Коментари - Процедурата по отнемането на Ордена на Почетния легион на Жерар Депардийо е започнала | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

как истерично подбърсват мурзилките в ДИР.РУ.

Хахаха! Смях!

Хич да не му пука. Пакистанската им министърка да си го закачи на оная работа

Тегаво ли ти е ,а вата?

Глей ти Путин какви приятели има, връчи му лично руски паспорт, уреди го да чука рускини защото Путин обича извращенията и перверзните хора. Самия той е педофил и си пада по малки момченца които му водят от охраната.

Знам го лично ,защото Путин е педофилил с мен когато бях малък и оттогава не съм спрял.. Честно!

Ще се наложи мъжете да приемат равенство с жените. Ако искат секс, ще трябва да питат за разрешение и да го получат. Аз лично искам някой ден от дъщеря ми да се иска разрешение и да е обмислено и без долни номерца. Също искам сина ми да получава изрично разрешение, а не да трепери да не е объркал и да обвинява света. Много е добре, че света отхвърля старите начини. Живеем в най-добрите времена. Но не за всички. За супремасистите, диктаторите и техните фенове, мутрите и техните фенове, изнасилвачите вече не е толкова хубаво. Нещата даже се затегнаха. Тези на които стратегията им за живота е в това да се възползват от други хора, с оправдание, че са по-висши, са възмутени.

Я кажи нещо за острова на Enщайн!

Ако беше доказан педофил като Бил Гейтс,Клинтъни Джо байдън Можеше и паметник да му направят

Правилно! Ако случайно се окаже чист, в което силно се съмнявам, ще му го върнат обратно.

Човек, който е изоставил Франция и Русия, за да стане гражданин на Обединените арабски емирства, не заслужава нищо добро. Надявам се и Русия да последва примера на Франция и да отнеме отличията, които даде на предателя Депардийо.

Тоя свят тотално изтрещя! То не остана нито един известен мъж, срещу когото не се е разлаяла някоя недонагласена преди 30-40 години псевдоартистка! Страшен бизнес си се оказа това, но не знам дали т.н. моралисти си дават сметка за огромните щети, които нанасят на днешните млади и на идните! Вървим към свят на тотален разпад и май ще започна да се радвам, че днешните "правоверни" са една 4-5% от целокупното земно население. Утре, при залеза на ЕС и т.н. "евроценности" да няма учудени ! Европа да не забравя, че вече го няма хан Тервел и.....

"То не остана нито един известен мъж" Без да съм много запозната с темата, май примерно Джордж Клуни или Брат Пит не са били обвинявани в сексуално насилие - поне аз нямам спомени да съм чула или чела нещо по темата. Вероятно има защо - мацките сами им се лепят, не се налага насила да ги вкарват в леглото си.

Еех, чичин, Аз съм един напълно неизвестен мъж, но и аз вече се ослушвам със страх дали не се е разлаяла някоя недонагласена преди 30-40 години псевдоартистка. Че ще ме налетят и статистите...

На негово място бих го върнал!Те не го заслуяват