Произведено в България: бебетата на 2019-а (част II)

Още и още бебета със звездни родители, които се появиха на бял свят през тази година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ах от тези "чудни" имена Амая, Кая, Тая. Дая, Вая, Синая, Лая, Трая, Тея и др подобно тъпни, направо ще се напикая. Абе нЕма ли за тия наште дЗвезди нормални, човешки и наистина красиви имена?!

Тотални луузъри

Ейй... ма има производство за гордост в таз' клета България! Това да произведем нещо читаво с ръцете си - няма да го бъде, ма на бебета равни нямаме!!! :D

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА АРЕ СТИГА БЕ!

Този Наум Шопов е срам за името си, срам за баща си и дядо си и срам за докторската професия. После що лекарите ни са такива.

Златките ще се множат, щото имат пари да си гледат децата. Нормалните българи до 30 абсурд да имат пари и за едно дете. Геноцид! Агуая, Амая - честито, малки индианчета!

Агуая, Амая, Ашурая, Патрик, Лоренцо и така нататък. Честито

да не забравим и Илиана-Куини Раева, моля!

Боже ! Боже! Амая, Агуая, Ая, Ивон, Кай, Патрик, Габриел, Доминик, Бо и още, и още велики творение на имена от знаменитости/?/. Какво им става на днешните млади? Как измислят имената на децата си? Колкото по "изчанчени"-толкова по модерни? Къде отидоха хубавите български имена-Стефан, Никола, Георги, Васил, Ивайло, Славин, Ирина, Калина, Дарина, Десислава, Петя, и т.н.? Това са имена за цял живот! Мислете, че малките Ви дечица ще станат някога баби и дядовци! Как ви звучи БАБА КАЙ? Дядо Бо! Крайно време е да се въведе законът от Германия за имената-списък с немските имена! Избор от него! Ако си "сътворил" коктейлно име-НЕ!

Само матрял по тея географски ширини...ма все лош...

Ей добре че ни осведомихте пак за мамая, папая и другите индианци, че иначе не знам как щях да спя...

Хубаво, че не ги правят с ръце и акъл, че ако знаете какви уроди щяха да се реждат...

Всичките са без брак. Защо?

Колко от изброените са звезди е под въпрос. Някой ги направиха журналистите, други са със съмнителен талант.,но децата...... С какво тяхните деца са повече от другите , обикновените родени през годината?! " Звездни. бебета"?! Не ви ли е срам?!

За какво е тая показност като новородените в БГ намаляват всяка година откакто избухна демокрацията? И първите бебета които ще се родят през 2020 пак ще са с майки на 12-13 ромчета

Раждането на дете е съкровено и много свещено. И много понече от събитие. За да се принизи до "произведено", та дори на шега. Но откъде да знаят това авторите на жълти новини.

Глупости, раждането на дете е абсолютна тъпотия!

ако съдим по тебе - да, тъпо е!

производството е на простаци и простакеси.....

Много грешки допускате,нямате ли редактори?Дразнещо е!

Дир, не ви е пълен списъкът, и аз родих през 2019, а не се видях :)))

А ти коя си! С какво ди известна?

Логичен въпрос. А тези с какво са известни? Или по-скоро с какво смислено нещо са известни и какъв точно е приносът им за обществото.

Твоето дете нали не си го кръстила Ашуре, Агуая, Кай или Търнокоп? Щото тия имена са модерни, да знаеш

Произведено в България , за Износ !

На ишлеме