Принц Хари и Меган Маркъл с награда за защита на човешките права

Малката вълна надежда може да се прерасне в цунами от промени, казаха двамата

Обратно в новината

Коментари - Принц Хари и Меган Маркъл с награда за защита на човешките права | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Харко Тъпото и Черната Златотърсачка. Класика! Същите смешници, като нашите уж ВИП убитаци.

Получили приз за ангажираност с каузи расова дискриминация и психично здраве. За расовата дискриминация е ясно. Меган твърди, че е имала този проблем в кралското семейство. Остава въпросът кой има проблеми с психичното здраве.. тя или Хари.

Хари тъпото много отслабнал.Има и неугледен външен вид - ризата му малка, панталоните смачкани, лошо подстриган, със странен поглед... Обаче, баба Меган се е издокарала яко и се е ухилила от кеф!

прав си по същество, но без баби аз съм по горяма:)

Да бяга ОБРАТНО към Африка тая циганко- негърка и да им каже на негрите- маймуни в Цяла Африка че трябва Кралят на Великобритания и Президентът на Фрацния да Управляват цяла Африка( по половина за всяка от двете държави), както беше до 1960 г.. Да видим тогава негрите- расисти от Африка какво е кажат !!! Ето как англичаните са убивали негри- маймуни и ЗАВЗЕХА половин Африка до 1960 г... В тази битка англичаните губят, но ПЕЧЕЛЯТ останалите и завземат половин Африка. https://www.nam.ac.uk/explore/restoring-isandlwana

Извинете но какви херцози, не са просто граждани... Меган цъвти от здраве а Хари ми изгрежда леко неадекватен психически съжалявам това което се случи с него

Пионките Хари и Меган

Един принц по рождение и неудачник като реализация и хищната му жена му.

Хари не изглежда никак добре. А и бая е отслабнал.

да психедки нестабилен изглежда

падение, всячески се опитват да ги лансират, с цената на грозни лъжи и отявлени глупости. Явно са решили тотално да съсипват стария ред, дано да знаят накъде са тръгнали.

Не ги интересува нищо друго освен парите. Плащат им яко да дискредитират короната. Няма да се спрат пред нищо. Това са болни, тъпи-(Харито) и безкрупулни хора.

Ххахахаахахах как са тръгнали да връчат една и на Хитлер посмъртно

Really? Bravo!