17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чак пък да е красавица....? Мъжка конструкция.

Според мен е хубава :)

йощ една принцеса -този път не от театъра и киното, ами от света на спорта и физкултурата. а-ман.

По ми прилича на шаран.

Хм, преди доста време я гледах на живо на едно Гран при, тогава беше с по-къса рокля и се виждаше минимум 10 см токче и беше наравно с принца. Оттогава все по снимките стърчи над него, какъв ли ток носи под роклите, които все са дълги вече. А и тоя, какъв е тоя фетиш милфката да го гледа отгоре, а пък той хич не е нисък. Вярно, жално гледа русалката, ами то с тоя поне 15 см ток въобще не е лесно.

Няма вид на щастлива жена.Явно не стига само да си женена за принц.

На тази раменете й като на нашата Деси, президеншата! Хубави жени, едри, снажни, ама принцовете нещо хич ги няма на фасон!

Шарлийн е била професионална плувкиня. Не го намирам за красиво, но е нормално при такъв спорт, тялото ти да изглежда по този начин. Стига сте намирали кусури. (Нашата Деси няма да я коментирам)

Не намирам кусури! Харесват ми такива хубави, големи, изпарвени рамене, стига да не се запускат, че след професионален спорт после месото става страшно. Наистина ми харесват, не им се налага да си слагат подплънки, за да компенсират диференциала, могат да ходят с голи рамене и т.н. и т.н. Тази Шарлийн е жестока мадама, но винаги гледа като пребито куче, не знам с какво я държи този ... но изглежда е насила.

Колко поколения русокоси, синеоки Грейс Келита са нужни, за да се оправи фасона на трълестата династия от Монако? Задачата май е доста трудна.

Не просто трудна...невъзможна е!

Бих казала, че тя е грозновата, а самия той е симпатяга. Въпреки, че е по-млада не намирам нещо красиво в нея. И прическата и е зле

Естет 77

Ко речи, ко?

Красива жена, жалко, че изглежда винаги много тъжна.

Ами с този до нея,дето има форма на обърната кофа,няма как да не е тъжна.

и тя си е слагала силикон в устата или поне лифтинг е правила - усмивката й е като парализирана, а устните - криви също като на нашите силиконки, само дето не са толкова грамадански джуки

А на принца панталоните очевидно не са му по мярка. Все едно ги е взел назаем от Меркел.

Защо хубавите ябълки винаги ги ядят прасетата .Няма ли принцове

Ама тях по правило ги изкопават първо gold digger-ките.

Хубава жена и роклята й е много интересна