17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще ходим както си искаме облечен и с каквито си искаме дрехи и прически , независимо дали на задръстените балкански субекти им харесва, които освен да сочат с мръсния си мазен дебел и с кален нокът пръст , друго не умеят....

Тази защо носи мъжко име?

като казваше: объркА се свет!

обиждате кристиан? умрете копелета

Той?! Къде на снимките видяхте той?!

и на този му навиха резбата на обратно

Не знам защо, но на мен повече ми пролича на Кристиана Костова. Съгласен съм с коментара по-долу, че е идеален за Евровизия.

На война треа да ходим с такива момци....вместо да се пушкаме ще правил любов....дет се вика еволюция на природата....така че нема лошо повече да има кат него...

Едно време слущахме яки рок групи без да обръщаме внимание на грима и женствоното гърчене на изпълнителите. Музиката на 80-те и 90-те беше супер, но тя отбеляза и залеза на традиционната мъжественост. Може би ще видим и обратната тенденция един ден, но това няма да е по линия на Фалцет Костов. Нито го харесвам, нито ми пречи. За мен е една имитация на Принс. Но не можем да отречем , че има и надграждане - елменти на оригиналност в образа му.

Ако си пада по жени ше ги разцепи от чукане, женките харесват такива красиви и нежни момци

На женските им харесват такива в компания, защото им се ивждат безопасни. Все пак постоянно (ак оса готини) някой им бута аванси и това сигурно е много уморително. ... Колкото до тези "безопасните" - не очаквай да "разцепват" която и да било. В най-добрия случай ще се лефтерни хетеро.

Момчето не е виновно. Но няма ли си майка,баща?? Те какво мислят по въпроса? А въпроса е много сложен и както е тръгнало ще изчезне България ,а след това и света?

Да го сложат на хормонална терапия ли? Това може да стане само ако той реши, че харесва моми. За сега ми се вижда неориентиран или ориентиран ама наобратно.

Стига сте коментирали момчето.Животът си е негов,да си го живее.Красив е и то много.Какво значение има каква е сексуалната му ориентация.

НЕЩАСТНО ДЕТЕ?! НЕ ВЪРВИШ НА ДОБРЕ, ВЗЕМИ СЕ В РЪЦЕ!

Ами тва, е когато естрогена вземе връх над тестостерона при лице от мъжки пол, с мъжки полови белези.

На мен ми харесва. Не знам дали е наистина обратен, но мъжете в К поп не са обратни, въпреки че може да изглеждат малко странно за тукашния вкус.

За съжаление, нещата вървят към изравняване на визията на двата пола, едни нежни същества с гладка ексфолирана и обезкосмена кожа, оформени вежди и нокти, педантична прическа... Ако се добави и брада, става просто страшно, отврат. Не казвам да не се поддържа човек чист и естетичен, но това минава всякакви граници и неслучайно поражда погнуса в нормалния човек.

Това не е Кристиан Костов това е Педал Костов.

Не мога да разбера какъв ви е проблемът, честно! Първо, животът си е негов, тялото си е негово и той може да пряви каквото си иска с него, it's not your business. Второ, мислите ли, че с гнустото си поведение сте интересни? Не знам какво искате да постигнете, обаче 99.9% от всички коментари тук са толкова гнусни, че ми се повръща, честно. И не, това не е изразяване на мнение, това си е чиста злоба и хейт. Затова никой не се задържа тук, знаете ли? Ей заради такива като вас - деградирали, нещастни хора, чудейки се как да "оползотворят" времето си, правейки се на интересни в интернет. Никой не заслужава да бъде съден, камо ли по този меко казано жестощ начин, извинете, живеем в 21-ви век и всеки има правото и свободата да изглежда както иска и да прави каквото иска с живота си, това че вие сте ограничени и изостанали някъде из историята си е изцяло ваш проблем! В защита на музиката му - през 2020, въпреки пандемията, издаде 2 ep-та, като във всяка една песен е вложен смисъл, обаче няма смисъл да се хабя да обяснявам, вие и без това няма да разберете:) Но никоя медия няма да спомене това, нали? Надявам се да намерите щастието първо във вашия живот, след това да се бъркате в чуждите:)

За хейта си прав! Но всички останали твърдения са абсолютно неверни! И като следствие - подобно разбиране за абсолютна свобода поражда съответния "хейт". Или казано по друг начин, нарушиш ли съзнателно и предизвикателно утвърдени обществени норми - обществото изразява неодобрението си... по един или друг начин.

и вие с костов сте гнусни на 99% от хората, но не го осъзнавате, а той е публична "личност" и не е негов бизнес какво миризливо ... е !

ЩОМ ЖИВОТЪТ СИ Е НАШ, ЗАЩО ТОГАВА НИ ИЗНУДВАТ ТВОИТЕ МЕНТОРИ-ЛИБЕРАЛЧЕТА, ДА СЕ ВАКСИНИРАМЕ НАСИЛА?! НАЛИ СИ Е МОЙ ЖИВОТА, АЗ РЕШАВАМ! НАЛИ АБОРТИТЕ И ТЕ СА РАЗРЕШЕНИ, МАКАР,ЧЕ СА УБИЙСТВО?! ОБЪРКАНИТЕ ВИ ГЕЙЛИБЕРАЛНИ БРЪТВЕЖИ ВЕЧЕ МИ ПИСНАХААААААААА!

лош пример дава на тези които са ракрачени между нормалноста и джендърството...инак си е така да се прави на квото иска ма да не се бута под прожекторите...катао се е пъчи пред тях който иска ще го обича който не ще ще хейтва...така че какво ни морализаторстваш тук....

Бегай да се оплачеш на площада пред стария цирк. Там се събирате новите циркаджии

Абе, не знам точно какво е ТОВА, но със сигурност не е мъжко или женско. Нещо средно, може би. Но с малко повечко кютек, може и да влезе в релси.

Помнил го някой.....

какъв талантлив джендър, какво повече мога да кажа, идеалът на децата е момче с дълга боядисано в розова коса приличашт на жена, ужас до къде стигна света, масово джендъри и сбъркани

Като чета коментарите разбирам, че според преобладаващото схващане един мъж, бил и съвсем млад, трябва да изглежда като комбинация от Бай Ганьо и Боримечката. Вдеки е дете на своето време. Бай Ганьо Боримечков от години не се котира никъде, освен в някоя селска кръчма. Прочее, понеже пишете за тия неща, Фреди Меркюри, за разлика от Кристиян, беше потвърдено хомосексуален. Е и?!

Абсолютно съгласна съм!

отиде до Фреди, Фреди е доказан като велик глас и хората са го признали като такъв. А този с е опитва да се пробута чрез личния си живот, понеже глас няма и после реве, че го обсъждали!

Фреди можеше да си позволи да изглежда всякак и да прави каквото си иска- беше 100% талант, фурия и още го слушаме. Какво точно сравняваш?

Знаете ли че на корейците са с малкото мъжко достойнство. Има световна статистика .. на дъното са . Така че не му завиждайте ;))

Да вземе да се избръсне,че е грозна гледка космясъл.

Но, аз ще му помогна да се промени до степен на неразличимост между паветна и асфалтна настилка. Копеленце, бъди турпелив, идвам!

Прекрасен Кристиан! Не завиждайте и не злобейте! Хубави празници ви желая!

Не, това е малък неориентиран пендел с хормонални проблеми и малоумни родители. Ако видя детето така ще му завъртя сополите

води до подобни трагични последици...

МНОГО ТАЛАНТЛИВ ,ХАРИЗМАТИЧЕН И АРТИСТИЧЕН.

Че си пада по К-рор културата е ясно...че се облича (за нас тук) странно също е ясно, но защо е толкова ужасно слаб ?? Гърчав ? Някакъв проблем булимичен ?? За това родителите му трябва да вземат мерки овреме. Болезнено слаб е !

Горкото...нещо! Понякога хермафродитите се раждат с преобладавао мъжки хормони и са по-скоро момчета, но с течение на времето това се променя (обратният вариант също се случва). Изглежда, че това клето създание е точно такъв случай. Тъжно е, че цял живот няма да знае какво е.

Дали ще рекламира Педигри Пал сега??

Божеее какво се пенявите бе всеки си избира как да изглежда. Ако иска и рокля ще носи какво ви бърка вас това? Момчето е красиво и изглежда супер със сигурност не му липсват предложения от мъже.

Педро

Коста кристиянов БХАХАХАХА Тъпунгериии

Да е Здрав.. И всякакви крадци и трафиканти на Наркотици. и правещи бизнес с просяци,, да стоят далече от него.

Жалко....

прекрасен е, обожавам го. като гледам тея коментари не се учудвам защо не иска да говори на български и да има нещо общо с нас.

А операция за смяна на пола кога ? Явно съм стар ама K-pop културата не я разбирам...почти всичките изпълнители приличат все едно имат генетични проблеми

Всеки сам решава какъв да бъде!

Все едно да кажеш всеки може всичко?

Красиво и талантливо дете. Визията му съответства на музикалния пазар, към който се е насочил. Трябва ли да изглежда като Фики?

Типичен метро джендър, евнух, безполово същество.

Ли е това?

На първа снимка лелята рецепционистка зад него, с изображението на лицето си кърти мифки. Иначе , ако се е насочил към източно азиатския пазар си е съвсем в тон с тенденциите във външния вид.

През Средновековието, в католическа Европа,момчетата от хора,които са пеели в църквите,са били кастрирани за да запазят ангелските си гласове от мутация. Съмняваме,че това момче,за да съхрани гласа си е прибягнало към химическа кастрация. И от тук външния вид ,липса на мъжественост и мъжки хормони,

Много му е добре с дълга коса! Нека си експериментира момчето. А не от раждане до смъртта с 3 мм коса. В Бг масово са все едно в казармата., с машинката почти до голо и толкова.

Ши го вида аз лятото кат тая косичка му спари кратуната

Още ме е яд, че загуби първото място от оня слъзлив португалец, дето му дадоха победата от съжаление! Поне да беше Александър Рибак или Лорийн, ама тоя Салвадор беше много зле...

Побъркаха детето до степен да загуби идентичността си и да не знае кой е и какво е...

Прилича на Кристина Върлина

извратеняк