Райна: Никога не съм имала тръпка към Константин

Райна изненада с признанието си, че докато е била с бившето си гадже Константин, не е имала никаква сексуална тръпка към него.

Обратно в новината

Коментари - Райна: Никога не съм имала тръпка към Константин | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1.Райна не е казала такова нещо 2. те са в прекрасни отношения и ще пеят заедно на рожд.ден на Плаза и на Коледа 3.тя се отьрва от него и пороците му след участия 4.времето ще покаже кой е щастлив

СНОЩИ КАТО Я ВИДЯХ ДА КОМЕНТИРА БИГ БРАДЪР ПРИ КЪНЧЕВ С ТОЗИ ЧЕРВЕН ТОАЛЕТ И ЧЕРВЕНИ УСТНИ НАПРАВО МИ СЕ ПОВДИГНА. АБЕ ЗА ТАЯ ЛИ ВИКАТЕ, ЧЕ Е ХУБАВА. НЕ ХАРЕСВАМ ЧАЛГАРИТЕ, НО КОНСТАНТИН ПОНЕ СЕ ОЖЕНИ ЗА МЛАДО МОМИЧЕ.ПО НАЧИНА, ПО КОЙТО ИЗГЛЕЖДАШЕ СНОЩИ РАЙНА ДЪЛГО ЩЕ ЧАКА ТРЪПКАТА.

САМИЯТ ФАКТ ЧЕ РАЙНА ГОВОРИ ТОЛКОВА ГОДИНИ ЗА ВРЪЗКАТА СИ СЪ КОНСТАНТИН,ПОКАЗВА ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРИМИРИ СЪС ЗАГУБАТА СИ И СЪС ЩАСТИЕТО НА БИВШИЯ СИ..КОНСТАНТИН НИКОГА НЕ ГОВОРИ ЗА МИНАЛОТО СИ СЪС РАЙНА!ЯСНО Е КОЙ КОГО Е ИЗОСТАВИЛ И БЕЗ ДА СИ ПСИХОЛОГ!

Чудно като си нямала тръпка,що толкоз време мина,човека се ожени даже и те забрави-ма ти,Райне,пиле изглежда не си и само за него приказваш

Голяма злоба я тресе горката.След оня вип брадър всички я разбраха колко е проста и не може да си намери свестен мъж,към когото най-после да има ТРЪПКА.Абе хора,как може без тръпка ей така да се е...ш толкова време??Май злобее,че Коцето хем се находи-хем и семейство успя да създаде.

Е,не,въобще не ти прави чест,Райне да дрънкаш такива глупости.Излагаш се.Първо,това са лични неща и никой не се е сетил да се чуди имаш ли ти тръпка към Коцето,или нямаш.Второ,историята ви вече е минала и да е било така-няма никакво значение.Трето-Коцето със сигурност би могъл да си намери доста жени,които да имат тръпка към него,и то каква! Както и направи!Жалко и смешно!

като изказване на проститутка.Може би въпросната Райна си съчинява сценарий на филм"Хубава жена 2",ама там героинята притежаваше интелект.

Не и прави чест!Само това ще кажа.

Лъжкиняя

И кой го интерисуват такива признания от минало време?

Ей,народе!Взимайте пример от VIP персоната!Не огорчавайте БГ мъже!Който си поиска-давайте!Като си помисля само,колко мъже съм огорчила...как не ме е срам!

Тая македонка голяма парантия излезе..Това го прави от злоба,толкова е очевадно.Изпусна питомното и неможе да хване дивото...кво остава?Да плюе.Е,нали преди каза,че той много хойкал та затова са се били разделили!Сега друга песен запя..Много си тактична ма Райно..да не го обидиш,си си лягала с него 5-6години!Е тва се казва жена с добро сърце!

ХУБАВА РАБОТА АМА МАЛКО СЕЛСКА!РЕДНО Е ДА МУ ГО КАЖЕ НАСАМЕ-ТОВА Е МНОГО ЛИЧНО И ИНТИМНО МЕЖДУ ДВАМАТА! НЯМА ЛОШО,ЧЕ Е ОТКРОВЕНА,НО ПОДОБНО ПРИЗНАНИЕ НЕ СЕ ПРАВИ ПРЕД ЦЯЛ СВЯТ,АКО УВАЖАВА СЕБЕ СИ КАТО ЖЕНА!ДОРИ НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА ГОВОРИ ЗА КОНСТАНТИН СЛЕД КАТО ТОЙ Е МИНАЛО!СЛЕД КАТО ОЩЕ ГО КОМЕНТИРА ЗНАЧИ БОЛКАТА ОТ РАЗДЯЛАТА ИМ Е ОЩЕ ЖИВА В НЕЯ,НО НЕ БИВА ДА СЕ УНИЖАВА ПО ТОЗИ НАЧИН!НЕДЕЙ ТАКА РАЙНЕ,НЕ БИВА-КАЖИ ГО У ДОМА,НА ПРИЯТЕЛИ,НА КОНСТАНТИН-НЕ ДАВАЙ ПОВОД НА ХОРАТА ДА ТЕ СЪЖАЛЯВАТ И СОЧАТ С ПРЪСТ!ГОРЕ ГЛАВАТА И ПОВЕЧЕ НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ,МИЛО МОМИЧЕ-УМНА СИ,КРАСИВА СИ,НЕ ПАДАЙ ТОЛКОВА НИЗКО!КОНСТАНТИН НЕЕ ЧОВЕК ЗА ТЕБ-ПОД НИВОТО ТИ Е-ЗАЩО ТИ СЛИЗАШ ПОД НЕГОВОТО?

Браво Райне! Не мога да ти се нарадвам ! Нали знаеш него, че ти го направи певец.

Малко като циганите си "двама швепс и трима фафли" :)

Коментарът от "него"

Когато Райна има семейство и дете, тогава вземете интервю от Коцето и го попитайте , дали Райна е изпитвала оргазъм и как е викала по време на секс.Да види колко е приятно.

Простотията ходи по хората. Аман от проблемите на тъй наречените ни звезди............

Айде са, Райне...като те изостави и си уреди живота с друга, па и семейство създаде, гроздето е кислео, нали?

Да вземе да си тури туй-онуй ,я цици я бразилско Д, че да хване по-златен х

Що за тъп коментар на толкова лични взаимоотношения!!! Не й прави чест на Райна.

На това се казва "селска пръчка"!

Ами много хубаво, че са го осъзнали. Успех и на двамата!

аааахаааа,сега ряазбрахме в крайна сметка защо все пак са правили секс,мхм,много интересно.

Има една много хубава поговорка - "Лисицата, като не стигнала гроздето, казала, че е кисело!"

Райна? Коя Райна? Княгиня , Кабаиванска? Що си мислите, че всеки е длъжен да знае тази коя е и да се интересува от такива интимни "драми"? Стига с тая пуста чалга.

Не коментираме чалгата. Коментираме това, до което доведе тя- липса на ценностна система и изпростяване. Изпростяване до там, че да грабне тъпана и да разказва неща, които са твърде лични.

Като не си чувал за Райна, как знаеш, че пее чалга?? :)

Райна не пропусна да ни припомни, че е много тъпа. А сега си спомням и за нейните капризи в "Биг Брадър". Жалко, че е хубава, пее но е много глупава. Добре, че има такива добри образци като Никол Станкулова, които са надежда, че в България расте и младеж на ниво.

То пък един образец - лигла та дрънка.

Леле,тази го закопа с това изказване!

Напротив! Човек рано или късно показва истинската си същност!

грозно и подло признание - защо сега го прави ? това е толкова лично - няма ли поне малко уважение към него.

Това ,, откровение,, е много грозно. Този вид несъвместимост касае само нея и него. Това се разбира още в началото на връзката - но тя е предпочела да го лъже и да му губи времето. Да се споменават такива неща след като той вече има семейство и още повече дете , не е признак на висок интелект.

"Когато се налагало да правят секс тя се съгласявала, но само и единствено за да не огорчи с отказа си своя възлюбен". Хем е възлюбен, хем не иска да прави секс с него. Да живее платоническата любов!!!

Това е грозно Райне,иначе те харесвам,но с това прекали.Все пак той е семеен вече ,минало е много време и по добре замълчи, но не говори така.

Това, че не ставаха един за друг си беше ясно и личеше отдалече. Той е доста простоват и никога не съм го чула да каже нещо смислено. Липсва му речник, не може да си намери точната дума. Виж да се лигави - може. Никога не ми е бил приятен и до Райна ми изглеждаше като дреха, ушита не по мярка. Но изказването на Райна след толкова време не е било нужно. Минало и заминало. Да гледа вече напред.

Само една много наранена жена би направила такова изказване. Явно нещата хич не са добре за нея, щом след толкова време още не е излязла от този филм.

Една наранена жена никога не би казала подобно нещо за човека, с когото е била толкова време и е изпитвала някакви чувства към него. Ако изобщо е изпитвала нещо към него...

горкото селянче, взело се е на сериозно .........

Спрете и се скрийте някъде! Може ли години наред да се изказват за връзката си и да си мислят, че на някой му пука за това!

Много е тъпо да коментираш старите си гаджета, особено като са те изритали.

А към какво имаше тръпка? Към живота в София ли ма мръсна циганска подлога. Да си разкаже цялата история как и защо е дошла в София.

Язък ти за титлите...:(

Срамота, що за коментар ?Предполагам как и откъде знаеш или не знаеш нещо - явно и ти си от този "сорт". Но маймуни без работа в тази държава много, пък и от всичко разбират и за всеки знаят - себе си не виждат и с огледало! Срамота - откажи се от тези титли, те не са за теб, повече ти приляга твоя коментар - щом това ти е в главата.

Мноооого тъпа п.....а!

аиде аиде не била го обичала така ще каже сега защото беше изритана и заменена с друга по млада

Истински се радвам за него! Оттърва се от тази мазна баница. А от последното и изказване се вижда долен характер .

Да! Човек може да е влюбен до безумие и да не позволи да го правят на глупак. Не слушам чалга, но си спомням песента,, Черна роза,, на Коцето. Тази песен няма нищо общо с чалгата. Черната роза е символ на тъгата, но много неща не я заслужават.

E,аз я харесвам страшно много ,но все пак мисля че не е честно от нейна страна да изнася такава информация/ако пак не е някаква измислица/. Снощи я гледах във ВБ-перфектната красавица,тя е по-красива от всички измислени миски....Върви напред момиче,не се обръщай назад,знай си цената!

Знаеш ли каква и е цената ?

Горката Райничка, то сега какво да каже. Ще говори глупости така е... но не разбира че с такова изказване доказва колко и е куха лейката. Като не е имала нищо към този човек защо е била с него толкова години от живота си и то най-хубавите, младостта. Вече не е толкова млада и това и личи неизбежно е просто. Но тя си мислеше че е богоизбрана и ще е вечно млада и желана от всички мъже. Милата заблудена душа. Но живота е най-суровия учител и вече и показва първите уроци. Всичко ще си дойде на място но трябва време!

Напълно й вярвам на Райна! Кой може да почувства тръпка към такъв мъж?! Била е с него толкова години, защото са били професионално обвързани, може би! Във всички случаи не вярвам да го е обичала като мъж! Може би го е обичала като човек, но това е друго! Коцето или както там му беше името, защото чалга не слушам, постоянно има вид на току- що събудил се, недоспал човек- дразнещо и неприятно излъчване, поне за мен!

Nina

много странен начин да изразяваш либовта към колегата?!? едва ли всички си лягат с колегите си, само защото са професионално обвързани с тях, и то в продължение на толкова години!!! раина по-добре да спре да говори за константин, било каквото било - вече е история! така са мо се излага!

Абе откъде ги мислите тия тъпотии бе - не го била обичала като мъж ами като човек ама си лягала с него. Имала била работа с него, че затова била с него - ахахахха Че и плюсове има тоя тъп коментар - ужас