17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно ти си гей щом го приемаш

дори той може да проима проблем, ако нито едно от децата му не се окаже лгтп.

Дано всичките ти деца се окажат педepаcu, за да нямаш абсолютно никакви проблеми с тях, нищожество.

Интересно колко много светски особи се страхуват да отрекат гейството открито ! Само Жан Клод Ван Дам и Ален Делон бяха казали че това е болест и слабост ! Не ни стигат другите проблеми ами трябва да си мислим децата постоянно в Каква компания са и как ги възпитаваме !

Защото нито едно няма да стане такова, затова е курназ.

май и четвърто е на път - за него май наистина няма проблем, защото едва ли и трите ща са лгтп.

Та те са си такива по рождения с брат си така че какво значение има дали се е пръкнал поредния дженджър....

Бих посъветвал принца да се държи като мъж и бъдещ монарх, а не да гледа да се хареса на разни сбъркани. А, и кой баща би казал такива думи за детето си?

Гей не се оказва, а се става. Представител на наследствена монархия не е много добре така лесно да се съгласява децата му да са гейове. Ако един ден наистина се окаже, че са станали гейове, кой ще наследи короната!? Това би било голям проблем. Не че няма да се намери кой да поеме короната, но няма да е неговата кръв.

Другиян поне няма вид на послушко, тоя квот е модернои, т'ва ще говори цел живот !

"Се окаже"

и ние нямаме проблем ако някой от росгвардия се окаже гей

Абе то проблем ще има ако се окаже , че нямат педераст в семейството ! Щото сега така е модерно !!! Извратени изчадия кралски !!!!

За пред ЛГБТИ - няма проблем, обаче в действителност възпитанието в краското семейство не толерира гейовете.

А баба му знае ли ...? :)

А ще работите ли като семейство в тази насока?

И какво? Лейди Даяна, Кейт Мидълтън и ... следващата принцеса може да е мъжка. Да не се изненада, ако се стигне до проблем с наследяването на Кралската кръв.

Супер! Един ден Обединеното кралство вместо крал и кралица ще си има двама крале.

Е как да няма пробелм - оставаш без род и без нищо след себе си !

Тук трият коментари на поразия. Нищо обидно не съм написал. Само съм изразил мнение, че подкрепям естественното, хармоничното и красивото, от което се ражда поколение!

А дано! А всичките да са такива, пак ли няма проблем?

Докато бай Ганьо продължава да реве като лъв против всичко това, все повече хора откриват странните си наклонности... и не им остава нищо друго освен да ги приемат първо самите те. Но от останалите зависи да пораснат и проумеят, че не всичко е въпрос на заставяне да бъдеш това или онова, а трябва просто да се приемат хората такива каквито са.

Ако всички бяха обратни преди 150 години, сега нямаше да има човечество. Ти съществуваш, защото родителите ти не са били обратни. Това че не по медицински причини е отменено да се разглежда като болест, не променя, че е болест. Това се определя от природата, а не от политици и подкупени доктори. Тази пропаганда не води до нищо добро. Например СПИН е над 1000 пъти по-вероятен при гейове ("мъже"). дори нашето министерство на здравеопазването преди изнесе, че 42% от регистрираните със СПИН тук са такива. Като само мъжете трябваше да са 50%, та дори са малко по-малко от жените. Тази отмяна на разглеждане като болест, им е отнело ПРАВОТО ДА СЕ ЛЕКУВАТ, като докторите занимавали се с това са обявени за шарлатани.

Странна наклонност е да харесваш представител на другия пол и ТОЛКОВА! Да си вреш в задника /който не е полов орган/ всякакви предмети щото видиш ли си бил различен е просто извратено. Един човек винаги има майка /жена/, която го е родила и баща /мъж/, който е оплодил яйцеклатката. Дали е инвитро, дали е от донор, дали майката и сурогатна няма значение, НО ВИНАГИ Е ЖЕНА И МЪЖ.

Обърнахте ли внимание, че има НПО за подкрепа на бездомните, които са ЛГБТИ? Значи, те подкрепят само тях, а дискриминират останалите бездомни. И срещу това искат защита. Скоро ще искат да им се дава квота за всички конкурентни позиции в живота, само защото са декларирали своята различна сексуалност. Явно за да живееш добре, подкрепян, спонсориран, защитаван, обгрижван, трябва да си чернокожа жена с хомосексуални наклонности.

Няма никакъв проблем и всичките му деца да са такива и на брат му и останалите монарси. После няма да имат поколение и монархията ще изчезне във Великобритания. А ако въобще всички деца станат такива, няма проблем и човечеството да изчезне. И накрая пак няма да има обратни. Те съществуват и защото нормално е нещо друго.

То добре че са конярите в кралските дворове, че съвсем ще посинее синята кръв.

Синята кръв била болест - май бе хемофилия - затруднено кръвосъсирване и така натаък. Предавала се генетично, а както знаем монарсите са се бракували помежду си. Така че не е за хвалене.

Има и водопроводчици и чистачи на басейни. Малко филми гледаш.

И на хемофилиците кръвта е червена, това със синята кръв е метафора.

Да си в някакво малцинство или общност си е далавера и показва повече сръчност в това да получиш повече и да се откроиш от глупавото безлично мнозинство, което чака да го подстрижат и да му вменят някаква нова и остроумна вина. Общността или малцинството вече само по себе си е претенция към по- глупавите, които не могат да измислят нещо интелигентно за себе си и така да се погрижат за по- доброто си бъдеще. Гейството си е екосистема на умни хора, които само на база биологични нагони, които просто е достатъчно само да декларираш, успяват да извлекат социални придобивки.

Няма проблем, ако някое от децата се окаже гей, проблем ще е ако всичките са гей-ове.

Хомосексуалната пропаганда продължава да ни облъчва чрез ДИР.БГ. Явно получават тлъсти хонорари за всякаква такава перверзна статия, рекламираща ЛГБТИ поведение.

Британците да чакат нов монарх - гей.

И не само гей - най-вероятно ще е и пакистанец, веган...

Пакитата не са вегани, дарлинг. Не ядат само свинско. Мюсюлманин-веган е оксиморон почти. Вегани обикновено са аскетите и адептите, но те по правило избягват обществото.