Принц Хари: Искам да си върна баща си и брат си

"Искам семейство, а не институция", заявява принцът пред Ай Ти Ви

Обратно в новината

Коментари - Принц Хари: Искам да си върна баща си и брат си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той е болен и е добре да се прегледа! Не можеш да градиш личното си щастие като пушиш това на фамилията си ! Помита която излива ще ще бъде като бумеранг и ще бъде още по нещастен.

Я върнете педала с тротинетката,че е малко по малко гнусен от тия

Зад всеки успял мъж стои жена, зад всеки провален - също.

Хареее, Харе... Беше любимец на цела Британия и не само. Виж ко стана сега, като си под чехъла на жена си.

Твоето семейство е институция. Ти избра да я напуснеш. Стига ревал, на хората проблемите са им 1000-кратно по-големи, включително откъм семейство. Твоите са ти давали от пиле мляко, някои дечица ги убиват от бой две-годишни. Малко перспектива и стига рева буквално за глупости.

- И ние искаме да си те върнем ама без онази усойница.

Голям тъпак е този Хари!

Много рано остана без майка, а пък и не намери подходяща жена - такива ми ти работи!

Монархията е институция с определени функции. Те остават неразбрани както за някои страни (справка България), така и за личности, пък били те част от нея.

Харитоне,нема да ревеш -има Сити кеш…

Стига с тези херцози, кралства и пр. Мястото на монархиите е в археологическия музей. Аман от дворцовите интриги на някаква шайка паразити, на която се кланят тъпите англичани. Впрочем дали са и англичани? Министър председателят е хиндуист, кметът на Лондон е пакистанец сунит, а по Оксфорд стриит не можеш да се разминеш от чалми. Живеят си с незаслужените милиони и само хленчат. А на този никой не му е виновен, че го впримчи някаква златотърсачка.

Не точно, Харалабми си е принц по рожденно право, тоест тва не може да му се отнеме . Титтлите в английско са по рожденно право и предоставени. Хараламби в момента няма право да използва титлата. "Негово кралско височество принц" в обществени прояви, тоест да се представя като принц или да печели от нея, щото се отказа от публичните задължения на институцията "кралско семейство"., тоест не работи вече като "член на кралското семейство". А чаветата му , понеже не са преки наследници на крал, кралица не са родени принцове автоматично, тоест нямат рожденното право да се наричат такива и трябва кралят да реши дали да им даде тези титли.

Сори, това беше реплика за колегата "Loyalty" по-долу

Радвам се, за кралското семейство, и кУроната! Трябва да се извадят кирливите ризи на тия влечуги, да се оставят сами да се избият народните хрантутници.Цял живот са се шматкали по чаени церемонии и са се снимали, друга работа не са видели. Корони, дворци, плащове и наметала... всичко в музея. Оня с големите учи да го направят един ватман и да се грижи за народа си дето много милее!

1. Хари вече не принц. Той вече, ако не се лъжа няма никакви монархически титли. Но някои хора все още наричат нашият Симеон- цар, а синовете му принцове. Така че… 2. Малко късно се е сетил да иска да си възвърне отношенията с баща си и брат си, след като ги оплю отвратително и гнусно. И не само веднъж, а няколко пъти. 3. Няма , и не би трябвало да има прошка, за такъв жалък идиот,който се поведе по акъла на наглата си, безочлива, и неблагодарна жена.

Тоя постепенно ще си извоюва място до най-мразените личности е историята! От обичаният син на англия се превръща бавно в обект за подигравки...

Защо са ти след като не ги харесваш, бе Хари? Дрънкаш колкото да поддържаш интереса към себе си и онова чудо, за което се ожени. Ама не е луд тоя, който яде зелника, а тоя, дето му го дава, тоест такива тъпи сайтове като българския дир, които преписват жълти клюки.

Резервен си ако си втори. Уви, беше четвърти, но след като сам напусна двореца, не съм сигурен, дали може да си в списъка.

ТОЯ ХАРИ Е . СЕЛСКА КЛЮКАРКА КАТО ПРА-ПРА ЧИЧО СИ СИМЕОН :)

Боко ще ти купи колело ама друг път!

Също като Пиле така и за този ме боли дедовият. Преместих си го в другия крачол. Тази новина е за глопаци.

Га ядохте кифтетата не ривахте, а като свършиха почнахте да ривете...

Вече се държи съвсем неадекватно. В какво може да се превърне един мъж с кофти жена.

ИЗВОД... Не всяка циганка като ти лапне пишката трябва да я водиш в домът си!

"Късно е либе за китка. Кака се ожени." Сетил се Хари, че иска баща и брат! След като оплю цялата си фамилия, обвинявайки ги във всички американски измислици за расизъм, права на човека, смъртни грехове към златотърсачката, която реши, че ще изкара повече пари за себе си, ако се прави на жертва от лошото кралско семейство. И е сметнала колко голям е американския пазар за продажби на подобни психиатрични излияния. Краля отби брат си, сега е ред и на Хари, което ще се случи след филма и "мемоарите" (какви мемоари може да има човек на 40 години, какви постижения, освен голите снимки на един дрогиран и пиян некадърник и тези с хитлеристка униформа и нацистки символи и поздарав). "Фирмата" няма да прости подобни изстъпления, уронващи престижа на кралската институция.

Също не беше доволна.

Не беше, те и за това тия рептили я пречукаха!

Отиди и в НВО да им спретнеш един сериал. Тогава със сигурност ще ги върнеш

Йоко Оно и Мегън се срещат. - Аз разделих Битълс, казала Йоко Оно - Дръж ми бирата, рекла Мегън. Е, факт е, тщеславната златотърсачка го постигна. Когато и да прогледне Хари, късно ще бъде за каквото и да било. Щетите са нанесени.

Тъп кат круша! И Боко не е толкоз тъп даже!

Жената каза и решихме. Нали така, момче?!

Може,но първо трябва да върнеш на краварите мулатката.

Тя иблива...

Не може, чадо! Пристана на вещица!

За съжаление Просто Хари(както иска да го наричат) вече дори не е смешен, а просто жалък. Да имаш примера в на две невероятни жени в живота си (Даяна и Елизабет Втора) и да се 8жениш за Мегън .... на това му ее казва девалвация :)

Девалвация е при парите,смешен..

Ми то Мегън си е самоходен капитал - направи сума ти пари от Хараламби....

За заглавието на книгата-по точно е "излишен" а не "резервен".

Пътят към краят!

Супер са коментарите ви. Много се кефя на чувството ви за хумор. На никой не му пука за Хари простака и меркантирната му луда жена. Да се факат

Кралското семейство ще се сблъска с нова атака под формата на мемоарна книга на Меган Маркъл, съобщи „Дейли Мейл”. А честито. И тия вече ще се супер скандални ! - Кралицата ми вика мръсна негърка оди да миеш кенефа !

кво ва боли уя за харито или к'къвто е там?

Мечтата на либералната общност в САЩ Опра и оная лесбийката. Е чорньй Арчибалт да стане крал на Англия и БЛМ да се превърне в благородническа каста зад океана.

Синът на коняра се оженил за дъщерята на негърката

Моят мъж няма нищо в гащите и в главата също. Поне по една титла да даде свеккито да накичем малките негърчета Амо и Лили Иванова. Искам си титлите пъъъъък. В Монтесито съседите са се хванали за главата от ежедневните викове на маймуната " Искам титли, Искам пари, Искам един голям негърски " "Може и на Уилям "

Унижи ги публично, хората са го изгледали от малък, дали са му всичко, а той ги унижи с това си отношение, не става въпрос само за пари.

И при това не им е кръв. Копелето на коняра и шавливата принцеса.

Oy Харуи,Харуи! Ще дойде мачка за комачка!

Трудно ще върнеш баща си коняря от гроба. Но, всичко вече е възможно с повечко пари. Ако можеш и майка си върни.

Той трябва да си стои при жена си Няма място в кралското семейство Недостоен и жалък

Не става пич. При нас казват от дека е жената от там е родата

Начи от Бронкс .... Белчо се види в чудо с местните ..

Бу-бу-бу- . Бебе

Аааа .... от кого точно е трябвало да ги защитават, че не разбрах?

Доколкото разбирам Хари не знае какво иска. На английската медия е казал едно, а на американската - друго, точно обратното. А между другото дали е питал жена си да му каже какво точно иска?

Всъщност Хари продължава да ги плюе с това си изказване. Казва , че иска да се сдобри с баща си и брат си в качеството им само на родинни - баща и брат съответно, а не в качеството им на институцята , тоест кралските особи крал Чарлз и принц Уилям, което само по себе си е невъзможно, защото тези хора са институция. Тоест Хараламби в прав текст казва , ако кажете майната му на монархията и ми вървите по изтрещелия акъл, извините ми се , целунете ръка на жена ми и тн, ще плеснем с ръце и ще се прегърнем, дотогава, ще ви плюя.

Може, ама трябва първо да биеш шута на Меган, че тая ти изпи мозъка през маломерната ти чурка и доста глупости успя да сътвориш.

Имам същата информация! Малка чурка, големи комплекси. На маймуната и требе черен римски к.р. Всичко на този свят е за пари и за един ГОЛЕМ

Всички знаем че Америка е долари долари долари ..падна много ниско Хари мнооого

Да му лапаш окарината на Хари

твоя е мечтата явно

Този плю на цялото си семейство и сега хленчи.Явно пак за пари... Ще се радвам да го отрежат напълно!

Честно казано ми е противно да обсъждам личните проблеми на някой не че не го правя Със сигурност на Уилям не му е ок и Чарлз ..предполагам и н Хари но той си го проси с този позорен фарс който разиграва...не е тпудно да се досетиш кой го манипулира а може итой да си е малодушник