17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На 27 е тоя а тая е с него за парите

Мъж мултимилионер с жена мултимилионерка....Абе на кой му пука за готвенето. В този случай готвенето е хоби, не битовизъм :)))

Браво, така ще има повече време за другите брачни работи ;)

Тъй, тъй! :) Едва ли точно Ник Джонас ще пести средства за поръчка на храна от ресторанти, все ще може да извади пари за едно икономично обедно меню от супа и препечена филийка или за вечерна пица със салата. Като гледах клипа на "Sucker" и закачките с Приянка, други качества на мургавата мацка ще да са надделели при избора й за съпруга!

Супер. Такава красива жена не се вкарва в кухнята да готви. В кухнята влизат да готвят българките. Приянка е за гледане и обичане.

Браво бе, Дир. Браво. Нито съм ви обидил, нито съм обидил някой друг с коментара си. Пиша на правилен български. Защо ми изтрихте коментара? Какво говори това за вас? Или не можете да търпите критика и чуждо мнение, или имате някакви лични интереси за да го правите. Ежедневно доказвате, че не сте медия.

Спрете с тормоза над нас моля ви! Въобще не се интересуваме от Приянка Чопра ли беше Пияна Джофра ли бе?

Мъжа ти но не и нас!!!

Пиянка съпруга - весела къща!

ТРЯБВАШЕ ДА СИ ОМЪЖИ В ПЕРНИК И НЕЩАТА ЩЯХА ДА ПОТРЪГНАТ .........

На кой му пука!?!?

Не знам ДИР защо пише само боливудска звезда всеки път , тя е и холивудска звезда. Тя живее в САЩ, не живее в Индия. Има американски филми и сериали.

Така е модерно! Един сандвич даже не могат да забъркат!