Коментари - Принц Хари: Някои членове на британското кралско семейство си легнаха с дявола | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече и да млъкне, късно е. На ход са талибаните. За съжаление голямата му уста може да донесе смърт не само в семейството му. Инвиктус, фондации и т.н. Всичко до което се е докосвал може да е вече мишена.

Меган е треторазрядна актриса...убедила е тоя баламурник че ще спечелят много пари типично по американски ( парите са най важното ) като станат медийни звезди...на гърба на семейството му и тоя се е подал на манипулациите на една не особенно красива манипулативна американка. Къде се намесят американци и унищожават всичко... Кво има толкова в тая история? Това е очеизвадното положение...

Никой не може да ме убеди че Меган не е подстрекател на всичко това...

Докога ще ни занимавате с бръщолевенето на един неудовлетворен, импотентен, нагъл и психически болен човечец. Разбирам, че Нетфликс трябва да си избият инвестицията, ама с подобни медийни хватки се постига обртен ефект. Явно и те са го забелязали, след като пускат всеки ден по няколко "шокираши" новини. Няма да си купим, нито ще прочетем мемоарите на един 38 годишен льохман, нито ще гледами измислените филми как той яде, спи, сере и се оригва, което е единственото, което е правил досега. С изключение на голите му снимки кьор кутук пиян и тези с фашистка униформа и поздрави (дали са включени в мемоарите му).

Говори за себе си в множествено число

“Кралски задължения” , осврн да паразитират на гърба на поданиците?

Ами то и да паразитираш не е лесно задължение. Глей го Хари ква развалина е, а жена му колкото и да се напъваше, не можа да увладее изкуството да паразитира - та се докараха до тук :)))

Някой идкал да убие Меган...хаааа? Щата е голяма ценност..Хари добре ли е или не?

Пък ме кефи Хари. Дето всички блеете и плюете в един глас, аз съм наопаки. Като ще го плюят него и издават лични разговори, що и той да не каже неговата версия. То медиите са едни нагли гадни същества, тия от двореца дето ги захранват са същите!

явно и ни си интригант и не разбираш нищо за чест, наследственост и достойнство...ама те кефи и че продава велсията си за стотици милиони долари нали ?;)

Да беше прочел, че приходите отиват за благотворителност. А какво мислиш за мен изобщо не ме е еня, живея си много щастливо и спокойно.

хааа вярвай си...че отиват

От както се събра с Меган, нещата при Хари вървят от зле, към по-зле... А беше симтачно хлапе!

Според мен винаги си е бил такъв, но фирмата и машината зад тях, са му прикривали простотиите с всички възможни средства - вкл. нестабилното психично състояние, дрогата, и всички знайни и незнайни простотии дето е вършил от пиедестала на привелигирован, разглезен и откъснат от реалността индивид. Меганката сега го гаслайтва за кинти, тоест да не използвам такава английска шльокавица като "гаслайтва" - провокира го, и го нахъсва да блесне в пълна гама, като за целта му шушне колко е велик,но ощоетен, и как всички останали са му длъжни за всяко едно преебано нещо в живота му. На Харалабми му трябва солиден психоаналитик и медикаменти, че се е пуснал по спиралата право в дупката на заека. Тва тяхното е токсична връзка на взаимозависимост - щото не е нормално постоянно да идентифицираш и да виждаш в жена си майка си, и тя не само да е ОК с тва, ами и да те подстрекава в тея ти психични делюзии.

многа точен коментар, само да добавя че тази сапунка писна на всички

Меганкта сега освен от Black life matter трябва да де обяви за жертва на Me too..хаааа и цирка ще е пълен

Всъщност само Меган и хари търсят слава и известност.Никой друг не говири нищо за тях. А уж търсеха спокоен живит, никому неизвестни, а се чудят какви още глупости да измислят, за да са на екран.

Извинявам се за грешките, не съм улучила клавиатурата.

Ти медиите не четеш ли че не ги оставят на мира….

стига глупоти честно...а Уилям и Кейт оставени ли са?

В частност ми е жал донякъде за Хари вижда се че има психични проблеми но от това което направи връщане назад няма и от този срам

има и това е ясно. И черната мамба до него много добре го е осъзнала и се възлозва от това. Което показва що за елементарно същество е. Как може да се възползваш от болката на някого - на този, на когото си ке заклела във вечна вярност и твърдиш, че обичаш; бащата на децата ти, и вместо да му помогнеш, ти го настройваш срещу семейството му. То начи и тя има психични проблеми.

зя мен тя е типичната американка, която осребрява всичко и е жена, която не може да скрие лукавството си но в същото време е простовата черна жена

ами като се вижда, проблемът можеше дискретно да го реши баща му. Все пак не е от сега, а от много отдавна.

Да си монарх не е лека карма, цялата тази публичност и дълг който имаш към обществото Елизабет го носеше достойно..Уилям е достатъчно здравомислещ и следва стъпките и ....за Хари и Меган няма какво да се коментира никой не би осъдил ако просто спокойно в анонимност градяха семейстовто си но то се разиграваха едни циркове ,толкова е плитко това което правят...и това е "реформиране"на мотархията...с плиткия мозък на Меган..

"Баща ѝ Томас Маркъл-старши, който живее в Росарито, Мексико, е потомък на холандски, английски и ирландски заселници. Сред предците му са капитан Кристофър Хъси, крал Робърт I Шотландски, сър Филип Уентуърт и съпругата му Мери Клифърд, потомка на крал Едуард III на Англия. " Въх, че тая цяла принцеса ба! Направо да я коронясаме за кралица на Англия и да миряса най-накрая!

Няма да миряса , докато не стане принцеса на Македония - тоест исках да кажа на цялата Вселена, и пак нема да е доволна.

Няма никакво уважение нито към баща си, нито към майка си, нито към баба си. Чака я да умре и тогава пусна всичките помии по нейн адрес. Трябва някой до отиде в имението Алтроп да провери дали костите на Даяна не подскачат в гроба от срам. Изгледайте интервюто й за "Панорама". Тя казва, че уважава монархията, защото това е наследството на синовете й. Е, да, ама единият й син в момента прави всичко възможно да я срине. Накрая обаче ще се окаже, че сринатите ще са той и неговата мулатка. Егати неблагодарниците. Айде Меганката е снаха в това семейство, ама Харито... дето са го отгледали, хранили са го, поили са го, изучили са го, стотици пъти му покриваха изцепките с нацистките символи, алкохола, наркотиците.... Забравиха ли кой им плати имението в Калифорния, дето си живуркат най-спокойно? Кой ги издържаше, докато се установяват в САЩ? Ама тогава татко беше добър, нали? Тая Меган пък май забрави как се молеше на Чарлз да я заведе до олтара в сватбения й ден.

щото неговата скочубра много хубава.

Много е грозно да вадш кирливите риза на семеайството си, и да занимаваш всички с личните си драми. Повечето семейства си имат някакви драми,но не занимават обществото и света с тях. Време е този Хари да порастне,и да стане мъж,стига се е лигавил,и жалвал.

абсолютно

Гледайте и си опичайте акъля. Това е резултата, като се продадете за едното клатене и си набиете нарцистична психопатка в живота. За съжаление, тази болест е масова и ходи по всички, които ви привличат. Повечето добре изглеждащи и привличащи вниманието ви по първичен начин девойчици имат тежка липса на бащин образ. Не можете да излекувате тая липса. Повтарям: Не можете да запълните мястото на бащата в подсъзнанието на нарцистични жени с психическо разстройство. Нуждата им от внимание и постоянен контрол е по-силна от тях. Да не говорим, че на дълбоко ниво, това, което правят с мъжете е жалък опит за отмъщение към бащите им. Опичайте си акъла. Всичките ви постижения и ресурси ще бъдат хвърлени по команда, и ще бъдете зомбирани до степен, че ще Вярвате, че правите Добро. А и не е лошо да попрочетете какво е влиянието на такива върху децата им.

да се присъединия към колегата да ви предупредя, че тва, което казва е истина, но е пропуснал да допълни , че важи на 100 процента и за пичовете, дето имат проблеми , свързани фигурата на маминка в живота им. Тоест хората с нарцистичен профил като цяло не се делят на мъже и жени - Ако ви докопа нарцис си е ебало мамата ако ви докопа - нема значение , мъжки или женски.

Тая циганка Меган къде е завършила образование?

И изобщо завършила ли е нещо?

Завършила е Northwester University. Има две специялности - Международни Отношения и Театър. Този университет е доста добър и известен. Така че не е неписпменна.

Циганка, циганка, ама единствено тя от цялата тази синьо кръвна паплач си е изкарала парите сама. Щото принцеси, дюкеси и там подобни работен ден нямат

Адаш стига си ни занимавал с глупости.Следващата новина ще бъде че крал Чарлз е изнасилин Меганката 10 години преди да са се запознали

И ще каже, че чичо Андрю я е насилил, когато е била на 12.

Принцирно не съм за расизма но ако беше с бяла жена едва ли щеше да се стигне да всичко това. черните особено не "чистите " се чустват длъжни непрекъснато да се навират....и доказват на кой ли и да отмъщават

Даяна да не би да я пожалиха? А на пръв поглед е бяла ;)

Даяна не бе одобрила всичко това, бъди сигурен тя е майка на бъдещ крал и достойно е изпърнила дърга си.., плюс това е с аристократичен произход А черната не е постигнала нищо освен да ползва параноята на Хари да извлича пари ...

Произхода не е постижение. А и е доста спорен.

Не намирам за нормално Хари да занимава всички защото реално занимява Целия сват с личните си простоти..това вече идва в повече...за сега Дворът запазва достойно мълчание и така ще бъде..

Дреме им на Хараламби и Мегън, тебе кво ти е мнението, треба деца да издържат, на прислуга да плащат, тия рокли, бижута , обувки, игрички на поло и частни самолети да не мислиш , че са им дарения :))))

Само тази снимка е достатъчна да определиш що за човек е Меган, лукавост, надутост гледане от високо но съчетано с простоия която не можех да скрие..всичко това...Хари е едно мекошаво мъжленце на 38г което не може да се справи с вътрешните си дяволи и си мисли ме ще промени вековна институция Но най лошота е че всичко е за пари.пари и пари....Мухльо

Върти се един клип по ютюб и хейтърските сайтове в който Мегън я интервюират 2014 ги я питат "Мегън можеш ли да се разплачеш, и тя , о тва е крейзи лесно. Меган , ляво око сега давай, "дай ми три секунди само"

Тези отживелици - крале, кралици , дворцови интриги, коне , каруци и т.н. дърпат Англия надолу като тежка котва , което е видно с просто око, униформите са им смешни на полицаи, готвачи, хотели, движението им е наопаки, сякаш достинали 18-ти век са им блокирали колелата и някак си инерционно са достигнали 21-ви век

хаааа я си стой с цървулите на село..смешно е това което казваш глупако

И аз мислех като тебе докато не проумях, че англичаните са малоумни (90%) и само монархията ги държи. Знаеш ли ако я няма монархията, тази надошла паплач и сган от Африка и Азия как ще нахлуят в Европа поради липсата на сигурност. Единственото, което ме дразни е, че ни ги навират нон стоп във фийда.

Мери си приказките Скейтърке ако искаш уважение, казвам ти го сериозно...Англичаните са дали достатъчно на световната история и където е стъпил крака им има развитие...Чипът им е друг права си на 90%

Виж сега. Аз не отричам приносът им в развитието на цивилизацията. Прекрасни хора са, сърдечни и любезни, много забавни и с чувство за хумор. Но са коне с капаци, следват си техния протол, никакво флексибилити, даже имам чувство, че живеят на касти.

"Не плюй в кладенеца от който си пил, че може пак да ти се наложи да пиеш от него."

Съмнява ма, че Хари има акъл за 5 стинки в рижавата си тиква. Искал бил живот спокоен, далеч от медиите. Ами защо пише мемоари? И това при все, че таткото му дава пари, но алчната мегъза иска още и още и яко се кефи да го играе жертва монетизирайки нюанса на боята си. След тази помия сеирът ще отмине, но ще бъде запомнен като човека, който си оплю фамилията за пари. Очаквам да му тръшнат вратата от Бъкингам, после мегъза да го отреже и тогава и да иска каква работа може да си намери освен панаирджийска маймунка. Никой работодател няма да иска да се разправя с него. Стана ми жал, но така е - акъл не мога да му набия.

Що за лош вкус и простотия да вадиш наяве мръсното бельо /ако е истина/ и да печелиш пари от това. Проблеми има във всяко семейство и хората си ги решават помежду си, а не ходят по медиите да ги разнасят.

Чудесно - първото споменаване на дявола. Хайде сега да споменете за рептилите, черните ложи и другите прекрасни тайни общества, които крепят т. нар. Британска монархия :)

намали малко сатанинската лителатура

А ти с какво си лягаш, мухльо?!

Намери си работа бе, пич. Стига си занимавал хората с измислените си страдания.

Този вече премина всякакви граници за да се снабди с достатъчно средства. Защото когато отмине интереса към всичко парите ще свършат.

Хари май е единствения читав от това проклето семейство. Извади им всички керливи ризи. Нека ги види цял свят. Ще те мразят и най-тъпите, защото всички мразят истината.

хааа да без пари го прави дахзнаеш за стооотици милиони паунди

По добре да види той с какво си е легнал, приди да говори глупости.

Не сме тъпи, преди теб разбрахме какво правиш

Бъкингамският дворец мълчи, засега. "Never complain, never explain" може да свърши работа и тоя път, ама света отдавна не е като през Викторианската епоха. Лично аз не виждам нищо необичайно в това, че принц Хари ненавижда третият човек в брака на покойната му майка и кралстващият му баща. Особено в случай, при който има смущаваща липса на информация относно ужасяващия начин, по който загина първата съпруга на Чарлз Трети.

lu4ka

Ако се разтърсиш, ще разбееш, че третият човек във връзката е Даяна. Когато Чарлз и Камила са заедно, тя е имала голямо влияние над него. Кралицата майка го праща на "заточение" във флота и е принудила Камила, да се омъжи за Андрю Паркър. След това започнала пазарлък с граф Спенсър за дъщеря му Сара, ама тя много се надула и разприказвала, та от пазарлъка "спечелила" Даяна, която дори не си е взела изпитите за завършване на основното. Така че Даяна винаги е била на втори коловоз.

Ми като си одрал кожата на коняра на лейди Ди, май е нормално да странят от теб :)))) а и дъртия изкуфелник сигурно е обещал на плешиваце да го наследи на трона :)))) Егати комедията , в 21-ви век още има крале и кралици :))))

Какъв е принц?Малко на Боко прилича. Май е свършил парите.

Себе си ли има предвид?

Абе какви расистки подмятания по адрес на Меган.Дейба и лицемерните помии.Тя е цвете в сравнение с повечето поданици на короната.Уилям ,баща му и жена му качвали ли са някога в обществения транспорт метро, автобус и др.в Лондон и големите градове,виждали ли са от училищата цвета на поданиците си.Наще цигани са шведи в сравнение.Меган взели да коментират цвета на кожата й.Дейба и боклуците ви дейба.Дано следващата ви кралица след 59г е индийка със сари .

"Човек" роден в Англия, Лондон, в кралското семейство, изучет с техните средства, се държи като неблагодарна свиня. Дали са му Живот, но се оказва че е смъртно обиден на баща си и майка си, заради някаква добре разработена мацка.

И златната кокошка снася запъртъци

Рангеле, ти си типичен пример за тъп и лесно подкупен тип,чувстващ задължение да дава нужното след като е получил пари.

а ти си пример за неблагодарник

Голем глупак излезе това момче ...

Абе как се изключват новините за Хари? Писна на зрителя/читателя вече. Друго освен да покаже задника на Мегън май вече не остана. Всичко вече е казано, изкоментирано и забравено. Малко насилствено ми идва.

Какъв принц?! Нали се отказа?! Нали не иска да има нищо общо с кралското семейство?! Да се подлага на МегаЗмията и да не ближе там, където плюе, ами да отиде пак да го лекуват. Явно престоите му в психиатрията не са подобрили състоянието му. Хем нас..ни, хем голями!

Абе такъв сопол тоя какъв глупак е не е истина

Kalin

явно има нужда от пари

Хари е едно мекотело в ръцете на оняа долна невстулка жена му. Всеки ден нова интрига срещу семейството фабрикуват, че да изкарат някой долар, не са интересни вече на никой

Иииии.... голямо шоу. Машала.

За Боко и Мравояда -няма друга опция!

не с дявола, а с някой друг крокодил са си легнали :)))

... камила

Камила под камила, камила под камила - повтярай бързо

На мен пи писна вече от тая сапунка, а тя дори не е излязла още, само рекламитте вървят....

абсолютно оляха се