Принц Хари и Меган напуснаха Канада и се преместиха в САЩ

Двамата се установиха в Лос Анджелис заедно със сина си Арчи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе вари го печи го, все към Африка го влече, гени братче, гени ...

Дали ходиха да серът в Америка , или още стискат от Лондон ? Питам понеже ми е интетесно

Браво! Аспирации към семейството да поеме живота и бъдещето си в свои ръце, а не някакви търтеи на отживелици и наложени им норми и правила, които не желаят! Проявиха голяма смелост и заслужават да бъдат важени в избора си!

Има стара народна поговорка: "Една жена може да направи мъжа цар, но може и да го направи пъдар"!! Е, мацката не го направи цар!!

Само за протокола-ти на коя държава си цар, понеже си много отворен....Той цар никога не може да бъде, защото царе няма от 1918г.....И крал на Великобритания не може да бъде, защото има достатъчно преки наследници преди него за тази роля....Така че поговорката ти е неадекватна. Само ако си пряк свидтетел, а ти не си, на действителните причини да вземе това решение , може да дадеш мнение.

Не сме много умни май,а?

Местят се, като избити електрони по време на пандемия....може да си принц, или цар.....но преди всичко трябва да си човек,

от Короната не могат да избягат!

Това се казва хумор на място. :-))))

Излиза, че поизлъгаха малко. Цялата работа е цигането да се върне в Холивуд. Хари ще го раздава като заврян зет. Давам 2 години на тъпите парчета да вденат, че тя ще го издържа и да се разведат.

Тази прислужница така командира “принца” и той й се връзва. Значи отидоха в Щатите, а му забранила да отиде до Англия тъй като баща му е болен. Това момче става за дмях.

Ти ставаш за смях, защото си чел най-жълтия печат. А в случая дори кралски кореспонденти, които определено не обичат Хари и Мегън възстанаха срещу тая измислица и я определиха като смехотворна идиотщина.

Демократите останаха без електорална подръжка. Плана им сега е да направят Меган и Хари президентска двойка ... Явно Симеончо ги е светнал по въпроса.

"принц Хари и Меган вече са се установили в дом в Лос Анджелис и не го напускат, спазвайки щатските разпоредби, целящи да овладеят разпространението на коронавируса." Да им ръкопляскаме ли?! Кой знае колко декара двор имат, да не би да са в апартаментче?

Тия па, кво се местят, като пръдливи

Дъртата вещица ще им вкара някои вирус и ще ги приключи над моста.

Тези не ги свърта на едно място.

Абе нали уж щяха да са обикновенни хора? Ние, обикновенните , не се возим на частни самолети а в икономичната класа. И кой плаща да се развяват напред назад ? Хари ,Хари! Набивай и шута на пишман актрисата овреме. Взимай си детето и обратно в кралския двор. Родил си се с кралска кръв и там ще си тежиш на мястото.

Кви херцози къв принц , нали абдикираха. Сега са обикновенни граждани

От където жената, от там родата :)

И като за начало са решили да се заселят в Малибу в някоя сиромашка къща за петдесетина -стотина милиона. Сиромашия до шия.

Харито какво ще работи? Детегледачка?

В 21 век все още има монархии, хората започнаха да разбират , че короната не носи нищо добро, крайно време беше.

Затова пък като гледаме как се живее в републиките (повечето бананови). P. S.: Комунистическият вирус за 70 г. е убил много повече народ, отколкото от монархическо управление за векове.

"Комунистическият вирус" и в Северна Америка уби близо 100 милиона така наричани "индианци", а после създаде САЩ.

И кой се вълнува от тия дето даже и родата им не им дреме освен ако нямат някаква аванта..

Епицентър на коронавируса в САЩ са Ню Йорк и Лос Анджелис. Губернаторите на Ню Йорк и Калифорния са обявили бедствено положение със засилиено военно присъствие.

догодина обратно в лондон при приятелите пияндурки.

Колко тъп трябва да си да можеш да избираш къде да живееш и да се завреш в Канада. Направо на северния полюс да бяха отишли тези!

Канадците не искаха да им плащат охраната и май това е причината да се преместят. Явно се надяват, че в сащ ще я имат за без пари. Освен това, за тях карантина няма, щом пътуват с частен самолет. Готино.

Важно е младите да се обичат и да са самостоятелни. Браво Меган, Браво Хари.

Нали уж казаха, че няма да стъпят в САЩ докато Тръмп е на власт. Явно научиха, че светът не е създаден, за да им угажда

Ami,Tramp ste ima i vtori mandat,taka ,4e repertoara im triabva da bade smenen.

По-точно Мегън е решила, още от начало се видя, че Харито го водят на каишка.

Е по зле от него с тази змия Кейт.

Частен полет за последно докато са на издръжка на кралицата хе-хе. Интересно ми е да видя как ще се справят като "обикновени" граждани.

И какво от това ,как може това да е между топ нивините?

И, какво точно ме интересува това?! Може ли някой да ми каже, какво в тази новина е толкова важно, че да бъде поставена в заглавните?!

Ае стига мрънка бе

Е Това е вече сериозно!! Принца е в Република... Стой си по колоните, бе рижак