Продадоха банкрутиралата компания на Уайнстийн за близо $300 млн.

Четирима от петте ръководители на "Уайнстийн къмпани" подадоха оставка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В САЩ са майстори за пирамиди, балони... Една фирма с 60 служители, почти няма никакви активи, някакъв склад с 5-6 офиса да го продадеш за 300 милиона$. Те на практика организират филма избор на сценарий, актьори, самата реализация се прави в Холивуд, сигурно имат някакви проходи от правата на тяхната продукция, но едва ли са толкоз много За тези пари можеха да направят тридесетина нови такива ООД-а

Да погледнем от друг ъгъл. 300 милиона долара ти изглеждат много, нали ? Но това е само една фирма с 60 служители и 5-6 офиса. значи доларът толкова струва. И това едва ли е новина, след като отдавна се тръби, че доларът няма покритие. Покритието е само в главите на дядковци, които живеят в свят отпреди 30-40 години.

щяха да го направят сър. иначе патакламата е била за да го фалират и за да му вземат компанията. 50 жени... а защо не 100, като му гледам филмографията.

50 целомъдрени девици са си траели, като са получавали роли срещу секс, ама 20 години след това изведнъж се сетиха как Уайнстиин ги е натискал да легнат в леглото му, и как са се дърпали тогава !

Едни гарвани извадиха очите на други гарвани. И не за някакви интимни преживявания а отново става въпрос за големите пари в Холивуд. Казано смилаемо - няколко удара под кръста и част от конкуренцията е унищожена.

Жени, които ходят облечени като каките под червените фенери. Жени, готови на всичко за една роля, преди да станат известни. Жени, които непрекъснато пускат свои разголени или направо голи снимки. ..сега същите обвиняват някой, че им е пуснал, в замяна на роля...

Дирниците скриха коментара ми :) - казах просто, че фирма може и да няма, но спомени има за цял живот. Човека с удоволствие ще си глед филмите с неговите актриси и ще си спомня за началната им кариера. Ако изтриете поста ми, ще го публикувам отново през проксита!

Когато не играеш по правилата на онези с рогата и пирамидите си аут от играта имат достатъчно лостове и слуги които да им помагат за това. Но пак е късметлия други, които не им играеха вече по свирката излезнаха с краката напред.

Тоя е един от тях бе момче.

назови продуцентите и режисьорите от неговата класа.

Фирма няма, но спомени - цял живот! Сега спокойно ще си гледа филмите с неговите актриси... и с удоволствие ще си спомня за началната им кариера.

Нали тази компания беше най надеждната за АЕЦ Белене, какво ще каже сега енергийния министър

ох леле майна, моля ти се недей...дори и да не правиш разлика между тази ''компания'' и Уестингхаус, как мислиш, дали едно продуцентско студию може да конструира реактори?

Уестингхаус беше, ама и тя фалира

уестингхаус или уайнстиин има малка разлика, не този евреин ами другия, може и някой руски евреин да дойде, все едно ..

Значи се разтурва гълъбарника, исках да напиша филмовото студио. Евалата Харви. Голям си!