17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ех, тази Радина, защо толкова е погрозняла, явно семейния живот не и се отразява добре

А аз си мислех, че артистките са красиви! Тези от снимките не са! Радина Кърджилова спешно да вземе мерки, изглежда болнава и много, много уморена. Млада е, а и липсва свежест.

Винченцо Гецков ??????? Кой е?

Прилича на кмет на средно голямо село, доминирано от яркото присъствие на ромляни... Едно е да си Гецкова, друго е Винченцо.....

Когато една жена се омъжи за пропаднал тип започва да изглежда по този начин, за съжаление...състарена поне с 10-15 години....

Подмладява се с 10-15 години? Феминизъм и матриархат има достатъчно в човешката история. По някаква странна причина не издържа повече от поколение...:)

Повяхнала, изтормозена, състарена, умореана и изхабена. За съжаление. А иначе събитието - мизерия, нескопосаност и бедност.

., нямам опция за отговор... първото, което искам да ти кажа е, че при 175см 78кг си е наднормено тегло за жена, не знам какво и колко ядеш. И аз съм 175 и съм 60кг. Всеки ден ям месо. И като цяло хайде спрете да пропагандирате това модерно вегетарианство и веганство.

Кое и красивото и талантливото на Радина?

Откровена беднотия лъха от този "червен килим", нелепа пародия на големите световни събития . Жалка работа. А Радина е изгубила всякаква свежест, изглежда много повехнала. Бракът с Деян Донков определено и се отразява зле.

Кърджилова-изящна? Кой ви пише заглавията и гледал ли е как г-жата изглежда на болнава бременна в тази рокля?

Претенциозна селска вечеринка с аромат на нафталин на самовлюбени и самозалъгващи се комплексирани хорица. О, санта симплисита.

Повехнала изглежда, с поглед без блясък и без капка очарование.

Да, ами тя не се храни. Ако изяде две пържоли, ще й живне погледът

Бих посъветвала Радина да зареже веганските мании и диети и да започне да се храни... изглежда като анорексичка!

аз не ям месо и понякога само консумирам сирене и спортувам. Висока съм 175 см и съм 78 кг. и перфектно здраве със завидни кръвни изследвания. Млечните продукти са доказани алергени и готови хормони причиняващи рак. Месото е ок но само в малки количества.

Мило момиче,медицина е НАУКА с многовековна история. Твоите съвети на лаик са опасно безразсъдни. Никой не може да ти забрани да ги спазваш,но така подвеждаш ,вероятно десетки наивни момичета да следват безконтролно модел,който може и да не е подходящ за всеки.

е хубаво човек да се хвали много много какви алергени та патили и кой ти каза това

при 1,75 височина трябва да си 65 тежина малко множко ми се вижда 78

Дано ако не любим човек поне мама и тати да те харесват. А и ти също.

Най-добре щеше да е българската награда за театрално и филмово изкуство ,да бъде спечелена от Аскеер.

Най-добре щеше да е българската награда за театрално и филмово изкуство ,да бъде спечелена от Шефкет Ялдъз Чакър за да отговаря на името на наградата Аскер.

Целите Балкани не сме Австро-Унгарската империя, за съжаление. Само сърбите са на кантар. Колкото и да се правим на луди, за всеки европеец, който ни посети става ясно, че сме си с тежко османско наследство. За да се пребори един проблем, първо трябва да се дефенира, да се признае, така.

Радина, вчера я и гледах, прилича точно на сянка! В кратко представяне на номинацията и като взимаше наградата, прилича на изхабена, изпита, безжизнена, залиняла! Явно бракът с този самовлюбен хвалипръцко и въздух под налягане не й се отразява добре. Въпросът за актьорските качества на бг актьорите е въпрос, който си заслужава написването на дисертационен или хабилитационен труд - монография!

чудно ми е родителите на Радина как спят спокойно вечер, като я виждат как вехне. Горката тя и горкото й дете...

А кои са тия актьори от снимковия материал, някой знае ли ги? Защото аз повече, да некажа почти есички не са ми известни, с изключение на Налбантов! А па оня с брадата, където се е котдисал на почти есички снимки/селфита е направо смешен:) Явно се оприличава на Ботев, или някой друг възрожденец културтрегер ама безуспешно! Няма да коментитам, защо тея награди продължават да се наричат с турдко име! Навярно бг-армията се свежда единствено и само до името на театъра... А това пристигане с военна техника ,червен килип и всякакви темподобни изпълнения, са излишно паказване на комплекси!

Гола вода са! И вечно онеправдани,жалко е

И до сега се чудя, кой ги измисли и кой ги кръсти тея награди на турската армия -Аскер? Ние наша армия нямаме ли си? Много странно награди Аскеер в театър Българска армия:):):) лелеее цял свят ще ни се смее ако научи за това.....

Най-вероятно са я кръстили за да има сходство с наградите за еврейско кино "Оскар"

Поне Владо Пенев се е обръснал, че беше заприличал по едно време на Димитър Благоев-Дядото!

Радина може да бъде всичко друго,но не и очарователна. В случая точната дума е анорексична.

Вие сте луди :) приятен ден !

но деня на лудите си е приятен и без друго

АСКЕР, на български ОСКАР

Мъжете с тези бради са като възрожденци, млади марксисти. А дядото с ластичните дънки е направо умилителен.

От ДПС предложиха наградите да се преименуват от Аскер на Оска... Осман!

Прилича на бременна мумия...

Няма какво да се залъгваме. Българките са грозни.

Всъщност има невероятно красиви българки, но рядко някоя от тях става известна.

На 18 всички са хубави. След 30 положението става трагично. Къде сме с църни мръсни кожи те допалнително ходят на солариум.

Познавам такава - Мила. Умна и красива

как може да пишат "изящна"", като ня е направо грозна

меко казано дори не може да я познае човек

Боже, ела си прибери вересийте от театрите и киното, нещастници, които се правят на интересни..

Кич, еманация на нарцисизъм и простотия на люде, които си вярват, че правят култура.. самонаграждаващи се паразити, с манията за величие, пародия на Оскарите с турски аскери.

Всичко хубаво за тия награди ама хайде вече сменете това долно турско име Аскер с каквото и да е българско! Представяте ли си в Израел награди за артисти да носят името Вермахт?!? Това е гавра спамертта на българските революционери и всички страдали през турското робство!

прочетох коментарите двадесет от тях са от един иди..от!

абе... не ви ли се струва, че и е мнооого високо челото ?!?! (не, не е комплимент за интелект, а за плешивост) някак си косата започва мнооого късно :)

това с корема, в синьото сако, с глава на сатрап-кърджалия-башибозук, с жена под ръка, какво е точно, от чужбина съм по принцип, да не би това да е бг министъра...

слонова кожа, гавра с труп, ... баси тъпата пижама, по комбинезон, поне да се беше появила ...

Поради що ... наградите за българско театрално майсторство са "АСКЕР" - реплика на "Оскар" ли са, или почит на турския башибузук???

Щото са менте - като Адибас

е същото като да кажеш изящна в изумруди или рубини.

Не един идиот се изреди на българската култура кур да тура..сега тези глупендери с аскерите искат да им се дзверите..

Не един идиот се изреди на българската култура кур да тура..сега тези глупендери с аскерите искат да им се дзверите..

Дали Ердоган знае, че Театъра на БА награждава с турски войници, българските пишман артисти?

Човек като види тези гащници, като чуе идиотиите им трябва да е супер идиот да им ходи на крака и да им плаща за да гледа резила им.

Тия нещастници и една кич пародия не са в състояние да направят, само по големи идиоти от тях могат да плащат за да ги гледат.

По един турски аскер (войник) за награда на нарочени тупани-аматьори от театъра на несъществуващата българска армия. Кощунство с армия, театър, изкуство, култура, да им го тура.

Както се казва ..разбирачите в форума..не пропуснаха да се ...из..т.. на театър едва ли ходят..по скоро на чалготека...

Кич Пародия на Оскарите, Театър на Армията-армия няма, но има аскери-турски войници за награди. Актьорите-гащници-халтурщици, наградените - тулупи, почитатели на руската Тиганка, публиката - сноби, дебили, с въображение за творци на изкуството, сраммм, не сме народ, а мърша..

Пародия.

С тези ценни награди спечелилите вероятно ще си подпират вратата.

И това с роклята-балон трябва да е нещо впечатляващо ли?? Рокля-балон става за разтакаване из махалата, да идеш до колбасарницата, до млекарницата, да спреш за едно кайве по пътя на връщане, да не мислиш ще се омачкаш ли, ще се окапеш ли, колко пъти ще се препотиш, от къде ти виси и къде ти пристиска...

Разсмя ме. Хубав ден

Актьори, от които никой не се интересува, си раздават награди, kоито на никого не трябват.

То от мерак да заприличаме на Холивуд понякога се получава и пародия на шоу! А водещите въобще не ми се коментират!

Променена до неузнаваемост, няма вече никакъв живец в нея, няма пламъче, няма цвят.

Жалко за БГ киното и тетъра от миналото.