Принц Хари спечели извинение за публикацията, че е забравил британските командоси

Вестникът е приел да плати обезщетение, което внукът на кралицата ще дари за игрите "Инвиктус", организирани за военни инвалиди

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За какво става дума тука...

Помня по соца на всеки соц генерал сина му и братовчедите първото нещо беше да скатаят от служба!

Верно трябва да си е "човек от народа", просто лъха на всекидневие и простотия. Що не фане някоя кариця или барем таксиджия да проба? Аре лбегай оттука скапаните благи родници, да им......се невиди макар! Тука си ги имаме достатъчно и всеки ден все нови и нови се пръкват безнаказано.

А той като бивш пилот, що не си бачка по специалността, а само обикаля с маймунката си и се прави на инфлуенсър?

С маймунката? Маймуна си ти, примитивен Ганьо.

Беше, докато не се влюби в неподходящата. Сега е вече нищо, роднина на кралският двор. Дори и родина си няма. Военните ще ги гледа през крив макарон.

Кой има родина? Понятието е доста остаряло, особено след като повечето съвременни държави се управляват от чужденци, чужди идеологии или метрополии на хиляди километри от управляваната територия. За справка, британското кралско семейство е с германски произход, мин. председателят им с турски и е роден в Ню Йорк, превземани са от всичките си съседи, откъдето е останал и германският произход на монарсите им. Сега и за Вашата Родина, официално Ви управлява мин. председател с украинско име, възпитан и отраснал при управление от Москва, а сега отчитащ се в метрополия Брюксел, третата парламентарна сила е с мюсулмански имена, първата и втората с шарени имена и антропологични данни... .