сакс кобуги

От еврейския род КОХАРИ са дъртите чифути.

Не се занасяй... На BBC и една дума няма вярна. Ваксинирали го... Да не би да е идиот от простолюдието...

Мъка ми е за човека, той е видял и преживял вече поне 10 пъти смъртта, а лекарите го връщат и това напред-назад му е изпило мозъка напълно!

На този дедо му позволяваха да кара кола до скоро

90 години са много.... Не съм сигурен, че искам да живея толкова.

Цял живот е живял в невъобразим лукс и слугия. Време му е да пътува

Стареца прилича на египетска мумия

Горкия, прилича на варена мумия.

Като нов е.

Не се заблуждавайте - Това е изражение на мъж ...разбрал че го връщат при жена му!

Олелееееее, отместих си погледа, затворих картинката. не е добре да се гледа. Пазете се не гледайте.

Ако не беше мъж на кралицата едва ли щяха да го поддържат медицински толкова и до тази възраст. Има шанс и че не живе в България, че тук след определена възраст доста далеч от неговата дори и внимание не им обръщат камо ли да получат адекватна медицинска грижа, преживяла съм го уви!

Ако съществуват зомбита, то със сигурност изглеждат по този начин!

- казал красавеца с форма на гъз

Що ли имам чувството, че ми разказваха, че са те видели да плуваш в някаква канализация!

Да , осъзнавам колко просто създания са голяма маст от българите..Да , човекът е много възрастен , изглежда болен..вие какво искате? спрете с простотиите

странно е, когато полуграмотна леля обяснява на някого колко е прост... Да, има неуместни коментари, но принц Филип за българина не е институция, не е кауза. Така че - нормално.

леля на жена ти или на майка ти:)..

в частта си, в която си позволявате да отправяте неоправдано злобни квалификации на личностна основа, не може дори да мине за полуграмотен. Той е функционално неграмотен, което е в пъти по-зле!

неправилното използване на терминологията, в опита си да ме засегнете максимално и да се направите на много интелигентен/интелигентна, ме кара само да се смея. Функционалната неграмотност е ниво на уменията за четене и писане, което е недостатъчно за извършване на ежедневните дейности, изискващи четене над начално ниво. Грубо - да. Обидно - да. Надменно - също е вариант. Но квалифицирано като "функционална неграмотност" - нелепо. А, iva, леля на мъжа ти.

Да, много простотия в коментарите. И жестокост и геноцид към личността му. За нас е никой, но за британците е много. Хайде да си кажем истината, отвори форум с чужди коментари , на какъвто и да е език за да се увериш, че мног хора тук удрят дъното.

като функционално неграмотен, не защото искам да Ви засегна лично, а защото показвате неграмотност в уменията си да водите дискусия, да изложите мнението си и доводите си без да обиждате човека, с чието мнение не сте съгласен. Нямам нищо лично към Вас, само към начина, по който сте изложили мнението си. Търсете в комуникационните си умения функционалната си неграмотност, които също са част от ежедневните Ви дейности ,а не само в уменията Ви за четене и разбиране. Всичко хубаво!

(до Определям коментарът Ви) когато някаква (леля) iva, която очевидно не се справя с писането на български от клавиатура (което показва ниска грамотност и напреднала възраст или незавършено средно образование - едно от двете, като аз съм предположил първото заради начина на изказ), ми застане с ръцете на кръста (фигуративно) и обяви как току що е осъзнала, че голяма "маст" от българите са "просто" създания, не виждам нито възможност, нито необходимост от показване на умения за водене на дискусия. Този, който задава тона и темата на дискусията е полуграмотната леля iva - обиждайки на "прости". Аз само отговорих на този обиден коментар, при това доста по-културно от първоначално зададения тон. А терминологията ви си остава неточна.

Тоя е готов....

Съм английската кралица

що за изроди сте, не ваш близък, пожелавате смърт..всички ще остареем

Не пожелаваме на никого смъртта. Да живее 120 години!!!

Пък да се държи като човек

Сигурни ли сте, че това не е снимка от продължението на Мумията?

Притеснително е че не умират тия....

Да не е вече на акумулаторно дишане

Ако съдим по външните белези, човекът на снимктата не би трябвало да е жив.

Не можехме да спим цялото семейство - толкова се притеснявахме за принцчето. Днес ще празнуваме цялата рода на софрата - взели сме с 5 литра ракия, шпек и имитиращи продукти. Утре си пуснахме отпуск, че да се натровим днес за негово здраве.

Този ходещ труп ,какво го коментирате, Дай боже вси1ки да достигнем тези години ,но и да работим неговата работа и да се храним с истинска храна от градината като тяхната.

Каква работа е работел? Само не ми казвайте, че не се е потил. Той и химикал не е вдигнал. Само наготово

За хранат, ще трябва да се върнете в родното си место - село, за другото - трудно ще се получи с Вашия произход, вероятно семейство на селяндури.

Ай стига бе, наистина ли

Отдъхнах си ! Може да изкара поне до 120, и той и бабичката.

Мумията се завръща.

Ако беше в БГ да е умрял преди поне 25 години, представете си какви лечение могат да му осигурят, после гласувайте за ГРОБ на 4-ти април

А за кого да гласуваме? За БСП-то? Дето ще построи коумунизма ПАК? За костовистката приватизаторка Нинова? За Черепа?

поливат като зеленчук вече!

Винаги разпознавам хората на които им остава малко. Те просто си личат.

Колко хора преждевременно са си отишли....за да живее тоя цял живот охолно?

николко

в джурасик парк ли го карат!

Към бритиш музея го карат За замедтване на някоя мумия

Какво стана? Нали е блъснал човек с колата? Осъдиха ли го? Или като е наш човек, ще мине.

метър...Господ бави, но не забравя.

Ами то тоя вече плаши. Надянал е маската на смъртта.

се обадила на Путин.......Вова, дарлинг, да те питам как се прави оня чай с новичока, че на внука съпругата май е настинала.

Ама първо кралицата да пробва как действа, че после съпругите

търтей и чеп за зеле не става!

към гробищата ли го карат!

го връщат...

Камък ми падна от сърцето! Жалко щеше да бъде да го изпуснат в разцвета на силите му...

Виждал съм мумии които изглеждат по добре. Уникално е че е жив. До какви ли медикаменти има достъп. Ако беше Пешо от петия етаж да е умрял преди 40 години.

Като го гледам този е умрял преди 15 години, просто още не го знае. Като го гледам се съмнявам и да го узнае.

Лекуват го с адренохром (виж в гугъл)

Сменили са му мотора с по-млад, ново масло, нещо по окачването и живи и здрави до следващия преглед.

Няма идея къде е. Каквото и да му сменят...

като Rolls-Royce