Приятелката на Киану Рийвс: Той е вдъхновение за мен

Художничката Александра Грант получи награда за творческата си дейност

Обратно в новината

Коментари - Приятелката на Киану Рийвс: Той е вдъхновение за мен | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уникален, и нестандартен човек и актьор, може би защото е имал тежък живот с много превратности, а и защото има невероятен интелект се е запазил земен човек, въпреки славата. Удоволствие е да го гледаш във филми... раздава се напълно... и тези тъмни, омагьосващи и тъжни и търсещи очи... дано да е намерил покой и щастие с тази жена!

Е, явно IP ми е спряно за определени теми, тук мога да коментирам!?!?!?

Един от любимите ми актьори и по мое виждане адски готин човек /без да го познавам лично, естествено/, но не му върви в личния живот. Дано сега наистина е щастлив с тази си избраница. Жената сигурно си има качества, щом го е привлякла и определено външния вид и годините не са най-важното, но просто няма как да кажа, че тя изглежда по-възрастна от него и някак по-неугледна. Странното е, че и бившата му съпруга, не знам всъщност дали са били официално женени, която е починала, ми изглежда по същия начин. Очевидно човека не е повърхностен, но има стойностни жени, които са и не по-малко красиви и интелигентни. Все си мисля, че със Сандра Бълок щяха да са идеалната двойка. Поне на екрана много си подхождат!

Направо се е извратил...

Баба му колко е запазена. Браво

Късметлия. С такава жена дълго се изкарва

Е това вече е находка! Хора, попаднали веднъж в светлината на прожекторите, да не си исгубят акъла и да останат верни на себе си! Евала и на двамата!

Готини са и извън клишето. Харесват ми! Явно е наистина любов, а не просто събиране:-)

И двамата са за пример! Скромни и отдадени на работата си. Нищо общо с повечето холивудски и други звезди.