Принцовете Уилям и Хари за интервюто на лейди Даяна пред BBС: То отне живота ѝ

Двамата братя реагираха остро срещу измамата, с която си е послужил журналистът Мартин Башир

Обратно в новината

Коментари - Принцовете Уилям и Хари за интервюто на лейди Даяна пред BBС: То отне живота ѝ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Същия този журналист беше сътворил подобно интервю и с Майкъл джексън в което се оказа че те са говорели едно неща по време на снимките а във финалната версия нещата са монтирани и представени по съвсем друг начин. Тоя човек трябва да отговаря за действията си

Грозна и евтина била! Нито е грозна (грозен е Чарлз), нито евтина (инак нямаше да я вземат за булка), но за сметка на това е била отчайващо глупава и лекомислена. Медиите няма как да се виновни за това, че от Бъкингам са предпочели необразована снаха, завършила помощно училище, явно Чарлз има по-сериозни проблеми, отколкото може да се предположи.

Позорен начин на водене на журналистика.

Моля, придържайте се към фактите. Принц Уилям и "просто Хари" се наричат тия двмата. Хари не е принц, а послушник, така нареди женката му

като не знаете английски (и аз не претендирам да съм експерт) поне български научете!!! "Вълнообразният ефект от тази култура..." - може би лавинообразен?

Също като оная опра ,всички журналисти са еднакви!!!!!!!!!!!!Лъжльови и алчни за пари!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Че тоя Башир си е мошеник и измамник едно наум... но това че Даяна е почнала да кръшка далеч преди Чарлз да му дойде на ума да прави нещо, също е вярно. Ама не й бил обръщал внимание ала бала... Аз не знам някой да я е вързал на синджир и да я е завел да се омъжва за Чарлз. Тя самата се натикала в ръцете му като при това открай време си мечтаела да бъдела принцеса... учила недучила и на 19 години сватба -ок, но да е наясно и с последствията. Ясно й е било че бъдещия й мъж си пада по друга. И сега - интервюто било отнело живота й?? Интервюто я накарало да тръгне с Ал Файед и да обикаля с него къде ли не? Можело е да си седне на задните части, да иде някъде където няма папараци наоколо и да си прави каквото ще с който иска... но затова все пак се изисква пипе.

Това, че е трик-нал, едно. Но че си е казала казаницата какъв е проблема. Все си търсят причина да се изкарват жертви, колко е несправедлив живота спрямо тях, горките принцове и принцеси.