Принц Хари върна милионите за ремонта на имението "Фрогмор"

Фрогмор ще остане дом на Хари и Меган, когато те посещават Обединеното кралство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Милионери безработни, тях не ги мислете. Само акъл да не дават.

Хари е внесъл сумата във фонд, в който пари на данъкоплатците отиват за нуждите на кралското семейство.

Простия Хари ако ще и милиарди да има е тъп като галош

До Петър 10:40 Пешо бре,що дириш у българския форум. Ами приказвай си с индийци и пакистанци бре! ЗакусваЙорк с бекон и омлети и се прави на енгилизите. Е, от такива полуграмотни първенюта ми се нарушава перисталтиката !

А защо не каже и от къде са тия пари, зер не ги е изработил. Май жена му сключи специален договор с "Дисни" за озвучаване на филм и то егати хонорара.

а само една сграда там. Това на снимката е главната сграда, а не къщата, която е ремонтирана за тях.

Скоро очаквам Хари да участва в някой як екшън - Непобедимите 9 или Агент 008 примерно. А може и Мегън да участва в женския вариант на Джанговица без окови или в по-лекия жанр турбо-еротика ЕМулаткинела римейк на Емануела.

Тая парясница Меган, побърка принца! Щели да живеят в Англия, после в Африка, а сега хоп в Калифорния! та даже щели и да работят! И оня ко/зел върви след нея!

Колко му е да върнеш два и половина милиона лири, когато тате те финансира...

Внесъл бил "принц хари" сумата във фонд на данъкоплатците... Ебахти евфемизма!? ФОНД НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ, пък от него се възползват само и единствено орките на кралската фамилия?! И откъде ги е взел "принц хари"?! Този маймуняк не е в състояние да отварои баничарница и да се издържа сам, но "набрал" от дърветата зелени долари преди да узреят... и внесъл... Повръща ми се от тази пасмина. Французите добре ги бяха подкарали с изобретението на д-р Гилотен.

Баща съм - дадох му от „моя" фонд. Само Камила възрази. Нали си е камила...

Със събраните пари от рождения ден отиде за ремонт

Наследниците на арийската раса пак се изказват...Евала, напоследък гледам, че единствената ви гордост на този свят е, че сте се родили с пигментацията на прасенце......Толкова сте далеч от тези хора, мили ми балкански субекти, че даже не можете да го осъзнаете. Че даже и съвети давате........

петре, бягай да те опъват пакитата.

Ми хора сме - крадем. Вярно, по-малко от тях, но едни могат, други не могат. Някои просто лежат и чакат да им се дава в устичката...

Тази защо е с бяла кожа? Голям зор да е бяла

Почти като мен е е бяла...

Не е Принц Хари !!!!!! А Простият Хари хо хо хо Нали така иска да му вика народа

А защо е върнал парите? Да не би да си е занесъл имението в америка? Нали си е пак в Англия и дъртия рептил ще си го ползва. Ако парите са за ремонт, значи са му ги превели и той е търсил плочкаджии и мазачи и им е плащал лично? Нещо цялата тая статия е една голяма партенка.

РЕМОНТЬТ БЕШЕ НАПРАВЕН С ПАРИТЕ НА ДАНЬКОПЛАТЦИТЕ,А НЕ НА ФАМИЛИЯТА.СЛЕД НЕУВАЖИТЕЛНОТО ПОВЕДЕНИЕ НА ЖЕНА МУ,БРИТАНЦИТЕ Я ПОКАНИХА ДА НАПУСНЕ БРИТАНИЯ И ДА ВЬЗСТАНОВЯТ СУМАТА ЗА РЕМОНТ.

Ок, благодаря за пояснението. Все едно британският народ им е направил свадбен подарък, а пък тя им плю в лицето и сега си искат подаръка обратно. Продължава да няма логика, защото имението си е в Англия и те няма да го ползват, дето се вика не им е взел Кохинор. Явно кралските отношения са сложни и няма смисъл да задълбаваме. P.S. Нали знаеш, че писането с главни букви е равносилно на крещане. Няма смисъл да бъдем груби, ако си се почувствал лично обиден от нещо, не е било умишлено от моя страна.

Да, знам... сваДбен разказвачо...

:))) Човещинка

Никой не е искал от населението на Британия да й прави подарък.Мнозинстото не прие този брак радушно .

Щом иската да са самостоятелни и да не изпълняват задължения като членове на кралскта фамилия, нямат право на издръжка от данъкоплатците! Но тъюй като Принц Чарлз им даде парите, значи пак данъкоплатците са го платили този ремонт, а и издръжката на замъка пак ще е за тяхна сметка. Търтеи, сър!

Принц Чарлз е един от най-богатите хора в Англия. Личните му средства , които нямат нищо общо със средствата предоставяни от данъкоплатците, идват от продажба, отдаване под наем, строителство и инвестиране и тн на огромно количество имоти, земя, офис сгради и тн на територията на Корнуел, които идват с титлата херцог на Корнуел. Интересен факт - когато някой почине на територията на графството и няма претенции от наследници всичките му имоти и средства отиват директно в собственост на Чарлз.

Комплексирана негърка с бяла кожа. Така да се чете хо хо хо

ТОВА Е ОТ ФОТОШОПА.ДОСТА Е МУРГАВА.

Чакаме развода!!!!!! Когато си тъп даже да се къпеш в долари не могат да купят щастие. Един наркоман и комплексирана негър с Бяла кожа, супер семейство са.

Няма да изкарат много.

АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА АХАХАХАХАХАХА АХАХАХАХАХАХАХАХАХА АХАХАХАХАХАХА

банкянската мутра и хунтата й дали ще върнат откраднатите милиарди?!?!?!

Банкянската ФИЗИОНОМИЯ ИЛИ ... МУТРА... СЪЩО СТАВА ... Е МНОГО ЯК, КРАСИВ МЪЖ, ХАРИЗМАТИЧЕН, прилича на Марлон Брандо, прилича на КРЪСТНИКА... и враговете го харесват... И СЪЩИЯ ТОЗИ ПО ЦЯЛ ДЕН РАБОТИ ЯКО И УСПЕШНО, а ти ... пръцна ли днес, как беше акито, мина ли

Значи бащата на Хари взима едни пари от фонд, в който пари на данъкоплатците отиват за нуждите на кралското семейство и после ги дава на Хари за да ги върне той пак там.

Тези двамата палячовци са слуги на Обама и Опра. Те им дават пари, а двамата изпълняват поръчките им.

И на Хилърито

Бахмамаму, тез колко кинти къртят без ден да са работили ...

Хари е внесъл сумата във фонд, в който пари на данъкоплатците отиват за нуждите на кралското семейство

Хари я е внесъл, но Чарлз му я е дал!

Еха, е как ги заработи толкова бързо. Зестра ли получи. Смех.

Не. Сключиха договор с Нетфликс за продуциране на филми-документални. Дългогодишен. Сумата за тях е между 100 и 150 милиона долара. Па ти продължавай да си се смеш в гарсониерата.

РАБОТЯТ ЗА ИЛЮМИНАТИТЕ,ЕДНИ ОТ КОИТО Е ФАМИЛИЯТА МУ И КОИТО МУ НАМЕРИХА АФРИКАНСКА БУЛКА-ТЯХНО ОБУЧЕНО СОРОСОИДНО СЛУГИНЧЕ.

Хайде да видим кой български политик ще върне пари за нещо, което уж му се полага, но не съвсем.

Не, че нашите полютици не са абсолютни боклуци ... Обаче, да ми говориш за боклук роден със златна лъжица в гъза, изхарчил десетки милиони, бил върнал дребна сума ... Първо кажи как ги е изкарал тия 2,4 милиона, както и останалите десетки милиони, с които живее, после прави сравнения с когото и да е ...