Революционно противозачатъчно парализира сперматозоидите

Учени от Великобритания са разработили революционно противозачатъчно средство за жени, което не убива, а парализира сперматозоидите.

Обратно в новината

Коментари - Революционно противозачатъчно парализира сперматозоидите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали пък от кондомите, материала им, се причинявал рак на шийката на матката...Изобщо секса за една жена е всичко друго, но не е удоволствие.Страх от какво ли не и при това обслужващ персонал по време и след секс.

Що се притесняваш? На сила никой не може да те накара да правиш секс. Не искаш - не правиш. Каква ти е личната драма? За мене секса е удоволствие. И като всяко такова си има странични ефекти/дефекти. Ако ядеш торта - дебелееш. Не искаш да дебелееш - ядеш марули.

Е какво значение има дали ги убива. Сега хуманност и към спермата ли ще проявяваме. По добре убити сперматозоиди отколкото убити мъже като стане белята...

Защо пак всичко за "сметка" на жената? А професора се лъже.Сами по себе си контрацептивите не могат да контролират раждаемостта. В нежеланието им да бъдат прилагани е проблема.

Революционно ще е противозачатъчно, което ще се приема от мъжа, не жената. Няма нищо революционно в женските контрацептиви: до един имат странични ефекти, като се започне от хормонален дисбаланс (водещ до повишен риск от развиване на ракови клетки в репродуктивните органи, гърдите и др.), надебеляване, сухота/болки в половите органи и т.н. Освен това предпазват от забременяване, но не и от болести, предавани по полов път! Не знам кой мъж би изтърпял противозачатъчни, ако за тях биха имали същия ефект. От друга страна мъжете често се оплакват колко 'неприятно' било усещането от презерватив и 'развалящо удоволствието'.

Вече има мъжки хапчета от 20 години насам, но не искат да ги пуснат на пазара. Това много ще измени отношенията между половете, както знаеш в западните държави, при бременност жената има абсолютен избор да задържи детето или не, докато финансовото обезпечаване се поема от мъжа. Това, че на пазара няма мъжки хапчета е само и единствено в полза на жените. Тук и на изток от нас няма какво да се говори, тук си е загубена работа при всички положения.

Стоте милиона причини обикновено са доста адаптивни. Току-виж на някой дребен-вреден му разминала парализата и продължил да атакува...

Адаптивни, адаптивни колко да са адаптивни, като цяло никак. :-)

Да, последствията от секса са: - ужасни болести; - брутално нежелан от всички нов живот (бебе); - отвратително чувство - любов, което е тежка наркоманийна зависимост;... Изобщо ЖИВОТЪТ е ужасна болест, предавана по полов път и ВИНАГИ завършва със Смърт. Затова, ползвайте предпазни гуми - най-американския бизнес с милиарди печалби... Освен това се препоръчват и всякакви доскоро смятани за извращения, само и само да няма нормален секс между мъж и жена, понеже - вече се изясни - бил най-лошото, неморално и опасно нещо на света! Честито МУТАНТИ!

За презервативи не сте ли чували? Наистина ли толкова много хора не ползват презервативи? Бременност е най-безобидното последствие, ако го използваш неопакован. Тези контрацептиви хубаво спират плувците, но спират ли сифилис, ХИВ, хепатит?

Презервативите се използуват неопаковани, но се купуват опаковани. Няма противочачатъчно, което да гарантира100% безопасен секс- както от болести, така и от забременяване. Можеше да си измислиш друг знак- виждаш,че вече е писано тук с него. Така не се прави!!!

Професорът изтъква "спешната необходимост" от нови контрацептиви, защото смята, че светът не разполага с правилните методи за контрол на раждаемостта...Не света, а примитивните твари(всички знаем кой са) не желаят да си контролират нагона.

Тая работа не е като оная работа. В ихтиманско казват, че пиенето не било за деца (метафорично). Когато не можеш да владееш онази си работа, нищо не помага...

Всякакви форми на контрацептиви са вредни за жената. Всичко опира до половата култура на мъжа , т.е. сподсобността му да се контролира в момента на аякулация. Само примитивните народи се плодят като зайци поради неспособността си да се владеят. Няма извинение за това, та ка че си спестете коментарите. колкото си по-примитивен, толкова повече си в плен на инстинктите на прпиматите. Да се владееш не означава, че удоволствието от секса ще е по-малко. Напротив: изживяването на сексуалното удоволствие е правопропорционално на емоционалния диапазон на човека. Колкото си по-примитивен, толкова по-далеч си от висшите сфери на еротичното преживяване.

Отделяне на сперма има няколко пъти по време на полов акт, не само при финала. От това "контролиране" 1/3 от бременностите в България свършват с аборт, защото "половата култура" на повечето мъже е от 19 век. Като няма кой да ви обясни как ви работят брачните зеленчуци и сте задръстени да питате, така ще е.

Много има да се учиш, момко, преди да се захващаш със сериозни работи!

Спермата съдържа само 5% сперматозоиди и не във всяко отделяне има. В последно време при напълно здрави партньори не се получава зачеване. Има много фактори за това. Един от факторите е, че тези с опашчиците не слушат и не изпълняват специалните химически сигнали на яйцеклетката и тя не може да ги привлече. Сперматозоидите са като мъжете- да си чул мъж да послуша жена накъде да кара колата...

Първия не го е хванала парализата... Ще избяга от снимката и... ще направи белята...

АХахаха! :)))

То революционното противозачатъчно може и да парализира сперматозоидите известно време, обаче те са умни глави и ще се амбицират, че като се адаптират и организират, такъв ще му го ... Ако не на него лично, то на роднините му ...