17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще му сменят кръвта с кръв на тийнеджъри ли?

Кралицата си е намерила млад любовник и е изпратила дъртия принц в болницата да му налеят малко тестостерон.

Коментиращите тук тъпанари явно си мислят, че винаги ще бъдат 25-30 годишни. Потресаващо е неуважението към хората над 50 години в нашата държава. Е, ами останете си вечно млади тогава. Ако разбирате какво означава това. ХА-ХА-ХА.

И на тоя му свършва вече царуването.

Не могат да откажат. Ще остане в хрониките с големите си хитове. Когато слязъл от самолета при визитата сии в Пекин и леко почерпен на борда, изтърсил за "Добре заварили" "Я-я, колко много китайци! И все едни такива еднакви....!"

Много голяма е вероятността, поради силната връзка помежду им, ако нещо необратимо се случи със съпруга ѝ и кралицата не след дълго да го последва :-(

100 години да ашладисваш най-важната жена на Британия. Еми и това си е бъхтене.

Планиран прием в болницата баш пред Коледа. На кого ги разправят? Дано го опазят и да прескочи трапа този път, че предстоят празници, много кофти ще бъде иначе...

без да работиш ! бах му мамата! а казват, че "който не работел, не трябвало да яде" а тоя що е ял 98 години ?

ако беше живял в кремиковци и пил домашна ракия нямаше да има този проблем

Какво ни пълните главите с тази история! Българинът не го интересуват кралициата, принцовете, принцесите и прочие......"британци".

Стендчета ,стендчета...

Стент, докторе, стент.

Тях не ги лекуват като простосмъртните.

Да го закрепят еротика малко, че без него света ще се затрие.

Нещо речника ми се меси . Не еротика, а рептила написах.

Предпазна мярка от какво?! От неизбежното?! Та той е на почти сто години все пак...

Има ли някой който да планира да прекара Коледа в болница. Голяма скръндза, гледа как да не се охарчи по празниците зер родата стана голяма!

Циганката на рижавия е сипала миша отрова в супата на дъртия!!!

Е и??? Понеже много се вълнуваме от кралските особи на чужди държави.

Конспиративните теории се въртят около тезата, че тези правят нещо, недостъпно за обикновените хора, за да достигнат такава възраст. Не съм привърженик, ама ега ти дълголетието. Колко семейства на столетници има, а на столетници, крале? Не се сещам за други ;-) !

ползват хомеопатия, ама нали тя е фалшименто- отпада. ползват и био-храни, ама нали и те са фалшименто- и те отпадат. ползват приятни почивки и забавления, и много слуги- ама и това сигурно ше е фалшименто и ше отпадне. за друго на се сещам- освен да кажеш, че ползват услугите на извънземни рептили- и всички нормални хора от карлуково моментално ше ти повярват..

Не се е чувало и да мърсуват, да си кръшкат, но и това не се брои.

Те нали не са съвсем хора...... Кръвта им е синя, ще илядат.

не е умрел,бах тия рептили бе

Има си човекът притеснителни предчувствия за Брекзит-а. Ама на, упорита жена, не го слуша цял живот .

бахти рептила на 98 годин кат оня другия давид рокфелера дет умре на 101 годин и 7 пъти му присаждаха сърце от млади девици в дома му а не у болницата при постосмъртните джагале

Тая кралица като Йоан Павел 2-ри - едва се движи, изкукала, ама не ще да се оттегли в заслужен отдих и да си гледа внуците, пардон - правнуците. Това монархията е голяма простотия!

Колко прости хора има по тази земя!!!

рептилите леко полеко си отиват и оставят внуците да се женят за хамерски мангалки

спокич - внуците на хамериканската мангалка ще се оженят за твойте внуци, тамън и тогава англия ще си има двама крале..., така де - крал и принц-консорт е правилно да се каже.

Да няма брекзит...

време е

Не си ти този, който да каже на кой кога е време?!

да ручаш