Принцеса Шарлен - обезобразена при пластична операция или жертва на проклятие

Догадките къде е съпругата на принц Албер продължават, на фестивал в Монако се появи бившата му любовница

Обратно в новината

Коментари - Принцеса Шарлен - обезобразена при пластична операция или жертва на проклятие | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Одма че си я зееме момата срешту едно-две Ферарита и малка къщурка от 355 квадрата срешту казинуто че да одиме напрао без да се потиме. А тоа тиквеник Гарибалди ли беше Грималди ли, да си спретне бум-бум парти като оня другия дъртак у италя на яхтата.

Сигурно китайците са виновни

Имам трима познати, които си правиха операции в Турция( уж за по- евтино), при един и същи лекар ( който си прави много реклама)... Първия получил ДВА пъти по- малко от това, което очаквал, преди да замине... Вторият, беше горе- долу доволен, но резултатите му се влошиха след 2-3 години... А на Третия, му оправили едно нещо, а РАЗВАЛИЛИ друго нещо... Та след това ходи при лекар, в България да му оправят разваленото от турците... Турците гледат да те зарибят, излъжат да отидеш при тях веднъж и после да ходиш пак и да прибират пари.. Като пресметнеш всичко, ИЗОБЩО не излиза евтино.. Тая принцеса се е разболяла от пътуването в Африка.. Барала е някакъв носорог, пълен с ВИРУСИ...

Пропусна да кажеш, бедните бели живеят в къщи с басейни,имат градинар и дом.прислуга, .. че оттам е и Чарлииз Терон. както и че в местната Бенони-Боксбърг Носпитал работеха много бг лекари. Anyway, аз си мисля, че проблема в това семейство е дом.насилие, щото като я гледам каквато е яка току виж направила една суха тренировка на 400 м съчетано плуване във физиономията на тоя издухан принц...

Когато една красива жена ходи с такава странна прическа, тя е в дълбока психо криза. Милата.

аз още се чудя дали на нашата принцеса Калина носът и падна от шмъркане или от пластични корекции....

На тоз Принц някой трябва да му покаже презерватив и да му покаже как се използва. Или да ходи с презервативи постоянно на мекото принценче...мухахаха Мухлю

Невероятно е как съвършена красавица като Грейс Кели е родила това недомаслено същество - принц Албер

От всички принцове, тоя ми е най- отвратителен.

Да си ходи в Африка

Може би ще се чувства по-добре далеч от този противен тип, но така е по-близо до децата си.

Нали беше погалила някакъв тъп носорог в Африка и получи инфекция. Природозащитниците са най-потърпевшите хора от гадни болести като кучешка тения, токсоплазмоза и др.

Ако официалните информации са честни, предполагам че става въпрос за бърнаут, който отнема няколко години за възстановяване. Много ми прилича на развитията при Даяна.

Шарлен е от Бенони в Йоханесбург, там живеят бели бедни и ниска средна класа. Мисля че семейството са емигранти от Зимбабве, тоест дошла е от нищото. Друго характерно за тях е че не са расисти, в смисъл нямат проблем с черните, но не ги допускат в личното си пространство. Тя по възпитание поне, е доста далеч от разбиранията в Монако, където има два клуба, три кафета, и поне 2/3 от жените са платени. Предполагам че ако той е бил отново със стюардесата от Того, просто й е дошло в повече, и най- вероятно са разделени. Жалко за дечицата.

Безспорно е красива жена,но много тъга има в очите й и по лицето. Със сигурност не й е лесно в кралския двор - трудно се свиква до теб да имаш съпруг - тиранин с непрекъснатите му изцепки , любовни авантюри и изневери. Ама явно се е примирила - две прекрасни дечица има и навярно те са причината да понася всичко това. Иначе , може и вообще да не ги види.

Интересно ми е, какво ли си мислят преди да се омъжат тези жени за някой кралска особа?

Тя избяга от сватбата, но принудително я върнаха.

И двамата харесват хора от своя пол. Театъра свърши.

Кой знае как говедото я е пребило от бой и и смазал лицето. И сега - ма болна, ма възстановява се ма нз си кво.