Принц Хари и Меган отлагат официалното представяне на фондацията си "Арчиуел"

Те ще насочат усилията си към подкрепа на движението "Животът на чернокожите има значение" и на последиците от пандемията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мда, парички им трябват, парички....

охоо... нещата стават все по-интересни! опорната точка във всички подчинени медии, забранява категорично и намек по темата, че принцът го чака съдия в щатите. да си поговорят за епщайн и педосатанска секта. която между другото, си остава съставната част на цялото му обкръжение... дали ще се пробват с грета или други безмозъчни, в акция ще има перманентно протестиращи идиоти по улиците. разбира се, с пълната подкрепа на сектата.

Голямо яхане на ПР вълната.

Тя фондация се прави с мангизи, с тези ''независимите финансово'' живеят с парите на баща му.....

Конярът или оня серсем на камилата?

Нали искаха обикновен живот какво стана

Всъщност искат да не се отклони вниманието от фондацийката. А то Ковид, полицейско насилие в САЩ, криза ....карък. само се чудя фондацията чаши или чорапи с лика на кралски особи ще продава. Фондацията е кръстена на детето, а то на любимия комиксод герой на Меган - "Арчи", не Арчибалд.

Изключително безмозъчно ми изглежда всичко това. Чак не мога да повярвам, че цялата тази излагация, става обществено достояние.

Празни и безсмислени същества. Няма как да заблудят хората с лицемерните си измислени фондации. Един нищонеправещ паразит, на когото цял живот му бършат задника и прилежащара му подобаваща средностатистическа златотърсачка. Хари Тъпото знае КИ изобщо на кой свят се намира за разлика от кака му, нагла сметкаджийка? Айде да не ни ги натрапвате тези лицемери.

Неговия "татко" ще му дава парички 1 година и после "принца " ще се прибере с подвита опашка!

Тя е световно известна адвокатка Меган - все ще й намерят работа в някой офис. Само как ще остане време да изкарва парите за фондацията, да гледа бебе-то което пак се нарича принц(всеки е вече, моето ще е император тогава) и да 'успокоява' Хари. Е последното поне и майка й може да го върши. Колкото до фондацията - тя има за цел да се грижи за двама човека - Меган и майка и. Детето, Мата-Хари и т.н. са привилегия на британският, канадският, австралииският и други 'поданици-данъкоплатци' (накратко дойни-крави). Първият черен крал - дали ще бъде и ЛГБТКЮ позитивен?

Tezi draznjat.

Е тия нали банкрутираха... ква фондация ще правят? Или основната цел на фондацията е да им осигури свежи кинти от баламурници.... упс-дарители ;) А що я регистрират в офшорна зона?