Рафи спечели ”Като две капки вода”

Победителят от "X Factor" Рафи Бохосян грабна първото място в имитаторското музикално шоу "Като две папки вода".

Обратно в новината

Коментари - Рафи спечели ”Като две капки вода” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм изненадан, че има изненадани. Не знаехте ли че арменските продуценти, арменското жури и арменската мафия са решили всичко предварително. Да не миислите че това е фокус на Астор...Предврително се знаеше победителят, който незаслужено измести Ангел в Х Фактор...Браво Халваджян и Бозаджян! Като две капки боза.

Pavarotti е учил 10 години вокална техника за да ни радват неговите изпълнения дори след смъртта му ! Това е огромна и недостижима цел за малкия Рафи ! Малцина по широкия свят биха могли а изпълнението му бе на ниво 3- ! Жалко и гротескно !!!

Браво на всички участници! Браво на гримьорите, на Етиен и на Низамов! Тези хора направиха шоуто! Благодаря и на продуцентите защото за първи път в българския ефир гледам шоу, което наистина ме разсмиваше!

Хора, ще се задавите от злоба. Сигурна съм, че половината поне от вас плюят срещу Рафи затова, че е арменец. И след това не сме били расисти! Рафи е уникален. Да, не е голям красавец, дребосък е, но е изключително артистичен и позитивен. Аз също много харесвам Милица и който и от двамата да беше спечелил щях да съм доволна, но е факт, че Рафи се справи много добре с всички имитации. Павароти наистина му дойде малко висока топка, но това е Павароти!!!!

За мен безспорен победител е Милица! Мила Милица, ако това шоу не беше етническо, ти щеше да получиш онова, което заслужаваш! Съжалявам безкрайно много! Но това е България?!

АРМЕНСКИ ТРИКОВЕ И НАГЛАСЕНО ГЛАСУВАНЕ..., А НЕЩО ЗА ГЪМОВ ДА КАЖЕТЕ... ИЗБИ РИБАТА И ИЗМИСЛЕНО ТРЕТО МЯСТО ЗА НЕГО...

Рафи да отиде с новата си кола в мальк градски театьр па да чуе как се пее несум дорма в ритьмен блус 2

Не знам какво мешате певеца Рафи и Милица, която няма професия певец като него. Вземете му направете едно предаване пак неравностоино за някое апартаменче ,че да го окомплектовате напално великото момченце певец. Може да го попитате и нещо друго ако му липсва ,че може и да има и претенции все пак !!!!

Милица е завършила НАТФИЗ - актьорско майсторство за куклен театър, в класа на Пламен Кьорленски. Паралелно с НАТФИЗ обаче Милица е учила и оперно пеене при Рени Пенкова. През 2003 г. завършва курсове по джаз пеене в Морли Колидж в Лондон, после майсторски клас при Вики Алмазиду и Милчо Левиев. Изнасяла е концерти в Камерна зала България, Виена и Грац. Преди участието в сериала Етажна собственост името на Милица е познато на широката публика от дублажа и най-вече от музикалните сцени, където тя се изявява като джаз певица. Задно с Мишо Йосифов и неговите музиканти имат постоянен проект, наречен Дивото зове, в който са включени разнообразни джаз изпълнения от 30-те до 60-те години на миналия век.Това си е доста по-добра база от тази на Рафи в пеенето,ама нали е важно да напишем нещо без изобщо да знаем дали е така.

Това, че Рафи е спечелил музикален формат не го прави певец. Момчето тогава беше ученик в обикновена гимназия! Защо е толкова трудно да приемем, че някой може нещо просто защото е талантлив?!

хора виждате ли, че в заглавието пише папки, а не капки или аз недовиждам?

Aз нямам любим изпълнител, имам любими изпълнения и това са рафи и лора караджова(100 кила) много смешно беше, алекс(шер), диана(шер).

снощи гледах още няколко издания в ютюб и мога да добавя диана(ала пугачова, невероятно изпълнение, без грам фалш и много артистично, браво! и мариус куркински и беше доста интересен), гъмов (като миро, нищо, че почти не пееше, беше страхотно шоу), алекс винаги ми е бил интересен, мария с ла-ла-ла песента и накрая дуета и с гъмов беше хубаво. смяла съм се с много от тях.но и аз съм на мнение, че не е равностойно да поставят в състезание с материални награди хора, които професионално се занимават с пеене като милица и отчасти рафи, с нормални артисти. освен това това е шоу, а не конкурс за пеене, така, че артистизмът на някои от тях като гъмов, алекс и диана отиде на заден план! колкото до милица-има невероятен глас, изпълнението и на адел беше страхотно, но като цяло ми приличаше по-скоро на певица, отколкото на актриса, в нито едно от участията и не ми беше смешна, по-скоро ме караше да се въжищавам на гласа и. в такива шоута трябва да има ясни регламенти и критерии, за да може и хората да са по-обективни в оценките си при гласуване.

арменска нагласена работа смях в залата никога не вярвайте на арменци те са като хиени.

БЛАГОДАРЯ ВИ,МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА-УЧАСТНИЦИ,ЗА СТРАХОТНИТЕ МИГОВЕ,КОИТО НИ ПОДАРИХТЕ !

А ВИДЯХТЕ ЛИ СНАХАТА НА ХАЛВАДЖИЯН,ДА НАДНИЧА КАТО БОГОМОЛКА ИЗОТЗАД.

не съм, но ще си го пусна довечера в ютюб! много ме разсмя, страхотен стил!

Трябваше да е Милица!

Милица е безспорният фаворит. Развали ми се настроението с този Рафи. Изпълнението му като Лучано Павароти беше по скоро пародия.

ШОУТО МНОГО МИ ХАРЕСА! БЯХ ЗА МИЛИЦА, НО ПЪК И РАФИ ЗАСЛУЖАВА. МНОГО ЕНЕРГИЯ ДАДОХА ВСИЧКИ И УЧАСТНИЦИ, И ГРИМЬОРИ, И СТИЛИСТИ, И ВСИЧКИ. БРАВО!

langlima

Най-после един свестен коментар! Аз бях и за двамата - страшно ми харесват. Изобщо си беше приятно предаване - без интриги и простотии! Само забавление!

Бях за Милица!Но при продуценти и жури арменци, само арменец може да спечели, другите за фон!Предисвестена победа е това!

Предизвестена ...

Глупости! Не може да отречете,че момчето има ТАЛАНТ! Всичко друго е плод на болна фантазия...Няма такава конспирация.

Абсолютни глупости! Просто си расист! Иначе нямаше да отречеш таланта на Рафи! Колкото за Милица - невероятна е! Но и Гъмов беше добър. Е, Албена не чак толкова, но всъщност шоуто даде равен старт на всички - включително и на Диана. И Рафи заслужаваше, и Милица заслужаваше! Може би трябваше да дадът колата и на двамата... "Като не спечеля Нисан Дюк, ще си купя Су Джук..."

невероятен талант е рафи. напално заслугено спечели. и милица е добра. овладеите злобата защото света се двиги от обичта. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е така се подготвя следващото шоу ! Сега ще се говори от къде е тръгнал и къде ще стигне, евтини номера ! Важното е SMS-ите летят. Пък Рафо си получи петте мин. слава и ред е на победителя от следващото шоу да го смени. Пък овцете нека ги доят и SMS-и да пускат ...

Момчето е кадърно, ама много кадърно и заслужено спечели, Милица също е много добра. Гледах шоуто и се забавлявах от сърце.

Моля не бъркайте професионалистите с полудебилни немутирали мъже. Тъпото нагло поведение на дребния индивид е следствие многото сутерлативи по негов адрес ! А някой направиха от това бизнес .....

Браво на Рафи! Много е добър. И Милица е стахотна!

че то си беше ясно , сян, мян, ян - аман от арменски таланти !

Рафи беше страхотен, няма музикално образования, нито актьорско, но си е талантлив. А Милица просто е...е, няма такова чудо.Певица, актриса, разкошна е.Просто децата харесаха повече Рафи.

забелязахте ли Албена какви физиономии правеше....излъчваше пренебрежение към шоуто ...и ..недоволство, че не е тя победител....как мислите?

Да абсолютно Сте права Ани и на мен ми направи същото впечетление

МИЛИЦА Е НОМЕР 1 бе !!!

Рафи, само с детски мечти не става.

Всичи мечти са хубави,но основно се делят на два вида,осъществени и неосъщствени/въздухарски/.На Рафи мечтите се осъществявят,макар че е само на 21 години!!!

Да за това ти пишеш анонимно по форуми а него го дават по телевизията да изпълнява мечтите си.

Стига бе хора,арменец,та арменец, затова спечелил. И X-factor ли спечели,защото е арменец, харесвах и Богомил,но истината е,че Рафи има невероятно присъствие и харизма на сцената,затова спечели. А в това предаване според мен спечели,защото освен,че пее чудесно е и роден артист,без да е учил за това. Дано да има късмет и да успее по-нататък в живота!

Той е толкова арменец, колкото и ти, нали знаеш ?

Хора, много насериозно взехте нещата. Това е шоу и целта му е да забавлява, пък кой бил първи, кой бил втори не е важно. По-важното е, че всички постигнаха целта на шоуто, а именно да ни разсмиват и да ни забавляват. А аз нямам фаворит, за мен и 8 ната бяха номер 1 и всеки от тях заслужаваше да спечели, защото един път един беше по-добър, друг път друг и така. Мъчно ми е, че свърши и скоро се надявам да има нов сезон и дано е даже по-смешен от този. Пък това, че някой пеел по-добре от другия, ми много важно. Това не е "Гласът на България", "Х фактор" или шоу за певци, това е "Като две капки вода" и целта е не само да го изпееш, но и максимално да предадеш излъчването и духа на човека, който имитираш. И в това отношения бяха страхотни!

Не знам за "Като две капки вода",но да се оспорва победата на Рафи над Богомил,за мен е абсурд! Единият е талантлив и артистичен,другият-талантлив и статичен. Извинете,ама най-големите световни звезди,не са просто певци,а артисти. Дори в Русия се ползва само тази дума за такива хора-АРТИСТИ. Няма "актьор",няма "певец". И Сани отговаряше на тези изисквания. И Ангел и Мойсей бяха страхотни. А незаслужено обиждани от В.Василев. Така че хайде стига с тая мантра:"Богомииил"!

Арменците си направиха шоуто и естествено наградата е на Рафи.Не беше справедливо.Милица е по-добра,но не е арменка.Другия път гледаѝте да има повече българи в шоуто и ще е по-справедливо.

Бях сигурен, че ще има такива идиотски расистки коментари. Заслужаваха и 4мата на финала да станат първи, аз бях за Гъмов щото е супер луд и забавен. Ама никога няма да тръгна да коментирам заради етнос, ето затова сме зле, яко комплексарщина в хората!

Ако най-голямото ти достойнство е че си българин - жалко, за теб самия. Останалите хора ги оценяват първо по това, което могат, а комплексарите са затова - да завиждат!

Докога ще сме долна пасмина??? Нали все се бием в гърдите че сме спасили арменци ,евреи а когато са в нещо по-добри от нас ги плюем? Защото толкова ни е възпитанието...Признайте таланта на Рафи и оставете да се развива- ако може а той може ще успее...А вие злобарите си слушайте пошлата чалга...

С право се гордеят с него. Браво!

Рафи е талантлив, независимо дали е арменец, търчин, евреин, циганин или т.н. Рафи е много талантлив. Милица е страхотна и много харизматична жена. И двамата са много добри. Радвам се, че е Рафи. Ако беше Милица - пак щях да се радвам. Стига с този нагативизъм и подозрителност!

Хайде стига бе, тука са се събрали май доста расисти. Рафи си заслужи маградата, макар че и Милица трябваше да е първа. Момчето си е талантливо, младо и има бъдеще пред себе си, какво завиждате на успехите на другите.

Не гласувах, но Рафи определени беше най- добър. След него е Милица, която, за сведение на тези, които се възмущават, че само Рафи е певец, освен актриса, е джаз певица и е учила оперно пеене: Милица е завършила НАТФИЗ - актьорско майсторство за куклен театър, в класа на Пламен Кьорленски. Паралелно с НАТФИЗ обаче Милица е учила и оперно пеене при Рени Пенкова. През 2003 г. завършва курсове по джаз пеене в Морли Колидж в Лондон, после майсторски клас при Вики Алмазиду и Милчо Левиев. Изнасяла е концерти в Камерна зала България, Виена и Грац. Преди участието в сериала Етажна собственост името на Милица е познато на широката публика от дублажа и най-вече от музикалните сцени, където тя се изявява като джаз певица. Задно с Мишо Йосифов и неговите музиканти имат постоянен проект, наречен Дивото зове, в който са включени разнообразни джаз изпълнения от 30-те до 60-те години на миналия век. Извадено от тук: link

Ето от къде бил "ключа за бараката". А аз си мислех, че Милица е само актриса и се възхитих на пеенето й. Та тя пее по-добре от много "професионални" певци. Що се отнася за Рафи, много ми хареса. Заслужи си първото място момчето.

Снощи Милица беше по-добра!

Страхотно позитивно шоу, моите фаворити бяха Милица и Рафи. Радвам се, че и двамата стигнаха до финала, наистина Милица е страхотна, но все пак и Рафи много успешно се превъплъщаваше в образите. Така че не злобейте хора, заслужено си взе наградата.

Всички са много добри,но все пак един печели. РАФИ ,браво,ти си невероятен и заслужено си победител! А на тези,които бълват злоба,завист и други несъвместими с историята ни неща-моля ви спрете,замълчете и по-добре не пишете! РАФИ-ти си керванът,кучетата нека си лаят!

Важното е парите да останат в "семейството"

Рафи заслужава, но безспорният фаворит беше Милица Гладнишка! Просто е извънземна! Няма такъв комплексен талант!

Единственият професионален певец в групичката и единственият арменец в групичката :) Изобщо не се съмнявах, че той ще е Човекът. Даже и звездите, които му се "падаха" бяха точно като за него. Нищо, да е жив и здрав !

Никой ли не си спомня, че още в началото на шоуто, при представянето на Милица, казаха, че тя е учила оперно пеене. Още тогава се зачудих какво прави завършена певица сред останалите. И защо никой не отчита факта, че Рафи не само пееше, но и танцуваше доста динамично в някои от изпълненията си (например като Майкъл Джексън и МС Хамър) без да му трепне гласът. Това е огромен труд и усилие! Някой друг от останалите в състояние ли е да го направи според вас?

Ама разбира се, че той ще спечели. Кой си е мислил, че между Арменци ще спечели Българин? От самото начало се знаеше че тва там Арменче ще вземе формата!

Пълни глупости! Ако се казваше Пешо, нямаше да имаш нищо против, нали?! Той е българин като всички нас, наистина е талантлив и аз се надявам това дете да има успех и да не потъне таланта му както на всички други побрдители в подобни формати.

Рафи съвет: не се хили напрекъснато, не се лигави, обоздай самочувствието си. В X factor не беше най-добрия, това е ясно и сега не си най-добър. Милица и Богомил са прекрасни.

Един ...ян получава награда от други двама ...ян, кого ли заблуждаваме че е обективно? За мен Милица е шампион!

Гледах цялото шоу с огромно удоволствие и за мен това е най-доброто предаване, но, струва ми се, че участниците не бяха равнопоставени. По мое мнение / не съм специалист/ не може в един такъв формат да се състезават хора с изразени и оценени отдавна певчески способности и такива, на които пеенето не им иде отръки - би следвало да се допуснат до участие артисти с еднакви певчески възможности. По отношение на класирането поставям Милица на първо място.

Абсолютно съм съгласен с вас! Споделям мнението ви по всички показатели!

Едно от малкото позитивни риалити формати, да не кажа единственото. Разбира се имаше и дразнещи моменти като наглото бутане на иначе скромната като възможности Мария Игнатова. РАФИ също в доста от случаите му беше удряно по едно рамо. За мен победител бе и си остава Милица! Справи се и то прексрано с всичко , което и се падна. Усмихната позитивна , просто прекрасна. Смятам че и повечето хора бяха за нея , но ...... взнаесе е ,че в такива формати масова смс-и се пускат от тинейджъри/ки . А техния любимец си е Рафи,затова и той спечели. Успех на Милица от тук на татък , надявам се и дадат шанс и да можем да я гледаме скоро пак :):):)

Рафи е един измислен герой. Продуцента на предаването арменец. От тримата жури. Двама са арменци. Ако вярвате на есемесите?! Сте глупаци. Невиждате ли ,че нас българите ни се подиграват. Постепенно ни убиват националното самочуствие. Обичай , арменците,македонците, циганите и какви ли не още други народи, а мрази че си се родил българин. Медията е масов манипулатор.

... а расизмът е признак на простотия и комплексарщина... да знаеш!

арменец-продуцент да си избира победител арменец е също вид расизъм.

... само седем и половина милиона от целокупното човечество имат късмета и щастието да живеят в България... Другите имат всичко останало...

Най-слабото представяне досега на всички финалисти. Дуетите бяха в пъти по-добри. Всички пяха слабо, фалшиво, с едни неуверени гласчета, нищо общо с другите предавания. А Зуека и Рачков отдавна преминаха границата на добрия вкус. Такова кълчотене и лигавене, че е противно да ги гледа човек. Жалко, харесвах ги! Да видят как го правят водещите в другите страни - елегантен, тънък хумор, не техните шутовщини.

Дуетите бяха в пъти по-добри, защото бяха на плейбек ;)

Наистина имаше нещо съмнително неестествено, чисто и прекалено стабилно в звученето им! По-профи звучаха от финалистите! ШОУ - всичко е възможно да ни се покаже!

Аз лично най-харесвах Милица. Толкова непринудено и се получават нещата и има страшно чувство за хумор. Но и Рафи имаше страхотни изпълнения... А е много жалко, че толкова усмихнато шоу води до такива злобни коментари.

Тук някой пише за Богомил. И на неговата улица ще огрее слънцето, има време.А и той не е шоумен, по друг тип певец е.Рафи просто е създаден за ШОУ.