Радио и тв журналистка стана "Мисис Баба" 2019

50-годишната пловдивчанка е наричната Българската Шехерезада

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези конкурси почват да стават изродени- Мис Баба, Мис в неравностойно положение, Мис крокодил, Силикон и пр. Ясно е, че има доста суетни хора, които търсят признание/одобрение под формата на спечелване на някакъв конкурс, макар и идиотски, но това, поне според мен, опорочава идеята на конкурсите за красота.

Чудя се кой е за уволнение - гримьор или стилист на конкурса?

Само на мен ли са ми смешни, накипрени с роклички и диадемки бабички? Остарявайте с достойнство, бе хора

Като сравним мис баба на 50 години с мишел пфайфър на 60 години от съседната статия и става ясно, че красотата не е в някакви форми, а в излъчването. Мис баба със сигерност е изглеждала като леличка и на 25. А мишел пфайфър изглежда като момиче и на 60.

Има толкова жени на 50-60 страшни мадами,но не и тези

Убеден съм че облечени и отдалеч са перфектни. С цялото ми уважение към годините им , но младото си е младо и за гледане и за пипане

Ти също,дедко

Сравнена с предишната 2018, тази жена е направо мис Свят.

Честито, прекрасна!

Невероятна баба ,супер красавица и умна била, дядото де е ,или вече е сменен от някой с Майбах !Браво, Стефка ,прекрасна си . Интелигентно излъчване и финес!

Познавам много по-хубави жени над 50.

Със сигурност има много по- хубави жени над 50, но успелите, реализирани, щастливи и удовлетворени дами на тази възраст не си губят времето с подобни мероприятия със съмнителна репутация.

Точно

По-интересно-Мис Най-стара баба!