Макартни, U2 и Адел искат свобода за Пуси райът

"Амнести интернешънъл" оповести, че над 100 водещи музиканти са призовали за освобождаване от затвора на момичетата на руската пънк група Пуси райът, предаде Асошиейтед прес.

Обратно в новината

Коментари - Макартни, U2 и Адел искат свобода за Пуси райът | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...и как разбраха, че съдебния процес бил "недемократичен" и т.нт.??? Едно време, музикантите изразяваха каквото имат да кажат чрез музика, а не с декларации....повечето от подписалите писмото отдавна не са извадили нещо стойностно и велико на пазара....за съжаление,днес повечето велики групи и имена от рока и попа, правят музика чрез името си, а не обратното. Най-ми е интересна тази Адел, издаде има-няма 2 албума, а вече и "кавалер " на някакъв орден я направиха.... А Путин и Медведа са славянски пичове, дето много им дреме, кой какво бил казал. Това да не са наште лекета и дупедавци?? ако в пуританска Америка, голи девойки влязат в техен храм и се разпищолят, много ми е интересно какво ще направят властите? предполагам, няма да им връчат награди за доблестна гражданска позиция... Путин ме кефи с това, че брани устоите на източното православие от всякаква сган, прокламираща измислена свобода и разни гей паради.

Тия западащи музиканти явно не знаят какви изроди защитават.

U2 и Адел западащи ???? Майко мила ти в кой свят живееш бе ? А сетих се сигурно си от поклонниците на мангалите. Щом не е за Азис по-добре не коментирай.

Целият им западен свят е на изчезване, избутват напред ненормалници, надяващи се да са оригинални, че създават нова култура.

Е, не мога да се меря с теб по интелигентност и прогресивност, макар, че не слушам чалга и особено пък циганина.

А Мишо Шамара къде блее?

Много готин коментар! Много ме развесели! :)

ПРИВЕТСТВАМ ТАКАВА ПРИСЪДА, КАТО СА ТОЛКОВА ОТВОРЕНИ,ЗАЩО НЕ СКАНДИРАХА В ДЖАМИЯ!? ТОГАВА НЯМАШЕ ДА ГИ СЪДЯТ,САМО ГЛАВИТЕ ЩЯХА ДА ИМ РЕЗНАТ,ИЛИ С КАМЪНИ ДА ГИ ПРЕБИЯТ......ЗАСТЪПНИЦИ!

сте ги пуснат ! след 2 години!... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А Русия си го премести в другия крачол :)

А какво става с някакви от преди месец-два (мисля от Фемен) дето бяха се набутали в джамия нейде по северо-западна Европа?! Тях дали ги подкрепят или понеже не са в Русия, ще се правим че не са направили същото като пуситата?! Да му се не види и двуличния демократичен ПР...