Простреляха мъжа, който разхожда кучетата на Лейди Гага и откраднаха 2 от тях

Певицата дава награда от половин милион долара за двата откраднати френски булдога - Коджи и Густав

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия кучета от глезене и уреден живот са забравили да хапят щом непознат ги е отвел! Я, да се пробват да откраднат някой уличен пес от Перник!

Абе, то кучето не е ли, за да пази? Явно също като френските коли и френските булдози са раними души

За 500 хилки още много разхождачи на кучета ще пострадат.

Е па не са ли чипирани? А га ти то някой хора вече са чипирани.

ТРИМА НЕГРИ СЕ СБИЛИ- ГОЛЯМА РАБОТА СТАНАЛО!

Абсолютно

Разсмяха ме. Какви са тези кучета непознат човек да ги отведе без да ги упой. Имам кавакзка овчарка (от по малките 80кг) много искам да видя как някой ще я вземе, и без това ще ми изяде и ушите лакомника.

Гага да не живее в Люлин или Младост ?

С тази награда вече ще трябва да ги разхожда поне рота.

Ха, ха, смешник. От човека по-страшно няма. Разни там алабаи, кангали и прочее добитък са нищо за някой, който с това се занимава. Хората ловят живи лъвове, тигри, ягуари, мечки, крокодили и т.н., та някви кучета ли ще им се опънат. Има електрошокове, спрейове, мрежи, примки, стрелички шокови и седитативни и още сума неща. Те разхождача са го гръмнали, на теб ти е интересно как щели да ти вземат кучето. И кво толкова има едно куче? Малко зъби и дотам, дето един защитен костюм ги обезсмисля, а докато кучето го дърпа, вече останалите от бандата са го вързали на възел и са го метнали в клетката.

Това са социализирани кучета - не мразят хората, за разлика от 80% от матряла. Най-вероятно са и по-интелигентни и по-чувствителни от 80% от матряла.

То па щото един RFID чип е голямата философия. Лесно се маха, а още по-лесно директно се пържи с по-мощен излъчвател.

Кой ще се занимава с кучето на този смешник?!

Да те размее това, че човек е прострелян 4ри пъти и ранен и две кучета са откраднати, а третото е избягало по чудо? Изобщо знаеш ли как изглеждат френските булдози и можеш ли въобще да ги сравниш с овчарки? Хора, които се подиграват на чужд дръб и се смеят и много ръсят мозък, определено трябва да се замислят, че може и те да попаднат в такава ситуация някой ден. Пожелавам ти Господ да пази кучето ти и "да не виждаш" как ти я взимат, нищо, че ти се иска както твърдиш.

Че тия общинските как прибират живи улични кучета, бре? Да не би все изпонахапани да ходят. Ако кучетата бяха по-страшни от хората, нямаше те да са опитомените вълци, превърнати на булдози, пекинези и померани.

В никакъв случай няма да си рискувам живота и да спасявам песовете на някаква лигава шунда. Независимо от възнаграждението.

Ти френски булдог виждал ли си? Хващаш едното с лявата ръка, хващаш другото с дясната ръка, слагаш едното в левия джоб, а другото в десния джоб, и си тръгваш с тях ...

Как разбра, че са глезени и имат уреден живот, което е довело до това да не хапят. Моето куче е гледано, има уреден живот, всяка вечер ми спи в краката И МОЖЕ ДА ХАПЕ. Каква взаимовръзка правиш между френски булдог и пернишки пес не мога да хвана, но ти си се разбираш важно е да си живуркаш със себе си.

"Чипирани" не означава, че имат вграден GPRS в телата си (което предполагам намеквате) но щом предлага 500,000 е близко до акъла да се досетиш, че не са чипирани.

Наградата е за да се ВЪРНАТ от КРАДЦИТЕ. не за да се търсят. не се тревожи, ще си останеш с борчовете и на кучетата. шунди или не, някой едва ли някога ще ти предложи пари за каквото и да е освен мижавата ти работа (ако въобще работиш)

това няма как да се е случило в центъра на цивилизацията и развитата демокрация!

Е, как ще му го вземат? Ще спрат до него с кучето и ще му кажат да го мята в клетката в буса, щото бързат. Ако се запъне или засуети, ще му вкарат няколко куршума, а кучето ще го натоварят набързо. Както тук крадяха, а сигурно и още крадат спрели за малко коли. На една позната така мъжът й беше слязал да купи нещо и оставил ключа в контакта. Някъв питекантроп се качил на шофьорското място и й казал да изчезва, щото бил бързал. Тя не схванала веднага какво става, та изхвърчала като коркова тапа - онзи с едно движение отворил вратата и я изхвърлил.

Вярно че били малки

Ти къде видя някой да се смее на трагедията на човека. Ама чукча писател.

Новото модерно. Гаргата последно от какъв пол е?

Бау-бау

Ебаси гепили годжи, утре галева ще иска пак оставка на Борисов.

лезбосатаниската само го е простреляла

....може и още как.....

много са пениш нещо, ма? лукавия днес ни та е тествал за ковид, м?

Явно идея нямаш колко кавказаки , вълкодави и сао се крадат .

Упой е някакъв древен философ ли?!

Добре дошли в Холивуд, най-прогресивния щат Калифорния! Радвам се, че една от най-прогресивните звезди, която наплю и се подиграваше грозно и то не веднъж на Тръмп получи малък урок, в какво ще се превърне социалистическа-нео-либерална Калифорния много, много скоро. В престъпен, опасен и препълнен с бездомни и гладни щат. А и още милиони идват откъм Мексико. Леди Гага, приюти ги у вас, мила! Но ще трябва да им дадеш да ти изядат булонките, след като изядат всичко друго.

Бах мамуу, тиа пцета хъркат повече от Киро пора от нашто село. И струват, хиляди долари, айде бягай бе, не се занасяй

Тоя за някакво си пикливо възнаграждение се дърпал, сега я оцелее, я не. Това не е като по филмите да те гръмнат и всичко е ок. Цял живот ще му създава ядове тази рана ако оцелее въобще.

за банкет! А кучетата пълнени или на пържоли!

Тая да гледа прасета.

gledai gaga i ne pitai za kuchetata i .vsichkite "zvazdi"se mislyat za umni i vzimat otnoshenie po kakvi ne vuprosi ,no ako ne im napisasano za da go naizustayt,sami bez podgotovka dve izrecheniya nemogat da kajat bez da sa uu ,mu,a.

браво,браво,браво. върнете и ги в разфасовки от по кило....

Гарджето, намерихме ги. В София на Лъвов мост са, рупат асфалт. Идвай да ги вземеш, че кметицата се сърди.

eee (нерегистриран) Разсмяха ме. ...

Виетнамска му работа

Sex-y "bitch" очевидно!

... Само малката кучка избягала :) че и я намерили....

През оная работа ми е!