17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая да не е от БКП - нахална като комунистка!

не става така,както си го мисли сеньората; ако гибсън прояви съпричастност към личната драма и позволи на нея сега, утре други ще се възползват от него неправомерно и адвокатите им ще използват този случай като основание - знаем ги тези позовавания на предходни случаи при търговските марки до какво водят

Боже, с какви глупости само занимавате хората. Дир това ли е най важното за деня?

не е същото като мел гибсън, нали? очевидно е сатира

с името на Мел Гибсън ли, с лика му ли или с нещо друго?

Miel означава мед на испански

Пък и нахална. Казали й, че не може, тя пише послания. Уж много се уплашила - грънци. Гледа само как да намаже, че да си вдигне продажбите.

И очевидно го продава в достатъчни количества, за да стане това достояние на юристите на Мел Гибсън. И сега ще я занулят, както и трябва. Що не продавате у нас лимонада, капути или водка "Мел Гибсън"?

Ако медът й е калпав стотици хиляди ще заведат дела срещу Мел Гибсън. Няма да вземе и долар от делото, на босата цървулите не се продават добре. А и да вземе, ще ги дари за благотворителност. Тук идеята е, че е заявил ясно, че няма общо с "продукта" на дамата. Това е целта. рs: Дане мислите, че е изтрезнявал последните десет години, та да чете реклами за мед от Латинска Америка? Името му е международна корпорация. Има си достатъчно служители, които да се занимават с темата.

Мелчо Гибсън чете форума на дирника, като си го превежда с преводачката, а отвреме-навреме се и включва.

Ясно е, че така си мислил.

Царвуланко...

А ти кой си миризливко?

Бойко да се обади на Мел и да ходатайства. Ако не - О-став-ка

Кърлежи, които прикриват беззаконието с благи подбуди!

"'Fair use" като използва лика му по хумористичен начин

Пита се и още как!? Аз исках да използвам за едни мои арт колажи кадри от филми, като Титаник. Логично изпратих писмо до съответния отдел в 20th Century Fox и след, като получих категоричният им отказ, прекратих проекта си. Така се прави.

Да обаче като са намесени децата и най-вече медиите нещата придобиват друга окраска. За съжаление едва ли ще разберем края на историята - няма да е сензационен вероятно.

Такива са правилата ! ПЪРВО СЕ ПИТА , и едва след отговор “да” се действа .

написала: "Мед против забременявае" - а как се ползва? - намазваш му го и го ближеш

насилие!!!