Коментари - Анастейша победи рака | life.dir.bg
назад

Анастейша победи рака

Американската поп певица успя да спечели за втори път борбата с рака на гърдата.

Обратно в новината

Коментари - Анастейша победи рака | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лечение на рака завинаги е намерено отдавна. И то от българин. Но не му разрешават да го патентова защото това означава да секнат трилиони долари на биг фармата. Няма как да си спрат кранчето. Потърси в гугъл това и прочети цялата статия : Продан Христов от Виена: Отказах се от битката за лекарството срещу рак.

рака отнася непрекъснато милиони хора по цял свят, особено много в бедната ни и истерзана от комунистите наша родина. това е главно поради чернобил, които беше скрит от червените изроди-парвенюта. за това гигант ско престъпление те не получиха никакви присъди, а трябваше да бъдат публично обесени начело с правешкiя тупан тодор живков. хиляди млади и по възрастни хора си отидоха скоропостижно. никаога няма да ви простя червени изроди, бъдете проклети до девето колено. заслужавате бесилки, а не власт.

Нещо не си добре.

God bless you honey, and have the best luck.

Този прост Мишо откъде се появи.И какви коментари дава само.Простотията ходи по хората,него направо го е превзела. И става смешен със забележките си за певците.Виждам какви харесва.Аман от прости чалгари в тази държава.И отгоре натова е и нагъл. Да е жива и здрава Анастейша и да има късмет наистина да се излекува от тази ужасна болест.

Победата на рака минава през гроба!

сме за там. С рак, без рак, това е положението. Един ден има гейм овър и толкоз. Важно е хората да те запомнят като добър човек, но теб едва ли ...

Добър човек? Едва ли! Аз съм НЕЧОВЕК!

Много талантлива и борбена жена. Дано всичко лошо остане в миналото.

Как може един почтен българин като мен да събере 100 минуса, а някаква американска кифла, 'дето не знае къде е Бангладеш да лапа плюсове като понички?!

Дефинирай ми "почтен българин", моля.

Има си речници, ако не ти е ясно нещо, написано от мен.

Да е жива и здрава и дано е преборила завинаги болестта! Желая на всички хора, страдащи от тази коварна болест да я победят и Господ да им дава дълъг живот и здраве! И дано учените намерят лек за всички видове карциноми!

Nina

няма значение дали е звезда или не, дали е богата или не! важното е резултатът да е 1:0 в полза на хората!!!

Резултатът няма как да е 1:0 за хората. Аман от форумни смешки.

Млъкни вече. И 100 коментара да напишеш пак си оставаш прост.

Nina

ми посмеи се, пък после вземи и помисли! няма значение, важното е че този път човекът е победил болестта - 1:0!

Аз загубих близък човек от такава коварна болест. Искрено й желая много, много здраве и късмет!

...не съм и голям фен, но я харесвам. просто е различна от повечето съвременни "певици".... не съм съгласен с констатацията, че имаш ли пари, излекуваш се... Великият Стив Пол Джобс беше милиардер, но не можа да се пребори с болестта си/рак на панкреаса, той се бори 7 години, но уви..../.Така си отиде и един мой любим актьор - Патрик Суейзи, това е, каквото ти е писано. Анастейша да е здрава, щастлива и да радва милиони фенове!

Не си напълно прав. Наистина парите не са всичко но все пак са си фактор. Ако бях аз на мястото на Джобс, щях да изкарам 7 месеца, не години. Повечето жени умират именно защото нямат пари и не могат да си позволят скъпи болници и лечение. Да е жива и здрава Анастейша, на мен ми харесва много.

Повечето жени тук нямат пари дори за профилактичен преглед, да не говорим за лечението- дори да си осигурен, пак ще плащаш изследвания и консумативи, тъй че парите наистина са от съществено значение за ранна диагностика и по- нататъшното преборване с тази жестока болест.

Патрик Суейзи - ,, She,s Like The Wind,,. И аз го харесвах. Много си отидоха от тази коварна болест- Дио, Джон Лорд... Но и много успяха да се отскубнат от лапите на дракона- Кайли Миноуг, Шарън Озбърн. Възхищавам се на високия дух на Анастейша- не е спирала да пише музика.

Ууу, тая кога стана на 44, вече е старичка.

А колко други умират, без дори да са имали шанса да се лекуват.

предлагаш да не се лекуваме защото има хора, които не са се излекували ли?

Заради тази болест съм загубил много близък за мен човек.За това се радвам за нея и за всички останали,които са успели да се преборят с рака!

Радвам се за нея.Аз съм и голяма фенка. Желая на всички, които са заболели да се въстановят напълно.

да е жива и здрава. Tова е огромно изпитание!

Браво, дано никога не ти се налага да бориш с рака отново. Много здраве и късмет....

Много смело изказване, но дано се окаже пророческо. Ракът е коварен и непредвидим. Бог да я пази жива и здрава още дълги години !

Не разбрах защо ме обиждате. Анастейша е притяна за слушане до втората 2 песен. Натрапчивият й глас много бързо се превръща в дразнещ ухото шум. Високите ги взима с напън, все едно че се мъчи в тоалетната. Рака и да иска не може да пребори, а само да подтисне. Аз харесвам Преслава, Джена ( но не тази от седморката на Блейк) и Веселин Маринов. Аа, щях да забравя и Мая Нешкова. От чуждите изпълнителки харесвам Бритни Спиърс и Крис Корнел.

Крис Корнел е определено много известнA чуждA изпълнителкA! За сарказма се изисква интелект ! За цинизма и арогантността също , в противен случай те са само и единствено изява на простащина !

А ти пък коя беше?

Еми пускай си Нашата полиция ни пази и куфей! Кво плещиш тука глупотевини! Аман от тъпи чалгари в тая държава!

Чалгар е на баба ти внукът. Няма такава дума глупотевини, неграмотник!

Да си жива и здрава! Още много години живот и здраве и да ни радваш !

БРАВО МОМИЧЕ САМО ТАКА!ДАНО ПОБЕДИШ И СИНДРОМА НА КРОН

langlima

А вероятно ти си областта, в която се проявява болестта на Крон!

Красива жена с уникаен глас ! Дано и провърви

Радо

Ура !

Да е жива и здрава, и никога повече да не чува тази диагноза!

Една така се преборила...Това да не е като да пееш лигави песни.

Тъпако, колко си се надрусал рано-рано?

Тъпанар!

тъп чалгаджия

Като чалгаджийско може да се определи с повече сигурност заглавието на новината. Дано да има късмет певицата рака да си трае.

Нека да живее здрава и щастлива!

Браво ! Силна и борбена жена със страхотен глас.

Пише се "оказа", не "указа".