Коментари - Прокоба тегне над "Фермата", трети участник влиза в болница | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толкова простотия на едно место ......... И направо съм в шок.

се прави за отглеждане и доене на крави, понякога и на друг добитък. Не бяхме чували скотове да карат мотори и да се катерят по покриви... Много интересно предаване, дано има още такива по всички канали, където и да натиснеш мутето!

Курбанът означава ядене на месо- нищо не дават.Как не се сетиха да палят свещи за здраве или да си поговорят за повече внимание при работа.Курбанът след това се прави всяка година на тази дата и не се прекъсва- т.е. има по- широк смисъл от едно ядене.Свързан е с убиване на невинно животинче и при положение,че имат храна. Ако нямат храна какви са тези глезотии с бира- вино- сладолед...

Нещастни боклуци, хванете се да свършите нещо полезно, не като идиоти да зяпате други идиоти!

Prav ste....i az sam boklik

Съжалявам! Спирам.

Коментираш в това предаване някои си позворяват политическа агитация , нарушават се грубо правилата за безопастност, използва масово диалект и цялата работа е за една реклама.

В предаванията на Опусумите не за първи път се случват сакатлъци. Да вземат да се кандидатират и те за парламента, че да си починем от техните предавания поне!

А някой осъзнава ли, че това се е случило преди поне 2-3 седмици и сега го представят като някаква новина. Да се надяваме, че щом продължават да го излъчват "прокобата" си е отишла и няма да има повече сакатлъци.

Ми то като гледам как работят аматьори без никаква обезопасеност, дори са малко пострадалите. Висят по покриви, без елементарна безопасност. Това в нормална държава няма как да се случи. А у нас се осакатяват мераклии за 40 000 евро награда, и с това вдигат рейтинга на шоуто.

Е, няма ли да го спрат?

къде са каските и коланите. Това си е строителен обект. Ама къде акъл в двата съсела...

Точно. Каски и колани. Но у нас те не важат. Разчита се на здрава кратуна и късмет.

Koгато пристигнах в САЩ преди години, един т първите ми спомени , шокиращ за мен тогава, е да видя на строеж на съседната улижа как леят фундамент за къща на земята ( тук във Вегас не е опасна зона и фундамента е просто дебела плоча отлята на земята ) С КАСКИ НА ГЛАВИТЕ ! Виках си - абе тея нормални ли са, за къф к.р са им каски ,ако работят на земята ? После видях и каски на главата на тракториста, булдозериста и камионджията със самосвала. Е, после разбрах всичко....

Съжаление България се напълни с тъпи шоута. Едно от друго по глупави. Вече нищо не ми се гледа

Всичко е парлама. Нали това е на запис.... Единия паднал, ама кат на театър. Другата и се плющяло, ама и забранили. Ко беше още? Аз така и едно серия не съм гледал. Предавания за малоумници.

Притеснени от серията тежки инциденти в стопанството, оцелелите участници предложиха да дадат курбан, за да сложат край на нещастията. Курбан се прави с голяо животно. Ако са по-бедни от продукцията да им дадат поне едно агне или шиле. Да го сготвят и да раздадат сготвеното, а не да го излапат като манастирски котараци. Това е курбан за здраве.

голямо прасе трябва

В нашата държава има Агенция по охрана на труда. С много държавни чиновници с дебели чиновнически заплати. И вместо да ходят и да рекетират средния и дребен бизнес, да обърнат внимание на условията на труд при миризливците в Спермата. С какво са по-различни от една обикновена фирма. Апропо, с участниците има ли сключени трудови договори? Плащат ли се за тях всички осигуровки и данъци?

_stankow

Не е прокоба, ами лоша организация. И неспазване на условията за безопасност на труда. Най-добре да закрият това "предаване". И без това няма стойност.

Единственото което "тегне" е сценарият и простотията. С курбан няма да се промени.

щото двамата тролове са продуценти на въпросното предаване

Единственото в това риалити, което си струва да се гледа е алманахът и историческите въпроси иначе всичко друго вече сме го видяли. А след като дадоха миналата година наградата на циганката Веска, която през цялото време мрънкаше за децата си вече не ги гледам.

Така се получава при много мускули и малко акъл, а не при прокоба :)

В тези предавания като Фермата и Игри на волята българският отдавна не е официален език. Взел е превес някакъв ужасен селски диалект, при който трябва да слагат субтитри, за да се разбере какво говорят участниците . А селските им прости физиономии дори няма да коментирам.

За подобни предавания, както и за спортни предавания, трябва акциз. Акцизът е за излишния лукс - алкохол, цигари, парфюми, реалити шоу, професионален спорт и т.н. Българите бягат в страни с високо данъчно облагане - Германия, Франция, Испания, Великобритания, Дания, Норвегия.

На тяхно място да влизат , Ирина Сарачинова , Иван и Андрей !

Начи, като човек не е свикнал с физическата работа, или като не спазва нужните процедури за безопасност, се стига до контуузии... Няма прокоби, няма тъпотии. Уникално, тежко, жестоко, и други епитети за дъвчене..

Тези сатанински предавания трябва да не се показват

Като са с две леви ръце и не могат да си намерят задника без карта, така е.

"гайдарят Стоян беше РАЗМАЗАН от дървена талпа" !!! Teзи от дир.бг май не гледат Фермата, а си пишат наизуст. Една греда удари въпросният гайдар по главата, но без никакви последици, камо ли да го размаже и да хвърчат черва и кръв. Смешни писачи

Просто, когато градските лигльовци се озовеме на село, за нас това се превръща в екстемен "сървайвър". Липсват ни елементарни знания по селския живот, както и рефелкси да се пазим, когато вършиме физическа работа. Нищо не тегне над предаването. Толкова си можем градските чеда.

озовеме, вършиме, можеме - явно градските чеда са и неграмотни, освен всичко

тия пък селяни кой ги гледа и се вълнува от тях освен роднините им?

"Точно бях взел резачката, когато се хързулнах по покрива. За секунди реших, че е по-добре да падна на краката си, вместо по гръб или върху главата си" Трябваше да се метнеш надолу с македонската глава, нищо нямаше да ти станем а сега си икълчи крака, добре, че не стана дюстабанлия!

"Тегне", щото толкова им е акъла! Не го слушайте Баце, когато си просТ, НЕ е по-лесно..., напротив - много трудно е. И когато не спазват елементарни мерки за безопасност на строеж, трагедията е неизбежна.

Прокоби? Кой вярва в прокоби? Курбан...едно агне струва, колко 100лв? ... Не не! Това са глупости. По-вероятно да е някой ретрограден ... меркурий, уран (няма значение, нещо лошо). Даваш 5000 лв на астролог , да ти направи хороскоп, и ще знаеш - днес съм на сянка, утре ше внимавам да не стъпя на криво, а неделя ще ми дойде важна мисъл в главата. АКо дадеш 7000, още по-верен ще е ! Може да чукаш на дърво, фъргаш сол през рамо, да се кръстиш, ако искаш, но в никакъв случай да се обезопасиш !

Ти, па! Нали ако се обезопасят, значи вярата им е слаба. То и без това, тези религиозните суеверници си падат по самобичуването и вменяването си на вина, та когато не стане желаното от тях, значи лошо са се молили, а когато стъпят накриво, значи нещо са прегрешили и нещо ги наказва. Сещам се за разни познати по стечение на обстоятелствата - колани в колите слагат, за да не ги глобят, обаче децата си ги возят отзад доста безотговорно. Като съм им правил забележка, че при катастрофа последствията ще са много по-сериозни така, отговорът неизменно и напълно сериозно е "всичко е в неговите ръце", а веднъж даже чух, че ползвали много силна молитва за път. Същите тези "самолекуват" всичко с хомеопатия и с пост и молитва. В 21-ви век е така...

Аман от безбожници ! Молитвата и Бог никога няма да са излишни, дори и в 21 век !!! Аман от модерни дженъри, чиято молитва са само парите и богохулството !

Всички суеверия са не рпосто излишни, но и еволюционен дефект в човешкия мозък. В пещерите суеверността е вършела работа, защото е помагала на оцеляемостта, но тогава тя е била достатъчно ниска, така или иначе. В днешно време, от суеверията няма никаква полза, а само вреда. Никога знанията и науката не са били толкова достъпни до масите, но реалността е, че масите изпростяват ударно. Ходи се моли на разни литературни персонажи от Бронзовата епоха...

"...Стоян беше размазан от дървена талпа..."

размазан, като презрял домат?

Не прокоба, а чиста проба простотия тегне над това малоумно чалга риалити. Очевидно няма никакви мерки за безопасност. Ако този беше паднал на главата си и беше останал на място, какво щеше да се случи?

Щеше средното IQ на нацията леко да се повиши. Ако пък беше паднал върху онези двамата неприятни дребосъка, въпросният коефициент щеше да се повиши по-рязко.

Тои е маке. Не ни върши работа. Виж върху опосумите ако падне...

Ми, в такъв случай, абсолютно нищо нямаше да се случи, ако този се беше утрепал.

Дира, в кой журналистически факултет ви учат да използвате думи като "размаза" в контекста на паднало парче дърво върху някой(което даже не е довело до някакви сериозни наранявания) ????

И какво строяли тея и с к'во? Кога ходиха до гората да секат дървета и да дяклат греди..., та се качили чак на покрива , па и паднал Миро от покрива, па ...

1. Кой изобщо гледа тези изсмукани от пръстите и насилени простотии? Явно панелните обитатели, които не са виждали стопанство и нещо толкова банално им се струва голяма екзотика. 2. Какви са тези суеверия - прокоби и курбани, когато те сами си търсят белята, а когато си я намерят, било от лукавого. Добре дошли в 21-ви век, където като пипаш фазата с гола ръка и те тресне, или прескачаш мантинелите на магистралата, за да я пресечеш и ту блъсне кола, било лош късмет... 3. Това предаване е чалга, просто отсъства вой и вибрато от дебел цигански "певец"

Освен родителите на участниците и екипът на шоуто, има ли други които гледат това задръстено риалити?

Сигурен ли си, че родителите им го гледат? Да не се окаже като на онези селски избори, дето единият кандидат се беше изпокарал със жена си и роднините си, защото за него имало пуснат само един глас - неговият собствен.

щом ще е старинна ферма... махнете ток и съвременни уреди. А за инцидентите със сигурност имат застраховки участниците.

Колко са всичките участници??? Да не останем съвсем без участници, че голяма загуба в обучението на племето ще отбележим

Убийството на животно за курбан няма нищо общо с обезопасяване и мерки за сигурност. Имат ток, а нямат колани и каски. Защо? Защото на пустинен остров или нашите деди са ползвали резачка на покрива. Мелиш брашно с камък, но те еш с резачка на покрива. Трябва да се печелят пари от реклама. Нали? А иначе не сме за парите:-) Даже и тениски и книжки за децата направихме. Скоро и дамски превръзки с логото за жените:-)

Каски имат. Първите дни някои ги носеха, след това престанаха, но когато талпата удари един, пак ги сложиха.

"Притеснени от серията тежки инциденти в стопанството, оцелелите участници предложиха да дадат курбан, за да сложат край на нещастията."

Най-сигурно ще е да заколите 1 от вас, най ще фане декиш!!!

Ако не искате вие да го ядете съплеменника си, дайте го на свинете...

Ааа то така е по сценарии.

Тея не ползват никакви осигоровки ,доста престъпно предаване

Но се пише осигУровки

Скелето на полятата????

Я инспекция по труда да се самосезира. Те имат договор с предаването - следователно са в трудово правни взаимоотношения. Де са им каските и коланите...

Освен това не са преминали обучение.

За безопасност на труда....да сложат долу меки дюшеци като ще падат да е на меко

Защото работят необезопасени, защото битките им са животински, защото участниците не са ММА бойци и каскадьори и защото опосумите са тъпанари!

На по-високо от легнала жена върху диван не се качвам. хе-хе

Идиот

Ще повърна от подобни сексистки “смешки”. Кретеноид.

Ауу ми дай заради твоята фригидност да не си евем жените вече!

И по-тежко от чаша не вдигам!