17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Посадил боабаб вБоствана и заминава за Ангола. В Ангола сигурно ще посади Акация После в Сомалич може да посади секвоя. След това Джибути да посади Джанка. После в Еритрея - Елхичка, и т.н.

понеже се изживява май за Малкия принц на Екзюпери?

Дали засаждането на баобаб е била най-важната мисия на принц Хари в Ботсвана? А за "разходката" му из цяла Африка? Навсякаде ли ще засажда баобаби? Доколкото ми е известно, от край време, от времето на "незалязващото слънце", ингилизите не са си губили времето с подобни засявания.

Аз пък посадих бор в задния двор...

Е то беше ясно, че мързеливата негърка и квартерончето негърче ше си седът Фкъщи и ше пратът некой друК (белия работлиФ татко) да бачка за кралството. Нема по-мързеливи от негрите. Картинката е ясна :))))

Аман от пози и прикляквания! Аман от фалш!

Уау

Защо триете коментари? Това не може да е нормална новина в български сайт за новини. Какво ни интересува къде е ходил принцът??

Колониаторът си обхожда колониите:) Трябва да знаят хората кой им е господарят. Ботсвана е богата на диаманти. Що да не им дари едно боабабче, толкоз диаманти са взели британците от там... Обаче ако е голям еколог, пък и така или иначе не работи, а само харчи парите на британските данъкоплатци, та ако много му се залесява, нека дойде у нас - наште бракониери доста гора изсякоха.

Заради тия да те е срам, че си бял в Африка.

Баобаб- те такова животно нема. За боабаб съм чувал, но баобаб...

Точно Баобаб си е, в грешка си.

Посади боабаб, отстреля няколко НоуСърчета и си тръгна.