Принц Хари и съпругата му се отправят към Обединеното кралство

Двойката ще отскочи и до Германия, за да присъства на благотворителни събития

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали Хари заяви, че посещението им във Велкобританияя представлявало смъртна опасност за него и семейството му, щото нямали адекватна охрана ,дори съдят правителството , че им отказали официална охрана от британските служби.

Дира, не ги титуловайте тея, те се отказаха от титлите и сега са обикновени шмекери-измамници имигранти в Канада. Някой ден на Хари-то може да му турят едно "сър", ама не се знае защо да му го дадат.

Бааа, тия са се "разработили" нещо :D

Меган нали се беше зарекла, че кракът й няма да стъпи в Обединеното кралство. Какво е размислила? Май са намалели парите и отчаяно се нуждае по пресата да се говори за нея та белким дойдат някакви постъпления по сметката.

И аз искам да работя принц

То и в България няма монархия от почти 80 години, но поне журналистите дават титли на Симеон Сакскобурготски и децата му, ковто не е редно.

Къв "принц", ква "херцогиня" - нали сами се отказаха от тия неща?!

Свършили са кинтите и за това ще са тези визити...

Нали им бяха отнети кралските титли, херцог и херцогиня, защо все ги повтаряте! Уж напуснаха кралското семейство за да живеят далеч от прожектори и внимание ,….или само на думи.Много неприятна жена, държи го винаги за ръка, като че ли ще избяга веднага.

Сигурно мургавата вече не може да работи в Канада, в тамошните магазини и в градския транспорт са разлепили снимките ѝ навсякъде с предупреждения хората да си пазят багажа, та затова се връщат за малко на острова, белким съберат колко за почивка на Слънчака...

защото всичко е парлама за бедните, да видим и ние , че те са също обикновени Ора, с необикновени спестявания.

След двете раждания Меган вече прилича на една обикновена лелка. Няма значение от дизайна и цената на дрехите, които носи. А на някои кадри ми прилича на героинята от филма "Робинята Изаура".

Не разбрахте ли, че вече от години Хари не е херцог, още по-малко Меган е херцогиня. Прости хора, сър! Когато се откажеш от всиките си титли и звания и Дворът приее отказа ти с облекчение, няма как да си ги запазиш и са ги ползваш. Още повече когато си загубил две дела заради неправомерното им ползване във фирмената си марка.

Меган може само да съска. Хем грозна, хем нахална!

Те от години не са в Канада - изгониха ги оттам. САЩ ги приютиха срещу скандални лъжи за Двора.

Може, не следя розово-жълтите медии...

Копелето на един коняр и една разгонена принцеса и една американска циганка-страхотни "аристократи"

Ако беше мъничко по-умен, щеше отдавна да избяга при баба... Но умът е в едно мъниичко нещо под корема му.

Не са в Канада отдавна. Канада е протекторат на Великобритания и ги изгониха оттам. Още след първите няколко месеца - искаха Канада да им плаща охраната като на кралски особи, а тя не им се полага след като отказът им от всички титли беше приет от Двореца.

ако успее да се разведе с Меган, трижди ще си го е заслужил.

Хари и Харовица са си действащи херцози на Съсескс. - от тази титла не са се отказали, нито е ставало някога въпрос да я им я отнемат. Но Хари и Харовица не са вече Техни кралски всочества принц и принцеса също, не са работещи , функциониращи кралски особи , тоест нямат задължението да спазват кралски етикет правила и да извършват дейностите, свързани с официалнте представителни функции на кралското семейство. В официалния сайт на кралското семейство са си ттуловани херцог и херцогиня на Съсекс. https://www.royal.uk/The-Duke-of-Sussex

Илюминати, сатанисти, НПО-исти, соросоиди, соросоуспии, джендъри и т.н. - просто на български дяволи -- има някаква сила, която ги подкрепя, която е определила посоката на движение на света, действията, които да се извършват за тази цел и си подбира хората , които подпомага , промотира , пробутва чрез плащане на огромни пари, за да вършат това и да зомбират хората Тия двамата нещастници, които нищо не могат да направят за човечеството, са от т тях. Те са в програмите на тези сили, те са в организираните събития - оргии. Само като гледам дебилния Джеймс Оливер - един човек, който , докато сготви, ще оплюе обилно храната, който е абсолютно некадърен да свърши работа извън тази рекламна дейност ( фалираха всичките му прехвалени ресторанти ) - тези хора определят какъв ще бъде светът и промиват мозъци

ПИПО

Заминават за Англия, след това ще отскочат до Германия, после пак за Англия, след това пак Германия....и там ще се срещат с такива като тях. Страхотна новина.

прекалено много се пише за тези хора, при това без никакви събития около тях, май доста пари се трошат за това, ама от кого ???? И защо ???

- Свършихте кеша ли?

Мулатката Рейчъл след две години развод с Хенри,тя чака голямо богатство 50 процента от Хенри.Умната актриса и изнудва от богатството.

Много лицемерно поведение от тяхна страна. Изглеждат сякаш само се развяват насам натам, правят огромни разходи уж за някакви каузи. В същото време само държат речи и печелят от това, вместо да даряват.

Отиват при баба за зимнина и парици....Ех, тези баби !!!

Аз пък заминавам до Банкя на кафе, но на никой не му дреме.