Принц Уилям: Смъртта на майка ми ми причини несравнима болка

Признанието на първородния син на Даяна бе направено в документален филм на Би Би Си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За смъртта на мйка си да потърси сметка от баба си ;)

Уилито пък като се женеше бях мноо впечатлен дето цяла Англия тръпнеше с него покрай сватбата и се замислих че туй женичката му Кейтиту наясно ли е де отива млада възпитана жена още неизмачкала много чаршафи ако и се прииска в зряла възраст като Даяна да пробва нещо друго нема назад . Ама има си хора дето кат се влюбят могат и цял жовот с един не всички са шаврантии .

Уили нема да се пуашиш!!! Британската империя е направила много сирачета по светъ - всички са го изживели нелеко ама няма кой да ги чуе колко са страдали , сега поне имаш възможността да помагаш на оскърбените и унизените

Винаги ми е било странно и несъвместимо съчетанието, Англия-член на ЕС, кралица, принцеси, , като в приказки.....изкуствено, напудрено, не за времето, богати крале и политици и беден народ, дошъл от Пакистан, Африка, Индия.....как изобщо съжителстват всичките теьи фалшиви герои.

Охх и ти не си за тъз объркана приказка наречена реален живот чадо - ми тури си нек'фи розови очила там и си живей като един веско маринов пей за любов разправяй хубави сладникави истории и го зайби тоз контраст дет ти прави впечатления - няма робство няма принцове и принцеси няма крале н- НЕЕее , има демокрация равноправие и човешки свободи и обединена европа където всички са равнии и си пазят своята идентичност .

Дядо, има евтини билети за Хиитроу, вземи пенцията и .....право там, ти го разбираш световнния мир....за там си, ха сега у лево....да си спокоен, ч е и ти си дал своя принос за пъстротата на света, там ще е твоят земен рай, блгодаря ти, че ме просветли, жив и здрав и на изпроводяк-Англия ще има келепир от теб, всички условия ще имаш, като крал.

Типично в британски стил някакъв проблем от преди години се изнася на обществото. Докато беше в този период медиите не се спираха да ги дават с брат му, беше някакво традиционно имперско шоу. Защо тогава не опитахте йонтакт с медиите? Защото шоуто носи пари на семейството. Няма ли да кажеш нещо за маймунизацията на обществото, предполагам няма никаква връзка със стотината намушкани всяка година. Единствената по-маймунска страна е Франция. Лондон е станал колониално гето пълно с кафеви идващи от shitholes.

Случайно прочетох това на глас и паяците в ъгъла се разреваха и след 3 часа едва ги успокоих. Що ли ми трябваше да го чета тва......

На кой му пука за некъв аристократичен пубер !

За душевното здраве на кучетата на кралицата, на котарака на баща им, на шапките на гвардейците пред двореца... За тяхното душевно здраве кога ще ни осведомите? Дано е по-скоро, щото не можем да спим спокойно и сме загрижени за собственото си психично здраве поради липсата на тази съществена информация!

Schilo

Разбирам скръбта на тези деца. Тежка е царската корона, са казали хората... Даяна никога не е била свободна след раздялата си с двореца. Едва ли Короната щеше да позволи, бъдещият монарх да има брат или сестра, които за незаконно родени. Ех, Даяна, не можа да дадеш човешки облик на монархията!

А Чарлз най-сетне усмихнат!

НА КРАЛИЦАТА ИЗОБЩО НЕ И ПУКАШЩЕ ЗА НЕЗАКОННОРОДЕНИТЕ ДЕЦА НА ДАЯНА! ОБАЧЕ! Очертаваше се да има арабин, че и мусулманин като бъдещ претендент за трона. Е, спретна една тайна операцийка за ликвидилане и на бащата и на майката. Спомням си първите репортажи.....оказваше се, че тоз, шофьорчето било дрогирано. А папараците дет преследвали като нищо може да са ибил тайни агенти на ми 5. страх, притискане, неадекватен шофьор и земи таз стена. Чиста работа. Ало, Уйлямът, работата на монарха се състои да подчинява или да убиева. Безмилостно, разпрострено върху големи маси от хора. Ако ставаш за крал требва да си усвоил това умение. не ни прави на луди. Почвай със "влиянието".

Питай баба си защо я уби.

И аз това щях да напиша! Да си поговори искренно и лично с баба си!

По малка ли щеше да е болката Ви Англия да има арабин, мюсулманин крал? Убийствата в кралскя двор са традиция навсякъде по света. Сега нямате мюсулмански брат, но пък си взехте негърка.

Ако Даяна беше родила от когото и да е, детето не може да претендира нищо, защото само децата на Чарлиту могат да наследят трона

На баба Бети и дядо Филип им го кажи.

ами кръсти си детето на нейно име тогава,не се чуди какво име да му дадете.

Че той кога се е чудил изобщо?