Принц Хари сравни живота си в Бъкингамския дворец с обитаване на зоопарк

Синът на принцеса Даяна призна, че от години е обмислял да се оттегли от кралския двор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вярно. Припомних си СССР-времената. Крокодилът Гена беше назначен на работа в зоопарк, когато се запознава с Чебурашка. Странни времена.

Много е лошо да си повърхностен и тъп, но и ограничен.... Това бие всички рекорди. Дано не ми се налага с глупаци в реалния живот да общувам. Амин

Само не разбрах, като толкова много иска да се оттегли, що регистрираха Sussex Royal? Не ги слушай какво говорят, а ги гледай какво правят Много е вероятно тази марка да не бъде ползвана, но не е защото те не искат, а защото бабата им забрани.

Е шимпанзето и той да се изкаже, че да не остане по-назад.

Ролята на шимпанзе Мегито я отреди на брат му.

Prostak! Арито откри топлата вода, всички сме като в зоопарк и "Шоуто на Труман", сателити, дронове, камери, СРС-та.... .

Не, всички не сме в зоопарк. Някои са в по-възпитани стопанства.

Бро, повечето животни са по-добри от много хора, аз си имам гости лястовички, които пишат на латиница, и са мега сладури.

Какво животно е тая от Малко Дряново. Направо мъка. Кокошка. Упс. Такова в зоопарка също има.

какво животно е сега Хари .... шимпанзе обитаващо зоопарк на групата Ротшилд-Сорос?

ДНК

Има ли овце в кралското семейство?

Много са. Не могат да се преброят дори. Толкова са глупави.

Абе, на нас не ни дреме за селянката от Малко Дряново.

Някои малоумници още не разбраха, че Хари се отказа от титлата принц. Дира обяснете им го. На китайски, ако трябва.

Ами Dir да смени заглавието на статията тогава. И да спрат да ни го навират в очите. На кого му пука какво прави гражданинът Хари Маунтбатън (ако това му е фамилията).

Че мястото на монархиите е в археологическия музей е ясно. Че в днешно време няма масло за разни аристократи, които всъщност са едни паразити, и това е ясно. Че тъпите англичани още живеят в 17 век и си мислят че са империя, и това е ясно. Но и този е абсолютен неблагодарник. Ами да се откаже от титлата принц и всички облаги, които му носи, дали тази цветнокожа златотърсачка щеше да го подгони, ако не беше принц, а един учител, например? Едва ли.

Място. Извинявам се за неволната грешка.

Ти един коментар днес не написа без грешка. Волно или неволно...

Забравих. А брат му - шимпанзе.

Сега е най добре да се изкаже кой какво животно е. Айде за Камилата знаем. Чарли е Чебурашка. А баба му крокодила Гена.

през цялото си детство е знаел това, че вместо майка му, има някаква камила там, нищо че няма лошо. Обаче промените на психиката си се случват.

затова сега Меган си играе с него като с маймуна на каишка :).. Никой не е застрахован от резил.. и кралското семейство явно също..

За това сега се е заобиколил с маймуни.

Някои тук и по едно изречение не могат да напишат, освен ако не го препишат.

Като "зоопарк" казваш! Ами тя банба ти е най дъртото животно!

Дрънка ама Малко Дряново и то на куха лейка

Тъп, та дрънка.

ЖЕНА МУ ОТ ГОДИНИ РАБОТИ ЗА СОРОСОИДИТЕ като уж я ползват да рекламира идеите на илюминатите рептили и сатанисти уж като филантропка.Бабата кралица е на вьрха на пирамидата илюминади веднага след Ротшилд-Сакс Кобург Гота,линията на кралицата по баща,от векове са неразделни партньори на сатанистите Ротшилд в общата им работа за Нов Световен ред.Философията на рептилите илюминати и групата Ротшилд-Сорос винаги са спонсорирали и двата противникови лагера като по този начин ги контролират напьлно.Хари избяга от рептилското семейттво,но получава парите си като работи за илюминатния сатанистки клон в САЩ.Ако това нарича свобода,греши.Мегьн му беше пробутана и успешно натисна копчето на желанието за свобода.Консервативните рептили като кралското семейство са в Англия,а уж либералния им клон в САЩ докопо Хари чрез работничката им Мегьн.Трябва му интелект на Хари да осьзнае какво се случва.Дано се сьбуди!

Свободен е колкото сте и Вие. Трябваше да го пратят на стаж в БГ парламента, или друга екзотична институция, да разбере какво е зоопарк със злобни и арогантни животни.

Ами той си каза кой е зоопарка, ще почакаме да се "осъзнае". Егати кефа

Ама с кеф харчи парите на зрителите на зоопарка, а ?

Зоопарк е жена му и някой ден ще го осъзнае....

Защо го разбирате като плюене? Кралските дворове винаги са били пълни с интриги, клюки, измами, фалш, подлост и борби за власт. Поне храната и напитките им са качествени, за разлика от някои, на които може да попаднете в търговската мрежа.

Защото това е семейството му. Баща му, баба му и дядо му, брат му.

Айде стига бе К, наистина ли? Интриги, фалш.... И ти ли мислиш така? И аз така мисля.

Е истински мъж, най-накрая един от това скапано и просто семейство, измекяри

Истинският мъж нямаше да чака жена му да му каже какво да прави, а щеше като е на 20 да каже - "Аз от днес ще си живея с офицерската заплата. Ариведерчи и благодаря за рибата!"

От теб акъл не искам. Ако го исках, щях да те питам. ВЗ

Toa па!

"Синът на принцеса Даяна...". Така се представя Хари, с което се доказва, че той е син на коняра на принцесата, а не на Чарлс (което се подозираше от години). Иска УЖ да живее като обикновен човек, но непрекъснато реве по медиите, че не му дават пари за охрана, като на ВИП. Иска да не е чст от кралските задължения и семейство, но да запази кралските титли и превилегии. Ако обобщим: Иска да получава всичко наготово, без да работи, като истински син на коняр.

Смяаах! Всъщност Даяна беше единствената в това семейство с потекло на владетели на Британия, останалите са германски сакси и кобурги!

МАКАР ЧЕ ЖЕНА МУ ОТ ГОДИНИ РАБОТИ ЗА СОРОСОИДИТЕ .Философията на рептилите илюминати и групата Ротшилд-Сорос винаги са спонсорирали и двата противникови лагера като по този начин ги контролират напьлно.Хари избяга от рептилското семейттво,но получава парите си като работи за илюминатния сатанистки клон в САЩ.Ако това нарича свобода,греши.Мегьн му беше пробутана и успешно натисна копчето на желанието за свобода.Консервативните рептили като кралското семейство са в Англия,а уж либералния им клон в САЩ докопо Хари чрез работничката им Мегьн.Трябва му интелект на Хари да осьзнае какво се случва.Дано се сьбуди!

Добре де как може едно негро да ти промие толкоз много мозъка!? ба си тоя все едно никога не е можел да мисли!? Ама явно си е такъв слабохарактерен и силно водещ се от каквито и да било други хора! Ама поне да си мълчи и да не се прави на такъв какъвто не е! Щото сме го виждали на смики и с други негра и далеч преди да познава таз сега!!! Та нещо не се връзват нещата които говори сега и нещата които е правил преди!!!

Ха-ха, смики

Преди свърши, има само сега. За слабохарактерните

Ей това е изказване. Цирк....клоуни....маймуни...., абе зоопарк си е какво да ги правиш?

Със сигурност вашият живот не е много различен от този фалш.

О, буля В. ли се опитва съвети да дава? Отдавна свърши тази привилегия.

Жалко! Това е поредно изказване, в което той даказва само едно-че не е достоен да бъде част от кралското семейство! На него му харесват само привилегииге, но не и задълженията! Вчера гледах клипс него на някакво събитие , на което на огромен екран зад гърба му е представен като "Принц Хари, херцог на Съсекс"! Защо ,след като толкова не му харесва всичко, свързано с монархията, продължава да се представя по този начин? Май "гроздето е кисело" в неговия случай! А най-жалкото е, че тази треторазредна акгтриса просто "му разказа играта" и го превърна в чехльо...

Кой сте Вие да определяте кой е достоен и кой не? Момчето ходи на майната си да се бие с едни, които бяха определили милиони долари награда за главата му.

Ха, ха, бил се бил бил с талибаните. Ти вярваш ли си? Направи кратък PR stint, пазен неотлъчно от SAS. Егати "войника" - заобиколен от елитна охрана.

Заведоха го, за да го снимат с униформа на фона на военна палатка.

Маан, има едно филмче с Джеймс Кордън, ако го гледате ще видите, че може и Хари да е пазил САС. Като го видях как пълзи и взима препятствия, бих му се доверил и за пилот на хеликоптера ми.

Цирк, в който той е най-голямата маймуна.

Браво на Харалампи. Пич.

Или по- лошо - в куклен театър! Който плати на него и на треторазредната актриса за охрана и парцалки, той ще им поръчва музиката, респективно каузата, която да подкрепят т.е. ЩЕ ИМ ДЪРПА КОНЦИТЕ.

Всеки има право на личен живот, но монархията не е за обикновени хора. Вероятно Хари е прав, че живеят в златна клетка, но Великобритания иска да има крал. Значи правилно се е оттеглил, но защо ги плюе. По-скоро е изгонен.