Принц Хари се върна във Великобритания за погребението на принц Филип без Меган

Съпругата на Хари, която е бременна, няма да присъства по препоръка на лекаря си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

BajMihal

И какво лошо имаше в коментара ми, че го затриха? Ами ще го повторя. Пича първо заплюва в лицето дадо си пред целия свят, обявявайки го за расист, после имало място за него в сърцето му.... Кое не е коректно в това?

Този Харалампи как ще гледа родата в очите?!

Нас червеното знаме роди ни.....

Парадоксално, тази възнеприятна женица провали с трясък усилията да ни внушат, че расизмът е неоправдано чувство.

Къш

Стига с тоя Хари, бе! Аман!

Враждебна те зове

Няма капацитет да бъде на кралска висота.

"Имаш". Личи ти от километри.

Иска ма. Ти имаш ли мозък да разбереш

"живее" буля Ваня и скапаната й рода

Аз мисля че като умре кралицата приключат с монархията в Англия. Целия свят им се смее, това са отживелици. Някакви търтеи на държавна издръжка . Само махат от балкончето и това е . Така че на никой няма да му дойде реда .

Нищо няма да стане , Хари вече не е в редицата. Няма никакъв шанс дори ако брат му и баща му умрат преди него. Само не съм сигурна , чисто теоретично ако и наследниците на Уилям загинат , дали тогава няма да го включат пак в играта ...

Хареса ми сравненито за интервюто на Хари и Меган с Опра и Съдебен спор с Жоро Игнатов. Верно беше много долно и скалъпено, все едно се карат за имоти/ в случая за титли / А представяте ли си какво ще стане като почине кралицата и Харито мръдне и място напред в редицата на чакащите ;))

Не им ще титлите. Аз се чудя как не го схванаха някои? С пилешки мозъци ли са? Не знам

Ако жена му говори вместо него - не иска. Той обаче не говори или ако говори повтаря на глупавата си женичка думите. Нищо, един ден и той ще се събуди.

Не знам с какви очи ще застане до семейството си Хари. Едно е да говориш глупости от хиляди километри без да ги виждаш , но друго е като си с лице в лице до тях и рамо до рамо. Голям срам и много притеснения трябва да има, пък и онова зло го няма да му “дава кураж докато му стиска ръката до посиняване ..” цитат от интервюто им ... Беше ми интересно след голямата реклама която му направиха да го гледам, просто се отвратих! Без да съм коронопоклонник , станах от страната на семейството. Толкова пошло шоу спретнаха. С такива драматични паузи, изкуствени въздишки , погледи, жестове.. въобще беше пуснала целия си Арсенал от всички треторазредни филми в които се е снимала... Опра беше на върха на сладоледа и тя гримасничи, въздиша ! Голяма бутафория . После се включи и Хари и нещата станаха по- сдържани, личеше му неудобството, но факта че участва в този цирк ще се помни. Не му прави чест. Вкуса в устата остава лош- все едно си гледал Съдебен спор с Жоро Игнатов и драмите в някое селско семейство ! Така принизиха кралската фамилия . Дано са спестили унижението на дядо му , нищо чудно да му се е разтропало от това сърцето.

Че циркът, който семейството на Хари разигра, няма подобен в историята на човечеството. И ако беше някоя друга, а не тази снаха, Хари отдавна щеше да е напуснат, стар ерген, по подобие на други членове от онова семейство, от които никой вече не се интересува. И ще си умре стар и вмирисан, но татко му и МАЩЕХАТА му що да ги е грижа? За Хари? Никога. Той е ТЪПИЧЪК. Пак ще го прекараме. Онова"зло" го спаси. И го казвам, защото имам същия опит. Горчилката в устата остава да, но тя не е в полза на уродливото му семейство

И още нещо: Когато си прав не искаш да видиш никого от това семейство. Ти мразиш. Единственото, което ти остава, е злобата в очите ти, видях наскоро такова нещо.

Е само за много интелигентни. Дядо му давал съвети на Даяна да не се грижи много за децата си в смисъл да не се привързва към тях. И оттогава отношенията между дядо му и Даяна не са добри, въпреки че преди това са се харесали. Толкова за този"дядо".

Много си проста и първосигнална. Като жена ти го казвам. Всичко, което прави Меган до момента е да губи. Колосални загуби, породени от глупост, мързел и липса на възпитание. Тя е вредна за съпруга си, децата си и дори за себе си. Просто защото е много глупава, за да разбере. До 2 години Хари ще отрезнее. Но глупавите жени няма да свършат. Като теб, Меган и поредната златотърсачка, за слепени, само влюбени и алчни.

ама ако питаш ани и тирамису, всичко е наопаки и Уил плюс Кейт са черните дяволи , завидели на благородните и непорочни звезди -Хенри и Рейчъл (Мегън де).

Затова няма да видиш сина си. Камо ли някой друг. Да най-долни са лицемерките и да Катрин Мидълтън е такава, а Уили клоунът не ми се говори. Ако това е брат, аз съм трамвай. В това семейство няма нищо искрено и там оцеляват само рептил-ококи и донозаври сбръчкани

Бащата на Олга Константинована е Grand Duke Константин Николаевич.

Принц Филип има 25% руска кръв. Баба му по бащина линия е от династията Романов- Grand Duchess Олга Константинована of Russia.

В династията Романов, руска кръв почти няма. Немска, австрийска и английска - да. Николай е първи братовчес на Джордж 5. Приличат си като две капки вода. Нищо общо с кръглите руски лица с високи скули и леко дръпнати очи.

И не само него !

Не е вярно. Той се наслаждава. Питай го ма

ми тя мойта усойница била като майска роза в сравнение с тази Меган :)

Ги майка ти и татко ти да кажат каква усойница е била твоята, но на мен ми казаха. Не се притеснявай. Ще се носи мълвата от поколение на поколение

Тя тая .... всичките ще ги умори . Ама кралица няма да стане . Възползва се , че на Хари не му е много акъла.

Умирай и ти, като ти се умира. Да не мислиш, че ще ревне Меган за теб?

Маймуните не плачат

Ама кралица не ще да става

Тя каквото можа направи. Ама се спомина дядо му, не баба му. Та затова ще я държат далече, че ако дойде да не вземе да се спомине и баба му.

Ли колко ни пука хем за баба му, хем за дядо му, пък и за цялата дядова ръкавичка

В циганската махала не ви пука за никого. Даже и за родата. Генетични егоисти.

Мястото на наглите чернилки е в Америка. Да си ги куткат и грижат за тях за да не се разпространят и в Европа.

В миризливата ти кочина в КК? Забрави ли, че вони на мухъл. Уха. Ха

Информацията ви е грешна. 1. Южени и Джак не живеят във Фрогмор котидж. Изнисли са се още през декември. 2. Такова правило за 5 дневна карантина няма. Има test to release и си прекратяваш карантината в момента на излизане на теста. 3. Той е изключение от правилата за карантина поради кралския си статут. 4. Това с бременността на меганката е само оправдание. Нито те я искат, нито тя им се натиска. Пък и няма очи да дойде.

Бунак. Тя ли няма очи? На нея й се повдига само като чуе за тях

Повдигало й се било. Всякви шпагати прави само и само да се докопа до тяхното семейство. Кой нормален се мести в Англия, и то "в цвета на кариерата си"?

Вчера ли се чухте,смешка?

Меган Маркъл не знам на каква блесна я хвана тая златна рибка но я признавам.

Инач

tonk11

на кафеникава.

С Меган Маркъл не се получи.

Не в единият котидж, ами в другия. То техните котиджи, разбирай вили, са си всъщност палати. Горкият, да се чуди човечеца от имението в Калифорния в кой палат да се карантинира от частния полет, където е бил сам в самолета, клетият радетел за low footprint и sustainable living.

Странно, че тук някакви се пукат от яд, че Мегън няма да отиде.

Добре, че имаше основателна приина, да не се напряга а си търси неоснователна, със сигурност нямаше да се засили при каквито и да е обстоятелства. Там вече народът и е бил голям черен печат.

Тя и Меган отдавна им е била шута. То чувствата са взаимни

Някой е свекървата ми. Сериозно. Не си правя майтап

Моля, не ни занимавайте с тия британски клоуни

Това кой го интересува бе?

какво ли на цвят ще е бебото този път

Е лилаво като теб

На 21.02.2019 г. бременна лети до Ню Йорк, а на 06.05.2019 г. ражда. https://www.standartnews.com/lifestyle-lyubopitno/vizhte-bremennata-megan-v-nyu-york-snimki-385622.html

Това са близо 3 месеца преди да роди! Сега са по-малко до термина!

Мегън е преживяла спонтанен аборт през лятото на 2020. Ако е твоя жена ще я поставиш ли на такъв риск при последваща бременност след няколко месеца?

Тогава нямаше пъндемия. Баба ти излиза ли от вкъщи?

Горката мегАн... отритната и изостовена от цялата кралска фамилия... чак ми се дорева.

Arcadium

Ще му възстановяват заводските настройки и миндила ще умре на мъка.

Че някой дали я е поканил Меган? Не стига помията, с която ги заля ами и в момент като този за семейството да трябва да ги тормози тая с присъствието си. Виж Арчи беше хубаво да отиде, да се види с братовчедчетата

Арчи ще го гледат през крив макарон

На кой му дреме за тва негърче

По принцип бременна жена няма място на погребение. Да не говорим за презокеански полет , свита на седалка толкова време / дори в бизнескласа няма да ѝ е удобно / и без въобще да коментираме пандемията и събиране на повечко хора на едно място. И за разкош, “взаимната любов “ в семейството е достатъчно основание да не стъпи повече в Лондон. Само дето Хари ще се прибере с “Заводски настройки “;))) Но тя е оправна , пак ще си го пренастрои на нейната вълна и да не се върне , голяма работа ... ще има две деца от него и рента за цял живот !

Точно така ще направи. Не си ли се пръснала от яд още?

Хари ще си хване друга докато бременната не може да си изпълнява задълженията му хахаха. Оная ще пОлудЕ от Монтесито

И защо една бременна жена да не може да си изпълнява задълженията? Аман от невиждали жена!

Макрон ще присъства ли на церемонията? Дръжте го далеч от Кралицата... :)

Само дето не е в напреднала бременност....ама хайде, как да кажат, че не я искат. Хари ще замине, а те ще се пукне от яд и ревност. Дано поне на Хари като е без жена си успеят да му налеят малко мозък в главата.

Голяма драма, можеше да отседне в х-л Леон на Лъвов мост! Имам една двойна със спалня, а и Вечер е весело... :)

Е, аз предлагам Хари като се е върнал да вземе да си остане.

То това е само въпрос на време. Но ако не е мухльо, по-добре да подкрепи жена си, а на баща си и камилата.

Ще се изолира някъде другаде щото двореца дето живеел ся се обитавал от други принцове и принцеси и херцози и т.н. Сигурно тия дворец/имения са с по една две спални и тоалетни ... Малки такива.

Смее ли да се покаже, МИ 6 чакат....! Я катастрофа в тунел, я Новичок, я кой знае какво може да й се случи,а пък и какво по-добро оправдание от напреднала бременност!

То остана тя да дойде.не стига че оплю цялата кралска фамилия

Свърши тя. Мегън само може да мечтае.

Действително за една жена в напреднала бременност и то по време на пандемия, погребение на друг континент е нещо което би й донесли дивиденти.

Не е напреднала бременността.

В доста по-напреднала бременност си разкара добре разработения задник до Ню Йорк (ако действително беше бременна тогава)

след този цирк за няколко милиона едва ли ще отиде повече там :-)

Tе милионите бяха доста, но за това ниво на живот са все едно средна заплата.