Публикуваха кадри около разследването на фаталния инцидент с Алек Болдуин

Очакват се резултатите от балистичния и съдебномедицинския анализ на ФБР

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Таз със шарената коса съдила производителя, че бил объркал кутия с бойни патрони за халосни, а тя явно не знае разликата. Аз пък залагам пари, че производителят знае, че тези неща не се смесват и поточните линии най-вероятно нямат нито една допирна точка помежду си.

Дори и производителя да е объркал кутиите ( то няма как да стане дори и теоретично) , нали за това си " ЕКСПЕРТ " по оружията на снимачната площадка,да различиш БОЕН ПАТРОН СЪС СТЪРЧАЩ КУРШУМ КАТО Х.Й от кух отпред халосняк,ма паткооо тъпа!!!

В американските филми все някои убиват накрая стана и наистина.

А "експертката" на 20 години, дето отговаряла за оръжията,има ли вина, че е дала зареден с боен патрон пистолет ? Не му е работа на Болдуин да проверява, нали оная затова взема заплата

Прав сте. Но тази "експертка" продуцентите са я наели. Болдуин е един от тях. Страшно нелеп инцидент, който показва какво може да се случи, когато алчността, тип "да минем по-евтино, за сметка на безопасността" се окаже водеща при заснемането на филм. А и не само...

Никой не е знаел точно къде ще отиде този проектил ,но КОЙ И ЗАЩО е допуснал боен патрон на снимачна площадка? ТИЯ ВЕРНО НЕМАТ НИ КАПКА АКЪЛ !