Приятелката на Ал Пачино го напусна - бил твърде стар

Трудно е да си с толкова възрастен мъж дори ако става дума за Ал Пачино, заяви 40-годишната Мейтал Дохан

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ах, а тя кога откри. че е трудно, преди, или след като взе парите?! Много са смешни старци, които взимат по-млади жени. Мили старци, никоя не изгаря от желание да сменя памперси и да мие повръщано и нас*ано. Ценете жените си, ония от младини, ония, които са до вас цял живот и ви търпят, не само, но и се грижат за вас , и дома ви, и са отгледали децата, че и внуците ви, защото на стари години само от тях можете да очаквате грижа и подкрепа.

не е лоялна. Можеше да не обяснява очевидни неща...

С мека сиренка от две десетилетия. Къде го търсиш.

как от самото начало е видяла нещо в него. Ако иска пари има и млади с пари. Защо този с изтекъл срок на годност. Мисълта за увисналата плът ме кара да пресъхна като пустиня. Може само във филм да се гледа.

Не е само до плътта. Старите хора, възрастните и мъже и жени, имат вече установени навици, характерни увреждания. болести, стари и досадни най-често привички. Остарял мироглед и т.н. Възрастният човек не може да се промени. Няма как да стане модерен, актуален, винаги е смешно и гротескно, като се опитва да се прави на млад. Само, ако има пари, власт и имàне може да съблазни някой много по-млад, и който твърди друго-лъже!

Така ... Така... не е бъркал надълбоко в джоба си и тази хитруша се е усетила навреме, че нищо няма да прибере. Сега ще търси друг балама т.е. спонсор.

А е трябвало да се бърка. При 40 г възрастова разлика. Щото в гроба ли ще си ги носи? Хитруша.... Чак пък... Жената е практична.

цветенце

Тая "практичност" си има и по-правилно-име - проституция :)

Ако обичаше да пръска пари по нея - едва ли разликата в годините щеше да има значение :)

Всички връзки между двама, не уточнявам пол, с голяма разлика в годините са на основа младост срещу пари/ кариера/ слава и комбинации между тях. Може да има изключения, но те само потвърждават правилото. Всеки да избира, според това, което най-много цени, а какво правят другите не ни влиза в работата - това е техният живот.

Па тя е твърде меркантилна.... да каже нещо, което не знаеме.

Защо нападате жената?Ал Пачино и на младини не беше първи красавец, а сега е отвратителен. Защо трябва да го търпи, при това и стиснат? Естествено че трябва да има голяма компенсация да му гледа сутрин старческата физиономия и телесни звуци. Той явно лежи на стара слава и си мисли, че е неотразим

А защо, бе, пич, тогава се е хванала с него? 39 години разлика!!! Когато му се натискаше преди 4 години, да не би разликата да е била по-малка? Ясна е работата - кучката си е мислела, че ще смъкне много пари от великия Ал Пачино! Сега, като видя, че работата не става - голяма им била разликата!!! Ами пада й се!!!

Ал Пачино: "Че кой чука 40 годишни???"

Който може?

nmnnnn

xnxxx

Чичо Ал да слезе на земята, да си намери някоя състрадателна жена в разцвета на силите и да ѝ плаща щедра заплата като на добра детеглеачка, пардон старчогледачка. Тази хвърчилка до него изглежда добре на червения килим, но едва ли ѝ се иска да му приготви топла закуска сутрин и разтрие схванатия кръст с ароматни масла вечер преди лягане.

Дали тази ще прочете мнението ми за нея? А то е: Ти си твърде проста!

Предполагам, че ако изглеждаш така е трудно да си с мъж като цяло.

Когато са се запознали, разликата им не е била 39 години.

Родена на 24 август, зодия Дева - една от най - меркантилните, заедно с другите земни зодии телец и козирог. При девите няма ли пари и облаги , пиши ги бегали. Оставям настрана въпросът, че е еврейка , то при такива няма националност.

Мани това. Мейтал си е чисто еврейско име.

Николета, отваря ти се бизнес ниша. Ти, миличка, не се плашиш толкова лесно, нали. "Богат, грозен няма!" са казали хората!

Златотърсачки, сър!

Само се питам, що е започнала, като е ясно как ще свърши? А, да. Сега това е новина. Глупави мъже, хитри жени или мъже с пари и жени с амбиции,...ама като не искат да ги пръскат и купуват само цветя, хак им е,...напускат ги.

Щото преди 2 години е бил в разцета на силите си! :))) "Как да кажа любезно, че той не обича да пръска пари? Купувал ми е само цветя." - ей го на разковничето!

не и се ляга с труп в кревата, ...

... да си земе некой младеж, да го разкърши

Съвсем нормално за еврейката - използвала е дъртия Ал за "ракета носител" и сега когато той й е свършил работата му бие шута! Интересно ми е до запознанството й с Ал Пачино някой чувал ли е нещо за тая Мейтал Дохан?! Въпреки всичко я разбирам - на женицата й трябва оран и то дълбока - само на 40 годинки е! ;-)

И сега си представяме обратната ситуация - Пачино я натирва и казва навсякъде, че тя просто е много зле в леглото, ама много. И колкото и да я обича, тя си е много зле. Не ми се мисли какво ще му се случи от цял морален Холивуд, разни феминистки организации и др.

Значи Пачино да си намери някоя 18 годишна

Това се нарича аджеизъм - дискриминация по възраст...

Козата си сака пръч

Сега, тая ако иска да убеди околните, че са и трябвали 2 години за да разбере, че Ал Пачино е с 39 години по-възрастен от нея...трудна работа. И за каква точно любов говори, ний-вероятно за любов към парите на Пачино. Само дето той пари не давал, а само цветя. Долно еврейско племе! Не че златотърсачките с друга националност са с нещо по-различни. Тъжно е да видиш как мнозинството добри актьори на стари години се опитват да останат млади като си хващат приятелки, които може да им бъдат внучки. Пачино не е единственият подобен случай. А тая много скоро ще се прилепи към някой по-перспективен дядо.

Жестоко пиче

Тоя на 80, какво прави с тая на 40. Жените в тая възраст са като отвързани. Занят, че скоро ще ги бракуват и са неудържими.

От коментарите и става ясно, че е класическа сметкаджийка, на която са и излязли криви сметките ... щото ги е правила без кръчмаря.

Сетила се Мара да се побара. Надала се е да умре за няколко месеца, ама той се е оказал държелив, да е жив и здрав!

Хаха той дето не умрял, дано още дълги години да е жив и здрав, ами не си е загубил и разума. Тя се е надявала на скъпи подаръчета, ама той романтик от старата школа само с цветя ;)) Там е скрит заека, нека да имаше подаръци за няколко милиона, възрастта нямаше да има никакво значение.

Възрастните известни мъже са много уязвими. Понеже цял живот жените са припадали по тях, губят реалност за възрастта. И се намира някое млада лисица, която го прави за резил на дърти години. Не е нито първия, нито ще е последния. Искам да кажа на всички дърти мъже, които се женят за млади жени. Хак да ви е.

В коменатара ти личи завист и страх да не бъдеш изоставена. за мъжа е нормално да се жени за доста по-млади жени, за жената обаче не е. Освен това мъжът с времето става все по-ценен, докато при жената е точно обратното! Такава е природата.

Дреме ми какво личи от коментара ми. А ти защо се впрегна? Ааааа да, защото си "станал все по-ценен".

Глупости. Жената може и на 80, а мъжът - не

Права си жено,на тъста ми ,който беше на 75 една 65годишна му отмъкна 30хил.долара и после като умре имаше претенции за вилата-на стари години мъжете обезумяват за жени,а жените за пари.

Вземам го и на тази възраст, па макар и само с цветя..

Естествено, че парите са причина, древните привички на това племе не са забравени......все пак е еврейка.....

"Как да кажа любезно, че той не обича да пръска пари?" Жените са си с вградени наклонности за прoституция... Не е във възрастта, осъзнала е, че Ал Пачино не е прост и няма да може да го дои.

"Жените са си с вградени наклонности за прoституция..." - далеч не всички. Между другото, и при мъжете се среща - отново далеч не при всички :)

Тази мадама е на 40- възрастта когато дамите искат най-много ласки под всякаква форма. Любимият ми актьор няма как да изържи на това темпо.

Елементарно Уотсън!

Той (Ал Пачино), наистина е древен. Но пък е бил древен и когато го е хванала. Не ми е ясно- ся по- лесно ли ще си хване друг чичко - паричко или е целяла да му роди едно дете и да прилапа кинтите, а пък то не се е получило? Нейсе, тя също не изглежда кой знае колко чудесно и красиво гадже.

истинската причина - купувал е само цветя, иначе защо да се разделят

Като се е загаджила с него и той е бил на 77, бил е първа младост.

А тя като го е взела, не е знаела че той е с 39 г. по-възрастен нали? :) Как минава времето...бил е на 77 и след 2 години хоп... на 79. Странно :)

Серпико не е прост,40г.изрелска артистка недоволна,че измъкнала само цветя? Поне няколко диамантени пръстена да беше подарил на жената,а той романтика.....

Е тая откри топлата вода...

Ебеш,не ебеш,на уя времето минава казва пословицата

тека е

Елементарна женица.

Велик е,кифлата не го заслужава.

Е, какво да го прави - не може само да му гледа филмите! Гъзът си иска своето ...

Не си разбрал главното - пари, пари не дава гадината, само цветя... Ужас. То за гъза лесно ще се намери някой да помохне, но кинти те...