17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво значение има това, 37 години, 3 деца, скучна съпруга, която вечно се усмихва, като програмирана, живот под лупа, бъдеще предизвестено, самотник!

А за 38-я до година ще ни уведомите ли? Да празнуваме всички заедно не за друго. И курбан ще направим и банкет ще дадем в чест на 38 годишният рожден ден на принца. Фази година малко късно ни информирахте и не можехме да се подготвим с шербета за банкета...

аскоро за рождения ден на Меган Маркъл, който предстои тепърва - на 4 август. Така че се подготви с шербета за нейния 38 рожден ден. тяхното не се губи.

пред него женчото под чехъл Хари е бледа тръпка. да му е честит рождения ден на човека. Не е виновен, че се е родил принц и че ще стане крал. Чарлз ще има да чака.

Много си е добре момчето! Като погледнеш баща му, да се чудиш какъв късмет е извадил Уилям...добре че майка им беше симпатяга.

Леле, леле, завиждате на принца ? Комплексари.

От десет години все е на 37. Еднакво интелигентен като баща си. Хората се женят за жени, а баща му вкара в двореца жива камила. Какво да говорим повече.

....ТЪПАНАРИИИИ...

‘...Чарлз пусна черно-бяла снимка как той си играе със сина си ...‘ Не е сигурно

Прилича на 80 годишен.

Доста е грозен!

Изглежда на 57