Проклятието на DMX: Как рап звездата стана жертва на дрогата

Музикален ментгор въвежда 14-годишния Ърл в света на наротиците с крек, скрит в цигара с марихуана

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

DMX , Earl Simmons, е един от най-харизматичните и култови рапъри, наравно с Тупак. Имал е грехове, но имайки предвид средата в която е живял, може да се каже , че си е направо добряк по душа. Фактът, че първите му 5 албума стават номер 1 в Билборд , говори сам по себе си. В момента милиони фенове от цял свят изказват съболезнованията си и слушат песните му.

Добре, само прочетете че приближени хора на семейството казват че медиите лъжат и не е взимал скоро наркотици, но пък се е ваксинирал...

Легенда! Жалко, мислех, че ще изкара нов албум скоро.

ДИРници, ще ви пратя на Тръстиката....за триене на коментари.

Като убият негър-маймуна в тъмното, хем РАЗЧИСТВАТ всякакви ВИРУСИ, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България и ще има пари и работа за нас, българите.

15 деца от 9 жени. Маймуна.

ta da pitam kude e razlikata mejdu tziganin i negur?

Расата, нито полът нямат никакво значение. Всичко опира до това човек къде е израстнал, в каква среда и как е възпитаван. Има и един тънък момент - короната на славата за някои хора е прекалено тежка. Малко ли звезди от различни сфери в музиката се затриха от свръхдоза? Недейте да плюете, човека е живял както намери за добре и беше добър в това което прави - рап. Лека му пръст.

Съгласен съм, само че не беше просто ''добър'' в рапа. DMX e единственият рапър в историята на Billbord, който има 5 последователни дебютни албума достигнали 1-во място. един от най-добрите за всички времена.

15 деца. Не е стрелял напразно.

Не са му виновни наркотиците. Познавам бая хора, които пробваха това-онова, по-твърдо от трева, в гимназиалните години и станаха отговорни хора и бащи, с по 1-2 деца обаче. Защото мислят как ще ги отглеждат и възпитават. Човекът цял живот е вършил простотии, погледнете в Уикипедия legal issues за какви кокошкарски работи е хващан. И няма научаване.

Някъде да сте прочели за legal issues на Фридрих Ницше? Оставаше нигъра BMX или както и да е, да напише втори "Залезът на боговете" или " И тъй рече Заратруста"? Няма нигър, който да надскочи собственото си его и да се превърне в Свръхчовек....ако не излезе от ГЕТОТО.

Ницше, освен , че е бил гениален, е посещавал редовно публични домове за хомосексуалисти, откъдето се е заразил със сифилис, което впоследствие го докарва до лудост и умира.

Един наркоман по-малко.

Rest in heaven X Dick for haters

15 деца от 9 различни жени?Тия църните само дрога и секс без презератви им е в глаата!Малограмотните залагат на количество,не качество,за да оцеляват!

Този защо не е еко, какъв му е карбоновият футпринт? Срам!

Да почива в мир. Ще си пусна няколко песни. Я, тук тези дето много критикуват, да си напишат името в Гугъл, да видят какво ще излезе. Нека да ви кажа - нищо. Така, че преди да съдите някого , се огледайте в огледалото и вижте първо себе.

А твоето като го пуснеш изьлиза информация за някакъв малоумен педал. И това повод за гордост ли е ?!

Аха, страшен критерий... Като напишеш името на Ким Кардашян и гугълът направо ще запецне, значи за теб тя е върхът.

То по същата логика може да потърсиш кафяво лайно в гугъл и ако има много резултати, трябва да му се кланеш, да му целунеш лика ли?

Да виждам се перфектен спрямо този глупак иначе един от любимите рапъри. Аз никога не съм друсал. Нямам и 15 деца. Не съм и разочаровал 9 жени да ги оставя сами да гледат деца.

Гнусничко същество е жалкият наркоман.Аз също съм своеобразен шоколадоман.Обичам шоколод и торти добуш,ама истински ,като и бисквитени торти , баварски крем но само ако са с истински маслен крем ,никакви "палми",сметани или маргарини и най-вече да е сладка ,много сладка.Холесторола под контрол,триглицеридите под контрол,захарта под контрол,теглото под контрол ,

...всичко под контрол и си оставаш все същия мазен педал на повикване...

Спокойно не се страхувайте ,харесвам и обичам жени. Е, вярно по някой път съм опердашвал ,я педераст ,я наркоман.. Някога преди много години край една тоалетна в Докторската градина се навъртаха педерасти като Вас.С лед като се върнах от казармата ,започнах да следвам ,но си продължих тренировките. Понякога след тренировки минавах през докторската градина да отида до баба ми да пием кафе .Бях скромно момче ,и някой от педерастите се лепваше към мен с предложение за продажба на дънки ли тави. Лепваше ,а аз вървя,а ми като се отдалечахме обикновено ми извъртах някое О шото гари, или учи мата или друга техника запазваща правото положение на атакуващия ,биех му един ритник и изчезвах ,я по Георе Георгио Деж или Априлов. Та я си вижте задника дали още личи ритника

Уау, Idiocracy е все по-близо...

Стига сте критикували. Хора като него заслужават уважение. Сам е успял да се се измъкне от блатото и да стане световно известен. Вярно, не е бил светец, но доста от песните му бяха насочени към социалните язви на съвременното общество , заради което силните на деня не му простиха и го натикаха в затвора. Безспорно остави следа след себе си ще бъде запомнен, слушан и подражаван.

Първо - как се е измъкнал, като си е умрял в същото това блато? Второ - силните на деня са му укривали данъците, а той се е борил да си ги плати, но не са му позволили - ха, ха. И силните на деня са му тикали наркотици и гърмящи пистолети в ръцете, а той се е дърпал.

За пръв път чувам за този. Но дори само от тази статия е ясно- не се е измъкнал от блатото.

Една хубава новина! Заглавието трябваше да бъде маймуна регистрирана като човек умря.

RIP The King of Rap https://youtu.be/U8U_gR58eJU

Един от най-големите в хип-хопа - RIP DMX ! ! !

тоя е отврат и гнус

същото се отнася и за почитателите му

Много си спрял, за съжаление не си единствен, даже не сте малцинство. Масово сте 6 волта тъпи прости ограничени мисловно олигофрени в тази страна.

Когато се обърна към Бог и срещу музикалната индустрия и взе да проповядва, точно тогава го смачкаха! Само скот който не знае кой е този Човек може да си мисли лошо за него! Бог да го прости и вземе при него във вечно щастие!

Обърнал се е я, като му е изпушил мозъка.

Кой скот? Ридли ли? Тони? Или Робърт? Ае, стига сте припадали по американски цигани па и вие. Голяма работа бил тоя - то се вижда от биографията му. Наркотици, стрелби, некадърно укриване на данъци и за капак - нацвъкал един автобус чавета, щото малко са неграта там...

Акъла толкоз, какво има да се дискутира. И между впрочем за първи път чувам за тоя циганин, та и звезда бил.

Цигани са родители те ти

Всички сте много смешни по добре си трайте !!!!

Защо е водеща новина този циганин?

Амо кой да е , ти ли?

Ама някой насила ли му е дал дрогата или е било личен избор.

Така е, наркоманите умират млади !!! В случая на 50 години !!!

Доста е изкарал

TRASH е. Ето това има значение.

на кой му пука за тоя бе

Защо занимавате България с прост, гнусен наркоманизиран мангал, а не разнищвате престъпленията на ГРОБарската хунта?!?

американците са извършили отромна грешка когато са купили и закарали в америка тия примати!

А, не, бе! При това, в онези колонии са закарали само 10% от това, което е закарано в Бразилия. Като и там приключва робството, 25% от населението на Рио са от този привнесен инвазивен вид. Да не говорим, че робите са основният експортен продукт на Африка векове наред и най-големият им пазар е бил ислямският свят, за където общо са заминали до 100 млн. от тези. А САЩ яко са си изпатили - първо тая работна ръка яко е отложила индустриалната революция, защото е нямало натиск за машини и съответно са стагнирали яко и второ - заради тези уж са си спретнали гражданската война, която е била най-голямата касапница в историята им и е унищожила не само всичко натрупано от труда на робите, ами още два пъти по толкова. Изобщо, не автогол с тях, ами направо са се гръмнали в крака.